Pluspunten

Klantvriendelijk goede uitleg over de kwaliteit van de verschillende loungesets.

Pluspunten

Prettige verkoper in ontspannen sfeer. Goed advies gehad. Afspraken goed nagekomen.

Pluspunten

Vriendelijk geholpen, goed advies gekregen! tevreden over snelle levering en bezorging!

N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel, zowel verkoop, bezorging als aftersales. Assortiment is groot.

Gaarne voortaan VOOR aflevering controleren op mankementen. Jammer is ook dat het niet mogelijk is om een andere kleur kussens te kiezen. Stoel in 3 kleuren verkrijgbaar, echter iedere stoel heeft eigen kleur kussen. Ook kussens zijn exact gelijk maar mogen niet in de andere kleur geleverd worden dan welke Van Der Garde daar voor bestemd heeft.

Bestelling uitpakken zou klantvriendelijker zijn.!

Pluspunten

Klantvriendelijkheid en hulp in de showroom was goed.

Levering was een tegenvaller aangezien de gemaakte afspraken niet werden nagekomen. Hier een mail over gestuurd maar helaas niet de reactie met excuses waar we op hoopten.

Pluspunten

Nette showroom, afsraken werden netjes nagekomen.

Bij de hokker zit 1 poot scheef eronder. Na controle zou dus beter kunnen!

Pluspunten

Snelle levering, zeer goede service, we zijn ook heel tevreden over aankoop.

Pluspunten

Expertise, vriendelijkheid, veel keuze, goede service

Hoge prijzen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette afhandeling en correcte service.

Bezorgers wijzen op klantvriendelijkheid.

Pluspunten

We werden leuk en ongedwongen geholpen. Ruim en betaalbaar assortiment. De verkoper nam uitgebreid de tijd en kon onze vragen goed beantwoorden. De bezorgservice was ook heel fijn en alles stond al in elkaar.

N.v.t.

Pluspunten

Er werd echt geluisterd naar wat wij wilde en tijd voor ons genomen

Pluspunten

Hele goede service en advies, wij zijn geholpen door Anneke in de winkell Garden in Sliedrecht. Zij is echt en topper voor uw winkel.

Pluspunten

Vriendelijke klantbenadering, zowel bij de aankoop als bij de aflevering!! TOP!

Pluspunten

mooie spullen. snelle levering

eerlijkheid en duidelijkheid. we deden een bod op hetgeen in de showroom stond. Toen bleek later het tussen stuk er niet bij te zitten.Dit geeft geen fijn en eerlijk gevoel. Ook zouden er klemmen mee geleverd worden. De monteurs vonden dit niet nodig, ze stuurde wel 8 klemmen op. Deze zijn nog steeds niet ontvangen.Jammer dat het zo gaat.

Pluspunten

Grote showroom - vriendelijke bedrijfsmedewerkers - goede kwaliteiten - Redelijke prijzen.

Pluspunten

groot assortiment goede bediening

Pluspunten

Pluspunten

De lounge-set is keurig op de doorgegeven tijd bezorgd. De bezorgers waren uiterst vriendelijk en hebben de lounge-set in elkaar gezet.

Pluspunten

Wij werden prima door de verkoper geholpen, er werd genoeg uitleg en tijd besteed, we werden in onze wensen voorzien.met een bakkie koffie. de bezorging verliep prima en de oude spullen werden netjes meegenomen.

bij de verkoop vragen waar de spullen gebracht moeten worden en hoe ze op de juiste plek te krijgen zijn, scheelt een hoop mensen op trommelen bij het sjouwen van een granieten tafel door het huis heen. Was dat hier op een dorp geen groot probleem.

Pluspunten

klantvriendelijk

geen

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, zowel in de showroom als via de mail. Op problemen (zonder schuld) werd snel en zeer attent gereageerd en adequaat opgelost.

Pluspunten

Fijn dat je van te voren wordt gebeld over de aflevertijd. En dat ze dan ook precies op die tijd komen! Dat is nl wel eens anders bij sommige bedrijven. Nog een positief punt vind ik dat er veel keus is in het assortiment en van goede kwaliteit.

Pluspunten

Vriendelijke, behulpzame verkoper. Weet welke producten hij verkoopt en geeft eerlijk advies zonder eigen mening op te dringen. Levering was prima volgens afspraak en werd netjes naar de tuin gedragen.

Pluspunten

Ruime keuze , snelle levering

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA