Pluspunten

Goede snelle service en zeer klsntvriendelijk

Pluspunten

Zijn goed en vriendelijk geholpen en geïnformeerd over de levering.

Bij de levering van de loungeset waren geen stelmoeren geleverd die ervoor zorgen dat de tafel/loungeset stabiel staan. Ik vind dat je dat toch mag verwachten voor dat geld. Daarnaast zijn de poten wel voorzien van schroefdraad. Ik zou de stelmoeren alsnog graag ontvangen.

Pluspunten

Vriendelijke bediening. Goede afspraken die werden ook waargemaakt. Vriendelijke nette man die de set heeft afgeleverd. Dus..........goede service voor een betaalbare prijs. We bevelen dit bedrijf zeker aan bij familie en vrienden.

Pluspunten

Keurige verkopers niet opdringerig en keurig op de afgesproken tijd geleverd nette cheufeurs

Pluspunten

uitstekende verkoper, punktuele aflevering, bij aflevering een fijne service van de chaufeur.

Pluspunten

Fijne verkoopster in de showroom met goede uitleg en adviezen. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering keurig op afgesproken tijdstip ! Laat het voorjaar maar komen!

Pluspunten

Duidelijke afspraken. Alles is keurig geleverd en geplaats

Pluspunten

Ruim van opzet, veel keus, klantvriendelijk personeel en aandacht voor decoratie.

Pluspunten

Alles was voor de rest in orde.

Onaangekondigde levering, hadden voor gesloten deur kunnen staan.

Pluspunten

afspraak is afspraak

Pluspunten

In de winkel veel keuze aan loungesets en ik ben heel goed geholpen door een jongen die genoeg verstand had de verschillende merken en kwaliteiten. Er werd de tijd genomen om alle vragen te beantwoorden. Van tevoren werd er keurig gebeld over de levering in een tijdsvak van 2 uur. Waren iets later i.v.m. vertraging bij een klant, maar ik werd hier keurig over gebeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, vriendelijke personeel

Pluspunten

Goede behandeling heeft alles goed uitgelegd neemt de tijd voor je niet opdringerig. Ga zo door met uw bedrijf.

Pluspunten

goede service snelle levering vriendelijke verkoper kwaliteit

Pluspunten

Heel vriendelijk, snelle levering, veel keus in de showroom

Nee. Ga zo door.

Pluspunten

Wij hebben een tuinset uitgekozen bij dit bedrijf en zijn heel netjes behandeld, en we hebben alleen maar lof over dit bedrijf. we hadden bepaalde afspraken over de levering, en ook dat werd keurig op tijd geleverd en ook nog netjes op z'n plaats gebracht om dat wij daar zelf niet toe in staat waren, nogmaals een fijne zaak om mee te handelen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Via internet een tuin-set besteld welke snel is geleverd - De bezorger was goed binnen de afgesproken tijd aanwezig. - De administratieve afhandeling is goed verzorgt

- Zaken die niet meer in voorraad zijn of komen eerder/direct van intranet verwijderen. Nu hebben wij vv 80 kilometer naar Gouda gereden en de mededeling gekregen dat onze voorkeur niet meer leverbaar is. Dit was een behoorlijke deceptie. - De zoekroutine op Intranet beter afstemmen. Als ik naar kussens zoek krijg ik ook tuin-sets e.d. te zien. - Zorg dat er een controle wordt uitgevoerd op te leveren zaken. De ontvangen tuintafel zaten koffievlekken, en snoepresten. Daarnaast is de tafel gebruikt als werktafel omdat er twee cirkels van +/- 30 cm op zitten t.a.v. een spuitnevel. Hierop is de servicedesk ingeschakeld waarvan ik nog niets heb vernomen. Of ik dit bedrijf aanbeveel is mede afhankelijk van de afhandeling tuintafel door de servicedesk

Pluspunten

Alles op afgesproken tijd, onbeschadigd en werd netjes geholpen met het brengen van de lounge bank naar de achtertuin. Zeer tevreden.

Pluspunten

Ruime keus in tuinmeubelen. Eerlijk advies. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Bezorging meubelen in overleg. Vakkundig geleverd en neergezet op juiste plaats.

Geef bezoekers/klanten van een showroom iets meer tijd om rond te lopen voordat men vraagt of men kan helpen.

Pluspunten

Bij verkoop van de set zijn we heel goed geadviseerd en netjes geholpen ze namen echt de tijd voor ons ondanks de drukte en het veel te weinige personeel zeker op een zaterdag met mooi weer

Meer personeel in het weekend zeker met mooi weer kunnen er meer klanten geholpen worden Wij misten bij levering de dopjes voor onder de set moesten 2x langskomen voor we ze eindelijk hadden

Pluspunten

We hadden bij 2 stoelen ,die niet in de goede stand konden komen,maar ze hebben het goed opgelost,een mooie winkel, Goed geholpen.van Mook

Pluspunten

correctd levering en door het bedrijf zelf

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

bij de koop was afgesproken over levering tuinmeubelen na de paasdagen, doch dat is niet gebeurd. de tuintafel in ter plekke in elkaar gezet zoals afgesproken, doch de chauffeur moest dit wel eerst nazien .

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA