2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie winkel in Veenendaal

Aflevering: Samen met klant uitpakken en controleren. Zou prettig zijn als de verpakkingsmaterialen meegenomen worden. Telefoon: Zou fijn zijn als iedere winkel telefonisch te bereiken was. Accuratesse in de administratie: Foutief adres op orderbevestiging, ook na mail contact niets op uit gedaan. (dus fout adres op factuur, nalevering weer chauffeur moeten zoeken etc.) Prijzen niet duidelijk vermeld. Of alleen per set maar veelal niet per product. Onduidelijkheid dus.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie spullen, veel keus

Aandacht voor de klant. Wij stonden te praten met een verkoper, deze loopt weg om een heel lang telefoongesprek te voeren. Hij komt weer terug en later stuurt hij de stagiair op ons af???

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie showroom met veel keus aan tuinmeubelen en niet teveel erom heen.

De prijzen die vermeld staan is altijd per set (tafel,stoelen e.d.) Zou makkelijk zijn dat de prijs van de stoelen en tafel ook apart vermeld staan.

Pluspunten

zeer klantvriendelijk en hulpvaardig. Niets was te veel om ons te helpen. Prettige sfeer.

nvt

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Als je verteld bij de verkoop dat de montage bij levering gedaan wordt dan moet je dit ook nakomen, achteraf heb ik nu zelf de boel gemonteerd.

Pluspunten

Snelle adequate levering

Pluspunten

Breed assortiment tuinmeubelen. Veel keus. Leuke acties en snelle levering.

Expertise van het verkooppersoneel.

Pluspunten

Goede service en advies. Niets is teveel.

Geen.

Pluspunten

Super goed geholpen.

Pluspunten

mooi assortiment en dito opstelling in Den Bosch. duidelijke beprijzing.

Wel de lopende /speciale akties vermelde aan de klant. na aankoop werd pas verteld , dat er een aktie was.... konden we toen geen gebruil meer van maken.!!!! moor kado misgelopen, ook geen andere attentie , jammer......

Pluspunten

Vriendelijke verkoper en snelle levering van de eethoek

Pluspunten

Goede Service, veel keuze

Een afwerklijstje meegeven aan de chauffeurs die door de klant afgetekend moet worden zodoende vergeet men niets af te geven wat bij ons wel is gebeurd. dit is naderhand wel snel nagezonden maar zijn toch weer extra kosten en irritaties die dan bespaard blijven

Pluspunten

Op een zeer plezierige manier geholpen bij onze aankoop.

Ik heb niet zozeer een verbeterpunt maar schrok wel van de aanbieding deze week in de folder. Wij hebben 4 stoelen en nu zag ik dat er 6 stoelen in de aanbieding waren + een tafel. Toen wij de stoelen kochten was er geen tafel naar onze zin van teakhout. Nu is die er wel, inmiddels hebben wij elders een tafel gekocht. Maar zes stoelen zou handig zijn geweest. Wij hebben een parasol met vier stoelen gekocht. Inclusief kussens, zijn er erg blij mee maar afgelopen zondag met het mooie weer, zag ik dat 1 kussen de rits stuk was, met wat heen en weer schuiven zat hij weer zoals het moest maar ik hou het even in de gaten, anders kom ik er graag even mee langs. met vriendelijke groet Anne Boeve . tel. 06 55514539

Pluspunten

Goede hulp bij keuze maken. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Levering op tijd volgens afspraak. Hele nette aflever personeel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik kan helaas nog geen beoordeling geven over jullie bedrijf.Gisteren heb ik nl. een mail gestuurd omdat er een aantal dingen van mijn aankoop niet in orde waren.(Savannah loungeset).Daar heb ik nog geen reactie op gekregen.Ik wacht eerst deze afhandeling afAls ik nu een beoordeling zou moeten geven(en daar wordt om gevraagd)is dat niet de waarheid.!!.

Sneller reageren op de mail.

Pluspunten

net personeel snelle levering goede service

geen

Pluspunten

Nette winkel ,goed bereikbaar,eigenparkeerplaats. En niet te vergeten aardig en goed behulpzaam personeel

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel Bergen Op Zoom

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijkheid, snelle levermogelijkheden, showroom, prijs

Communicatie, deskundigheid van oersoneel

Pluspunten

Binnen 3 werkdagen geleverd, men was zelfs een uur eerder dan afgesproken.

Pluspunten

Personeel met verstand van zaken, makkelijk parkeren,veel aanbod

Prijzen beter bij de loungesets vermelden, regelmatig staan prijzen er niet bij

Pluspunten

Goede service en snelle levering. Zonder bijkomende kosten werd een gat in de tafel gemaakt voor de parasol.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA