3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en zeer netjes geholpen in de winkel.

Levering. Wij hebben geen mail gehad van de levering. Ook niet in de spam. Ook de tijd hebben wij geen mail gehad. Ik denk de mensen bellen of sms en dat is beter en makkelijker dan mailen. En de chat dat was ook niet zo

Pluspunten

Komt afspraak na

Pluspunten

Snelle afhandeling, goede uitleg over het product en via een online check over de bestelde artikelen en de gewenste alfleverdag en tijd een topper.

Pluspunten

Super netjes geholpen. Je krijgt goede adviezen. En denken mee om aan alle wensen te voldoen!

Pluspunten

Fijne, niet opdringerige verkoop in de showroom. Mooie toonzaal. Goede bezorging, ook weer fijn geholpen.

Bezorging was ruim buiten het tijdslot wat opgegeven was. Was erg druk zei de chauffeur.

Pluspunten

Super goede service in zowel Utrecht als Veenendaal, relaxte sfeer, leuke verkopers,geen opdringers en ook nog een zeer professionele logistieke dienstverlener, waarvan 1 chauffeur de moeite nam om met 1 zweefparasol van 32kg en 2.50 meter lang op zijn schouder 40 meter te lopen en ook nog vrolijk aan te komen! Alles super dus

Pluspunten

*fijn verkoopgesprek *goede uitleg over kwaliteit

blijf als verkoper op de hoogte over levertijd..(gaat nl via andere leverancier)

Pluspunten

Super vriendelijk personeel.. top service! Wij hebben een hele mooie vuurtafel gekocht.. bij bezorging werd de tafel helemaal uitgepakt en zelfs in elkaar gezet! Top mannen bedankt!! We genieten in de tuin!

Pluspunten

Snel geleverd. Mooie set voor een mooie prijs! We zijn helemaal tevreden

We kregen een mailtje om aan te geven welke bezorgtijd ons het beste uitkwam. We hebben toen tussen 7 en 12 aangegeven. Alleen bij bevestiging was de tijd tussen 11:38 en 12:38 uur. Ietswat onhandig aangezien dit net de tijd wasdat ik mijn dochter uit school moest halen. Verder prima levering en fijn dat het tijdbestek niet zo lang is dat je de hele dag thuis moet zitten wachten.

Pluspunten

Snelle levering, zelf levering inplannen, mooie winkel, aardig personeel

Half uur voor levering nog even bellen zou handig zijn

Pluspunten

Correcte levering van een heel mooi tuinset

Pluspunten

Alle onderdelen ok

Pluspunten

Keurige levering! Goed verpakt.

Pluspunten

sympathieke lui

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

verkoper/ster in filiaal

afhandeling via email gebrekkig

Pluspunten

Heel persoonlijke service, leuk personeel, ontzettend mooie toonzaal met heel veel tuinmeubels en aanverwante zaken. We kregen zelfs gebak omdat ze iets te vieren hadden en wij te vroeg aan de winkel hadden gestaan.

Meer duidelijkheid op de website, over de openingstijden in Eindhoven op maandag.

Pluspunten

Klantvriendelijk en goede prijs/ kwaliteit verhouding

Geen, alles is prima

Pluspunten

Klantvriendelijk, deskundig personeel. Dienblad cadeau, altijd leuk!

Pluspunten

leuke ontvangst door winkel medewerkster. duidelijke uitleg groot assortiment een prettig geprijst . keurig bezorgd en de goederen waren perfect verpakt .wij gaan dit in onze familie kring en vrienden kring vermelden over de goede service van dit bedrijf.

geen gewoon doorgaan !!!!!

Pluspunten

Netjes geholpen en goede levering. De bezorgers hebben mijn tuintafel opgebouwd en op de plaats gezet.

Pluspunten

gewoon goed zoals het hoord

Pluspunten

Goed aanbod , goede verkopers en snelle en correcte levering top

Pluspunten

Vriendelijk geholpen en goed advies

Iets te laat met afleveren met wat er op de aflevermail staat. Maar is te overzien

Pluspunten

Prima geholpen in de showroom . Afhandeling van de bestelling en bezorging snel en goed geregeld.

Mis onderhoudsvoorschrift bij de tuinset.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA