Filter

Vriendelijk, behulpzaam veel keuze en goede service

Werden in Veenendaal zeer goed geholpen en voorgelicht. De keuze was daardoor niet moeilijk. Compliment ook aan de vriendelijke en behulpzame bezorgers, die na een lange werkdag de hele tuinset netjes voor ons naar de tuin brachten.

Goede uitleg en service

Hele goede uitleg in de winkel, ook alternatieve aangeboden, zodat we zeker weten dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Snelle levering, wat in het voorjaar natuurlijk wel fijn is, kunnen we er meteen gebruik van maken. Ik kan tuinmeubelshop zeker aanbevelen bij andere.

Vriendelijke mensen

Ik vind wel dat ik graag een bevestiging had ontvangen dat het bedrag was gepint. Mvg admaas

Snelle levering en goed contact

Snel geleverd, altijd goed contact te krijgen. Klein min puntje het niet uitpakken van de bestelling als check dat het de juiste is en dus ook geen verpakkings materiaal mee terugnemen.

Netjes geholpen bij de aanschaf. De bezorging was ook super.

Fijne tuinset

Fijne hoek loungeset. Nette levering.

Mooie stoelen en voetenbanken gekocht. Alles van top kwaliteit. Hier zijn wij zooooo blij mee.

Prima kwaliteit en prijs

Klantgerichte verkoper van de meubelshop showroom in Veenendaal. Goede keus en kwaliteit. Het is nu voor de tweede keer dat we hier zijn gekomen en tevreden naar huis gegaan. Bezorging wel erg vroeg in de ochtend maar verder heel erg goed. We bevelen deze tuinmeubelshop in Veenendaal dan ook aan.

Fijne service

Wordt alle tijd gemaakt voor de klant. Kunt door de hele zaak sjouwen met meubels om de beste samenstelling te krijgen.

Prettig winkelen

Snelle levering eenvoudig betaling

Kreeg mijn tafel maarte weinig schroeven, afdekdopjes en dopjes voor onder de glasplaat, even gebeld en de volgende dag lagen ze al in de brievenbus, perfecte service

Prima geholpen! Blij met de tafel

Meedenkende verkoper

Goede ervaring, alleen vonden wij de aflevertijd tussen 6.00- 8.00 , afgeleverd rond 7.00 maar al vanaf 5.45 u wakker voor ons ( 70 jaar) wel erg aan de vroege kant, maar hele vriendelijke bezorgers.

Perfecte levering en zeer goed geholpen in de winkel te Almelo

Uw meubelshop is top!!

Mijn ervaring met meubelshop? Dat is voor mij geen vraag maar een weet! De meubelshop is top!!!

Goede en vlotte aankoop,

Op internet onze keuze al deels gemaakt. in de winkel vlot geholpen door Dennis met onze keus maar ook met alternatieven. Vlotte aankoop en aflevering. We zijn superblij met onze aankoop!

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

mooi en comfortabel tuinset

met deze tuinset komen we bijna niet meer binnen hij staat in de serre pas een mooie schuifpui er in geplaatst dus een heerlijke kamer erbij we hebben genoeg ruimte met de ronde tafel zodat er altijd nog stoelen erbij gezet kunnen worden wij hebben van jullie ook een loungeset staan waar we ook heel tevreden mee zijn laat de zon maar komen

Tevreden

Bij deze bestelling gingen dingen mis en dat is natuurlijk altijd vervelend. Het kostte wat moeite, maar uiteindelijk wil ik mijn waardering uitspreken voor de manier waarop Tuinmeubelshop dit heeft rechtgezet.

Goede kwaliteit snelle levering

Super snelle levering goede kwaliteit netjes geholpen in de winkel Goede service

Vrij om uit te zoeken, hulpzaam en advies wanneer nodig

We waren ons om te oriënteren voor een tuinset. Omdat onze persoonlijke voorkeuren sterk uiteen liggen hebben we veel moeten kijken, zitten, uitproberen, combineren. Die mogelijkheden werden ruimschoots gegeven, net als op z'n tijd advies en antwoord op vragen. Uiteindelijk hebben we een tuinset gevonden die naar onze smaak en zit-ideeën was.

Snelle levering mooi product

Twee mooie tafeltjes besteld. Snelle levering goede kwaliteit.

Super blij met mijn aankoop!

Super blij met mijn aankoop!

Tafel Montana dining was snel geleverd! En makkelijk in elkaar te zetten.. zijn er heel blij mee!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA