Pluspunten

Goede communicatie

Pluspunten

Prima service, bezorging prima en erg mooie loungeset. Uiterst tevreden.

Verpakkingsmateriaal, hoort dat ook meegenomen te worden?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

services is oke. mooi bedrijf, goeie locatie

geen

Pluspunten

Goed bereikbaar met een rolstoel. Klantvriendelijk ruime paden en vrije parkeerplaats groot assortiment

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie

Pluspunten

Mijn beoordeling over Van Der Garde Buitenleven is als volgt Ik heb telefonisch besteld en werd op een prettige manier te woord gestaan, De loungeset werd snel en goed af geleverd , de loungeset staat nu te pronken in mijn serre. Je kunt gewoon merken dat het van goed materiaal gemaakt is tot de kussens erin toe. En nu gaan we er heerlijk van genieten alleen 1 ding ontbreekt eraan lieve mensen van Van Der Garde een buitenkeuken zou er geweldig mooi bij staan. Maar alles bij elkaar ik ben vol lof over jullie en jullie bedrijf en als ik een cijfer moet geven een dikke 10. Of een warme douche hahahahahah. vriendelijke groet Tonny Strik

Ik zou het niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes geholpen bij aankoop afleveringen goed verlopen het aangekochte set is heel mooie

Pluspunten

Goed.ze zijn hulpvaardig en klantvriendelijk,

geen wat mij betreft.

Pluspunten

- goede kwaliteit/prijsverhouding - de tuinset ziet er in werkelijkheid nog beter uit dan op de foto - geode service i.v.m. bezorging. Ruim van de voren aangegeven.

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel meedenkend, andere opties laten zien van wat ze hebben staan. En netjes thuis gebracht.

Ik had maandagavond jullie telefoontje gemist. Probeerde terug te bellen maar jullie waren niet aanwezig ik dacht die bellen nog een andere keer terug. Wordt ik woensdag ochtend gebeld dat jullie bij mij voor de deur staan met mijn tuinmeubels maar ,omdat ik jullie niet meer gesproken heb wist ik niet wanneer het bezorgt werd. Dus ik was een beetje verbaast dat jullie ineens voor de deur stonden. Het is wel handig als mensen weten wanneer jullie komen bezorgen zodat ze genoeg geld op hun rekening hebben kunnen storten om het te betalen. Nu was dat bij mij geen probleem. En ook een geluk dat ik thuis was natuurlijk.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid, service.

Tijdstip bezorgen wat beter afstemmen op de klant.

Pluspunten

netjes afgeleverd, alles goed ingepakt

Pluspunten

Snelle levering, fijn geholpen bij het kopen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel keus

Betere communicatie omtrent bezorging

Pluspunten

goed en rustig geholpen met het uitzoeken van ons tuinmeubel. en het bezorgen was ook perfect.

wij zouden geen verbeterpunten kunnen noemen.

Pluspunten

Goede service. Veel aanbod.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie, overzichtelijk showroom (Gouda). Klantvriendelijk personeel en duidelijke uitleg en advies. Ruim aanbod.

Telefonische bereikbaarheid kantoor Veenendaal.

Pluspunten

Uitstekend geholpen in Sliedrecht Telefonische afspraak mbt aflevering en deze stipt nagekomen

Showroom in Sliedrecht ziet mi troosteloos uit

Pluspunten

Zeer persoonlijke benadering zonder op te dringen. Er wordt ook kwaliteit geleverd. Prijs/kwaliteit is goed, zodat wij ook tot aankoop zijn overgegaan. Wij zijn speciaal bij dit bedrijf langs kwamen, omdat wij tot de ontdekking kwamen, dat niet alleen de winkel op zondag gesloten is, maar ook de website uit de lucht is gehaald. Dat verdient waardering vonden mijn vrouw en ik. Vervolgens zijn we vorige week maandag langs gegaan. Een mooie loungeset gekocht en die werd supersnel, de volgende dag al geleverd. Onze complimenten

Geen!!

Pluspunten

Na een bestellingsdatum afgesproken te hebben konden wij, door een medisch voorval in gezin, deze datum heel soepel verzetten tot een datum van afroep. Op verzoek van levering werd eerst naar de gezondheid van gezinslid gevraagd en daarna de datum besproken. Ook werd de bestelling op het afgesproken tijdstip geleverd.

Wat goed is behoeft geen verbetering.

Pluspunten

in de winkel goed geholpen, de bezorgers waren vriendelijke mensen zagen er verzorgd uit.

Pluspunten

snelle levering, mail en telefoon voor levering

als er iets ontbreekt kan de bezorgdienst er niets mee, dit moet dan weer terug gekoppeld worden met van de Garde zelf. Voorstel zou zijn om heet ontbrekende op een formulier in te vullen en dat de bezorgdienst dit met van de Garde zelf afhandelt.

Pluspunten

Ruim assortiment, vriendelijk behulpzaam personeel, goede service en snelle levering. Leuke aanbiedingen en tot verrassing kregen we nog een extra kado bij aflevering. Kortom een echte aanrader!!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA