Pluspunten

Alles prima geregeld We kwamen. Vrijdagavond om 20.55 binnen even snel er door heen lopen maar zagen wat leuks en ze namen alle tid voor je zodat we om 21.45 naar buiten gingen met een mooie tuinset . Zee tevreden ook de aflevering .

Pluspunten

-prettige contacten bij verkoop -niet opdringerig -goed de tijd genomen om tot een goede keuze van de klant te komen -keurige afhandeling -snelle levering -betrouwbare uitstraling

Pluspunten

Mooie winkel in Gouda, Ruime gratis parkeerruimte. Vriendelijke ontvangst met koffie. Verkoper voelde ons goed aan. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering op de afgesproken dag.

Iets meer licht aanbrengen in de toonzaal in Gouda.

Pluspunten

keurige bezorger, was ook op de geplande tijd bij ons. ook kregen we zeer goed advies in de winkel, daar konden we een goede keus door maken!! we zijn dus erg tevreden over Van Der Garde Buitenleven en heel blij met onze tuinmeubelen. We komen zeker nog eens wat uitzoeken.

telefonisch niet altijd bereikbaar.

Pluspunten

Vriendelijke verkoper. Fijn dat er veel mogelijkheden waren om sets te combineren. Fijn dat je vooraf weet wanneer de bezorging is. En de jongens die de set kwamen brengen waren erg vriendelijk en hebben geholpen met de set opzetten

Pluspunten

Vakkundig en correct geholpen tijdens de aankoop. Gunstige prijs/kwaliteit verhouding, de gratis buitenhaard is een aanwinst.

De bezorgtijd iets ruimer nemen, het loungeset werd 2 uur later bezorgd. Er zouden vorige week nieuwe verbindingsstukken naar ons opgestuurd,worden (de geleverden houden het set niet bij elkaar) , maar we hebben nog niets ontvangen. Ik hoop dat ze snel geleverd worden want er zit nu heel veel ruimte tussen de elementen.

Pluspunten

Gemotiveerde verkoper Eerlijke info en prijs Flexibele bezorging

Iets meer flexibiliteit in het aanbod van de tentoongestelde sets zou wenselijk zijn. Elke aanpassing valt direct buiten de aanbieding voor mijn gevoel.

Pluspunten

Nette service

Bestelling niet compleet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholpen in Gouda leuke verkopers!!

Veel te laat bij het afleveren. Bel even als de chauffeur te laat is!! Bij het uitpakken bleken er twee stoelen niet goed te zijn. Moet de chauffeur wachten???

Pluspunten

Keurig op tijd volgens afspraak geleverd tot de voordeur! Zelfs het verpakkingsmateriaal werd weer meegenomen !! Prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Geen, prima service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Werden goed geholpen in Gouda. De spullen werden correct op tijd bezorgd. De persoon die het bezorgde stelde zich netjes voor. Een foutje de hoes van het set was er niet bij, stond ook niet op de pakbon. Maar werd later opgestuurd per post.

Wij moesten later het zelf op internet het IBANnr.van de bank opzoeken. Om de hoes te kunnen betalen. Zal wel handig zijn als die wordt vermeld op de papieren.

Pluspunten

Fijne winkel, goed geholpen, goede service. Netjes thuisbezorgd.

Vertel ook gelijk wat over het onderhoud van een tuinset. Wij waren dit vergeten te vragen en dan wordt het niet automatisch verteld. Of geef een onderhoudsvoorschrift mee.

Pluspunten

Stipte levering Kwaliteit staat bovenaan Mensen die de spullen komen brengen zijn zeer correct.

Het zou handig zijn als je wat exacter kon weten hoe laat de spullen bezorgd worden. Heb hier overigens geen vervelende gevoelens bij.

Pluspunten

We zijn super geholpen in de winkel bij het uitzoeken van onze nieuwe loungeset. Ook het afleveren was keurig op tijd. Bij het uitpakken bleek er een beugeltje kapot te zijn waarmee je de hoek bank vast zet. In de winkel hebben we keurig 2 nieuwe mee gekregen.

Wij hadden het meubel in de showroom op Gouda uitgekozen en moesten 2 weken wachtenop levering en betaling. Niks mis mee. Maar toen we na 2 weken terug gingen naar de winkel om die beugels te halen welke kapot waren, stond de set ineens ruim 200 euro goedkoper. Het had sportief geweest als wij dat verschil terug konden krijgen maar de man in de winkel deed daar niet aan.

Pluspunten

Aflevering volgens afspraak. Personeel is netjes en vriendelijk. Prima.

Pluspunten

Goede hulp/advies bij aankoop tuinmeubelen Kregen tijdens keuze een kop koffie en de kinderen iets fris. Goed aangegeven wanneer tuin set thuis bezorgd werd. Kwamen 5 min. later dan gepland, super Je kan pinnen bij bezorging

Ik bood hulp aan met helpen sjouwen tijdens de bezorging. Heb alles alleen gedaan. Kreeg alleen hulp met de tafel.

Pluspunten

Vriendelijk geholpen in de winkel in Wormerveer. Namen de tijd en waren niet opdringerig. Gaven goede informatie, lekkere koffie. Prima!

Bij aflevering hebben ze vergeten de buitenwaarde te leveren. Na telefoontje heb ik op verzoek een email gestuurd het zou Prettig en klantvriendelijk zijn als je hierop een bericht van ontvangst oid terugkrijgt. Nu weet ik niet of de email is aangekomen en wat er verder gebeurd.

Pluspunten

goede ontvangst, men geeft je alle ruimte om zelf rustig rond te krijgen en er wordt op tijd gevraagd of je iets te drinken wilt, Goede prijs/kwaliteit verhouding van de producten. Ook de aflevering was dik in orde, je wordt keurig op de hoogte gebracht over de levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie showroom met voldoende keuze

zeer ondoorzichtige facturering. Bij doorspitten van de factuur 2 fouten geconstateerd met een totale waarde van € 70,-. Dus transparantere facturering.

Pluspunten

Groot assortiment, vriendelijk en veel personeel en een snelle levering.

Op de afgesproken dag bellen wanneer er bezorgd wordt zodat er niet zelf achteraan gegaan hoeft te worden.

Pluspunten

Behulpzaam. Bij het nasturen van een ontbrekend onderdeel werden wij keurig terug gebeld ter controle van de levering. De levering van de lounge set was boven snel en er was van te voren prima overleg over de leveringsdatum en tijden.

Pluspunten

Service van de winkel tot aan de thuis bezorging.

Pluspunten

Veel keus, fijn geholpen! alleen moet er nog even iemand langskomen om naar de tafel te kijken, de plank naar het onderstel wijkt iets. Zodra ze in de buurt zijn, komen ze langs.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA