Pluspunten

Prima uitleg, tijd voor goed advies

Pluspunten

Vriendelijke medewerker. Goed advies. Prima afhandelijk van de aankoop. Bezorging oke.

Doorgaan op deze weg!!

Pluspunten

De verkoper! De coulance ten aanzien van onze parasol. Maar mooier nog de vriendelijkheid tijdens het telefonisch overleg. Vooral de persoonlijke benadering is top. Service een dikke 10

De uitspraak: 'het kan altijd beter' zou een cliché zijn voor dit bedrijf. Mijn vrouw en ik zouden geen verbeterpunt weten.

Pluspunten

Ruime keuze, scherpe prijzen. Prima levering, perfect volgens afspraak (in BE).

Pluspunten

Veel keus Goede prijs kwaliteit Zeer klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klant vriendelijk. Ruim assortiment wat goed is samen te stellen.

Beter orders nakijken als er gebeld wordt door klant. Beloofde levertijd niet over schreiden zonder de klant op de hoogte te stellen als het niet binnen die tijd lukt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel, prima showroom

Gebeld met een klacht i.v.m. beschadiging tuintafel. Door drukte bij de bij Van der Garde niemand gesproken. Ik moest mijn gegevens achterlaten maar na 3 dagen nog steeds niets gehoord. Inmiddels zelf naar winkel gereden en daar is het probleem opgelost. Dit is duidelijk een punt voor verbetering. Zorg dat iemand die belt ook daadwerkelijk geholpen wordt. Of op zijn minst iemand te spreken krijgt.

Pluspunten

-groot assortiment, snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele aardige rustige verkoopster. Het karton werd meegenomen.

Aflevertijd klopte niet. Ze zouden tussen 9 en 10 komen het werd 11.15uur...

Pluspunten

Behandeling in de showroom is prima. Levering lekker vlot. Perfecte service en afhandeling. Een adres om zeker op terug te komen!

meer chocolaatjes bij de koffie haha, nee hoor perfect bedrijf ook de na afhandeling is oke.

Pluspunten

Erg goede service! Alles keurig netjes aan huis bezorgd tot op ons dakterras! Prachtige meubelen!

Pluspunten

Scherpe prijzen, levering op precieze tijd i.p.v. tijdsindicatie van 4 uur. Neemt al het verpakkingsmateriaal weer mee, top!

Pluspunten

Snelle afspraken over bezorging. Goede prijs.

Beschadigd meubel ontvangen, na een week nog geen terugkoppeling over verdere afhandeling. Is inmiddels opgelost.

Pluspunten

Mooie zaak (Bergen op Zoom). Ruime sortering. Prettige, informele maar correcte verkoopster.

Meegeleverde verbindingsclips om elementen te koppelen apsten niet. Nu tie rips gebruikt.

Pluspunten

Uitstekende service. Na het uitpakken van een loungestoel zagen we een relatief kleine beschading aan een armleuning. Deze stoel werd door Van Der Garde gratis omgeruild voor een andere stoel.

Geen. Levering een service zijn prima.

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Goede service, tuinmeubelen worden in elkaar gezet bij aflevering.

Heel fijn dat het onze tuinmeubelen bij aflevering in elkaar werden gezet, alleen helaas erg jammer dat jullie de grijze "beugels" niet bevestigd hebben. Dat vond ik een minpuntje, heel erg lastig om die te bevestigen.

Pluspunten

Prettig geholpen in de winkel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel!

Jammer dat al het verpakkings materiaal niet wordt meegenomen, daarvoor moet je zelf nog een ritje naar de milieu straat maken. Ook moet je zelf alles uitpakken.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA