Pluspunten

snelle, en goede levering, heel goed gemotiveerd personeel. en duidelijke afspraken.

eigenlijk geen.

Pluspunten

open voor mogelijkheden

Pluspunten

persoonlijke aandacht in de showroom Veel keus. Kopje koffie met bonbon! Overzichtelijk prijskaartje Snelle levering

Helaas was de gratis buitenhaard niet meegeleverd. Wordt nog nabezorgd.> goede service!

Pluspunten

Service

Pluspunten

Snelle levering! Uitstekende service van de bezorger! Het mobiel pinnen is ideaal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede Wintersale aanbieding.

Meubels werden in plastik en karton in de tuin gegooid. We moesten het verder maar zelf uitzoeken. Bijgeleverde schroeven voor de verbindingen waren te lang en pasten niet in de bijgeleverde imbus. Uiteindelijk hebben we €50 gekregen als tegemoetkoming voor de slechte levering.

Pluspunten

- goede voorlichting - verkoper dacht goed met ons mee, was erg klantvriendelijk - levering zoals afgesproken

- een dag na ontvangst ontvingen we de folder met daarop een gratis tuinhaard bij 999,00 euro besteding. Wij zaten daar 200 euro overheen, maar zijn niet in kennis gesteld van deze actie.

Pluspunten

Top, levering was netjes op tijd

Pluspunten

Positieve houding personeel: filiaal Gouda. Meedenken en eerlijk advies.Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Duidelijke afspraak omtrent levering. Uitstekende service en nalevering. Dit maak je tegenwoordig zelden mee. We gaan zeker meedoen aan de buitenkeuken-wedstrijd, wat een ontzettend leuk initiatief. (de keuken zou onze tuin wel gelijk helemaal afmaken. De foto's van de prachtige loungeset en teaktafel zullen spoedig jullie kant opkomen.

De grote hal / winkel is eigenlijk nog wat sfeerloos. Wat aankleding met kunstplanten zou wat meer tuinsfeer geven. Tevens zouden jullie er aan kunnen denken om buitenkeuken demonstratie te organiseren.. Ik kom een sateetje halen... Veel succes met Van Der Garde Buitenleven. Jullie zijn een aanwinst voor onze regio!

Pluspunten

Keurig verzorgd op afgesproken tijd.

Pluspunten

Goede voorlichting, vriendelijk personeel, vlotte aflevering die alles netjes neerzet en de afval keurig opruimt.

Pluspunten

Vriendelijke behandeling, nette aflevering en service bij montage.

Bij gedeeltelijk teakhouten tuinstel geen toelichting omtrent onderhoud. Dit in het verleden bij andere leveranciers beter verzorgd.

Pluspunten

Prachtige kwaliteit, correcte aflevering door twee enthousiaste jonge mannen die er duidelijk plezier in hadden.

Pluspunten

Klantvriendelijk. Komt direct iemand naar je toe met de vraag of ze je kunnen helpen. Als je wilt kijken,zoals wij laten ze je ook rustig verder kijken. Ons dochtertje moest naar het toilet. Ook dit kon. :-)

Pluspunten

goed geholpen in winkel keurig afgeleverd, alles uitgepakt en in elkaar gezet. inpakmateriaal werd meegenomen erg vriendelijk personeel

niet

Pluspunten

goede uitleg service goed prijs kwaliteit verhouding was zeer goed aflevering was snel en perfect in 1 woord Perfect we zullen zeker mond op mond reclame toepassen

geen,het was super

Pluspunten

Netjes en goed geadviseerd, de tuinset is keurig afgeleverd.

Pluspunten

Snel geleverd goed geholpen in showroom

Pluspunten

Vriendelijk, alles netjes in elkaar en klaar gezet

Niet alle verpakkingsmateriaal verwijderd

Pluspunten

Wij zijn heel fijn geholpen en de tuin meubels zijn helemaal naar onze zin en zitten ook nog heel fijn . dus perfect

Wat ons betreft niks . Ga lekker zo door.

Pluspunten

Wij zijn vriendelijk en goed geholpen En de levering was op de af gesproken tijd

Pluspunten

Prima advies, zeer behulpzaam. Niet opdringerig. Geen moeite was teveel. lekkere koffie en goede service.

geen.

37 Groeneveldselaan A