Pluspunten

Klantvriendelijke en overzichtelijke site. Snelle levering en vriendelijke chauffeur.

Pluspunten

Super service en snelle levering

De set werd eerder geleverd dan het opgegeven tijdslot, waardoor de chauffeur voor een dichte deur stond.

Pluspunten

Professioneel advies, groot assortiment, nette mensen, veel aandacht voor de klant.

reactie op eerder verzonden e-mails laat te lang op zich wachten.

Pluspunten

Snelle service bij vervangen van defecte artikelen Vriendelijke klantenservice

Bij levering had chauffeur niet alles uit auto geladen. Na telefoontje naar klantenservice werd product als of binnen half uur geleverd

Pluspunten

Zeer goed geholpen door de medewerker. De tafel en de stoelen werden keurig netjes bezorgd en de tafel werd zorgvuldig neergezet. Ik zou iemand anders zeker het bedrijf Van Der Garde aanraden.

Pluspunten

In de winkel van Veenendaal zijn wij keurig geholpen. Door een wat oudere dame, ook Lenneke van de telefonische verkoop stond ons netjes te woord. (mogelijk op de orderbevestiging de naam vermelden van de verkoopster prettig bij eventuele correspondentie per mail) Kees en Gerrit stonden ons telefonisch en persoonlijk netjes te woord. Factuur INV5071

Service afdeling is telefonisch slecht bereikbaar. Alleen via de verkoop afdeling werden te woord gestaan. Het mail contact is moeizaam, Afhandeling van onze klachten is na 3 weken na levering nog niet opgelost. De service geeft op dit moment nog niet voldoende vertrouwen in jullie bedrijf, mogelijk kunnen wij onze mening nog bijstellen als onze klachten worden verholpen. Op dit moment kunnen wij nog niet zeggen of wij uw bedrijf wel of niet zouden aanbevelen. Op 29 september zijn wij bij van de Wetering geweest voor een nieuw interieur van onze tuinset. Ook zijn wij nog even bij uw filiaal in Veenendaal geweest. Hier hebben wij met Gerrit van der Garde gesproken. Hij heeft nog even met Arjan gebeld en ons beloofd dat alles netjes afgehandeld zal worden. Het heeft naar ons gevoel allemaal wel wat te lang geduurd maar het wordt toch allemaal netjes opgelost. Als wij de nieuwe kussens en de andere bank hebben ontvangen zijn wij een tevreden klant. Onze eerste beoordeling van een 5 zal hierna ook stijgen naar een 8. Wij zullen uw bedrijf bij anderen blijven aanbevelen. met vriendelijke groet, Herman Kroon

Pluspunten

Goed te bereiken snelle antwoorden en snelle service

Nvt

Pluspunten

Prima hulp bij de aankoop

Pluspunten

nette levering en op tijd.

Pluspunten

Goede service zeer betaalbaar ruim assortiment

Pluspunten

Via de reclame folder zijn we bij van der Garde terechtgekomen. We waren op zoek naar een lounge set voor onze nieuw te bouwen kapschuur. We hebben heel wat sets bekeken en geprobeerd, maar uiteindelijk hebben we er een gevonden die nu bij ons staat te pronken in de kapschuur. Vriendelijke en competente bediening. En vooral snelle levering.

Heb ik eigenlijk niet. Wij zijn heel tevreden over hoe alles gelopen is.

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Klantvriendelijk

Bezorbers laten zeggen aan klant dat kussens onder de stoel "verstopt" zitten.

Pluspunten

perfect en heel goed

geen

Pluspunten

Super snelle afhandeling/levering/goede kwaliteit

Ik miste echter nog een schroefdop (beschermdopje) onder een tafelpoot/ misschien kan dit nog nagestuurd worden?

Pluspunten

Snelle levering volgens afspraak.

Géén

Pluspunten

Goed product en snelle levering.

Pluspunten

Bij vragen wordt je direct geholpen

Pluspunten

Wij hebben de klantvriendelijkheid en de informatieverstrekking als erg prettig ervaren! We kregen alle tijd en ruimte om ons te oriënteren, nadat wij uit gebreid waren voorgelicht over het product. Geen opdringerige verkooppraatjes. Bij het bezorgen was het mis gegaan in de communicatie. Wij dachten dat het op maandag of dinsdag bezorgd zou worden, alleen dit bleken voorkeurs- dagen te zijn. Desalniettemin werd er naar een oplossing gekeken en werd de loungeset als nog de volgende dag bezorgt! Top service. Dank daarvoor!

geen.

Pluspunten

Fijne en vriendelijke service

Pluspunten

zeer goed komen afspraken na

Pluspunten

Toonzaal Veenendaal ruim aanbod, we werden niet alleen goed ontvangen en te woord gestaan, maar ook zeer deskundig voorgelicht door verkoper Gerard. Er werd ons niets opgedrongen alles was geheel vrijblijvend, deze klantvriendelijkheid werd door ons als zeer prettig ervaren. Alle factoren maar zéér zeker de prijs- kwaliteitsverhouding was voor ons dan ook reden om het uitgekozen tuinset te kopen. We werden keurig en tijdig geïnformeerd over het tijdstip van aflevering en ook dit werd door 2 enthousiaste bezorgers op perfecte wijze gedaan. Na aflevering bleek echter dat er een rugkussen op de naad los was geraakt. Door de klantenservice van Van der Garde werden we doorverwezen naar het dichtstbijzijnde filiaal in Sliedrecht. Ook hier werden we weer door een alleraardigste mejuffrouw ontvangen . Nadat ze ons had aangehoord en de filiaalhouder had ingelicht werd er een zeer korte klap gemaakt. We konden het kapotte kussen achterlaten en kregen direct een nieuw kussen mee. Dat noem ik met recht SERVICE. Wanneer men ons vraagt waar een tuinmeubel te kopen zullen wij zeker Van der Garde aanraden.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA