Pluspunten

Snelle levering en duidelijke afspraken

Creditcards accepteren.

Pluspunten

goede informatie over de tuinsets!

Pluspunten

Hele goede en snelle service

Niets

Pluspunten

prettige hulp bij het kiezen duidelijke afspraken die nagekomen zijn.

mis advies betreffende het onderhoud van de tuinmeubelen

Pluspunten

Super goede uitleg en service gericht!

Zo door blijven gaan!

Pluspunten

Klantvriendelijk, goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Goede service en scherpe prijzen

Pluspunten

Goed en netjes geholpen

Pluspunten

Wat een geweldige ervaring! We waren verbaasd dat er tegenwoordig toch nog bedrijven zijn waar je zo goed wordt geholpen en geadviseerd! Zowel de service in de winkel, de super snelle levering en de super bezorging. Alles wordt netjes uitgepakt, neergezet en de verpakkingen worden fijn weer door de chauffeur meegenomen. Kortom; zoek je een winkel waar je mooie tuinmeubelen kunt kopen, ga ajb naar Van der Garde Buitenleven!

Pluspunten

-snelle levering -vriendelijk personeel -goed advies/uitleg

De jongens die de bestelling komen bezorgen, zouden wat netter kunnen werken. Ze lieten wat kleine stukjes karton en plastic achter op de weg. Dit moet de klant dan vervolgens zelf opruimen om scheve gezichten in de buurt te voorkomen.

Pluspunten

Goede service en duidelijke afspraken. Mooie meubels. Jullie staan voor wat je zegt, heel sterk om op zondag niet alleen de winkel te sluiten maar ook de website. Een goed en sterk beleid.

Pluspunten

Keurig geholpen in de winkel, snelle levering, kwalitatief goede spullen voor een goede prijs!

Pluspunten

Wij zijn netjes gebeld door de chauffeur dat de levering die geplanned stond tussen 13.00 en 15.00 een half uurtje later werd. Denk dat informeren -ook al is het een half uurtje later- erg op prijs wordt gesteld door de klant, en geeft een professionele houding aan. Daarnaast was één van onze elementen lichtelijk beschadigd. Werd netjes per telefoon afgehandeld en zal worden omgewisseld op de serviceroute.

Kan nog geen vijf sterren geven omdat de omruil nog niet heeft plaats gevonden.

Pluspunten

Wij zijn op locatie Den Bosch geweest en zijn zeer tevreden over de ontvangst en hoe wij te woord zijn gestaan door een van uw medewerkers. Goede uitleg van de mogelijkheden en bij een kopje koffie hadden wij besloten om een mooie lounge set te kopen. Ook bij de aflevering is alles netjes op zijn plaats gebracht door uw medewerkers. Kan niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn. Dank hier voor!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kalntvriendelijkheid, showroomoverzicht/-inrichting

Op de aankooporder betere omschrijving van de aangekochte artikelen daar dit moeilijk te controleren is met de afleverbon.

Pluspunten

We hadden via Internet besteld dan is het afwachten hoe de loungeset er uit ziet. Maar hij is SUPER!!! Zeer snelle levering. En een hele GOEDE service aan huis. Hij werd zelfs voor ons uitgepakt. Dat vonden we toch weel heel netjes. Al met al met ik heel blij met v/d Garde en onze loungeset. SUPER!!!

Verbeteringen of tips!!! Sorry nee die kunnen we echt niet vinden.

Pluspunten

Zeer goede afhandeling en bezorging, ook snel

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Gezien de prijs van de tuinset hadden we verwacht dat het bij levering in elkaar gezet zou worden. Echter, dit moesten we zelf doen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klantvriendelijk

klanten iets leter aanspreken, we zijn terwijl we een rondje liepen 3x door 3 verschillende personen aangesproken

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk

Maak jezelf meer bekend

Pluspunten

Prettige benadering, niet opdringerig. Vlotte service zonder gedoe.

Pluspunten

Ruime keuze, vriendelijk personeel en goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle bezorgservice, gratis bezorgen

Pluspunten

Groot aanbod en vriendelijke hulp in de winkel

Leveringsdatum kan beter gecommuniceerd worden. Initieel zou onze set binnen een paar dagen na aankoop worden geleverd, maar dit werd uiteindelijk 1 1/2 week later.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA