Pluspunten

Goed en keurig geholpen

Bevestigings onderdelen om de bank aan elkaar te maken zijn niet echt juist van maat

Pluspunten

- in de winkel kregen wij (door Willemieke) goede informatie over de tuinset waar we naar geïnteresseerd waren. - we waren verrast door het enorme vloeroppervlak, vol met tuinmeubelen. Dus volop keuze!! - we troffen het dat de stoelen ook nog eens sterk afgeprijst waren. - we hadden de wens/vraag of de stoelen ook nog dezelfde week geleverd konden worden en 3 dagen later stonden ze er! - ook bezorger was heel vriendelijk

Eigenlijk zouden we niet weten op welk vlak het beter had kunnen gaan. We zijn gewoon super tevreden en heel erg blij met de tuinset!!

Pluspunten

Zeer vriendelijk en behulpzame verkoper ,Meedenkend voor de ideale combinatie te vinden wat ons ook gelukt is

Ge en

Pluspunten

Overzichtelijke showroom, vele combinaties mogelijk, behulpzaam en meedenkend personeel, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Helaas ontbreekt op een van de gekeverde diningstoelen het embleem, hetgeen een beetje kaal aandoet. De bezorgers waren echter al weer weg, dus kon het niet meer melden. Dit vind ik erg jammer.

Pluspunten

Flexibel met periode van bezorging Chauffeur belde netjes dat hij de afgesproken tijd wegens file niet zou halen. Geen aanbetaling

Pluspunten

Grote showroom vakkundige uitleg prijs-kwaliteit verhouding mogelijkheid tot opslaan van de produkten tot afroep levering binnen 7 dagen Duidelijke afspraak m.b.t. tijdstip van leveren

Pluspunten

Rustig laten rondkijken in de winkel, maar wel even vragen of ze evt. konden helpen.

s'Morgens om half 7 bezorgen is wel erg vroeg. We hebben toen in donker ook nog niet uitgepakt, maar dit later zelf gedaan. De service van helpen uitpakken en "rommel meenemen" kwam daarmee te vervallen. Terwijl dit toch wel een belangrijk aflever punt is.

Pluspunten

advies op maat, aansluiten bij wensen van de klant, ruim de tijd nemen, meedenken over opbergmogelijkheden, prettige advisering

advies opbergkast bleek bij nog een keer navragen niet te voldoen in de winter buiten , niet geheel vochtvrij helaas

Pluspunten

Netjes ingepakt en correct geleverd.

Tijdstip van levering 7.00 uur was wel erg vroeg in de morgen

Pluspunten

Snelle levering, goede service

Pluspunten

Ruime keuze, ook eind oktober nog. Goede prijs in het najaar. Snelle levering op de afgesproken tijd.

???

Pluspunten

hij staat prachtig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettig geholpen

Geen enkel papier mee gekregen waar op staat hoelang wij garantie krijgen , dus daar moeten wij dan achteraan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We werden goed en erg vriendelijk geholpen. We kregen een goed advies en er werd meegedacht met de wensen. Binnen een paar dagen hadden we de set al thuis staan.

Pluspunten

Klantvriendelijk en verder een hele goede service.

Pluspunten

Groot aanbod en scherpe prijzen. Snelle levering (loungeset was er binnen een week!). Behulpzame personeel.

Pluspunten

Keurig net te woord staan. Niet opdringerig.

Pluspunten

goede service, fijn verkoopmoment, snelle levering

Pluspunten

Goed advies in de winkel en snelle levering aan huis

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit, goede levering (ook voor belgie). Goede uitleg gekregen.

Iets te aandringerend.

Pluspunten

Veel keus. Prettig geholpen. Toen iets niet in orde was werd er prima meegedacht en materiaal omgeruild.

Pluspunten

Omruilen van een kapot geleverd produkt ging heel vlot en snel.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA