Filter

Prima geholpen

Fijn geholpen en alles keurig volgens afspraak thuisgebracht! Wat wil je nog meer!

Hartelijk, flexibel en meedenkend

Ze weten nog wat goede service geven is en staan meter voor je klaar. Leuk dat je in de winkel extra korting krijgt bovenop de online prijs. Dat brengt de mensen weer naar de winkels en is goed voor de middenstand.

Fantastische producten en advies op maat!

Mooie winkel met een ruim assortiment. Snelle levering en service!

een kopje cappuccino, rustig kijken en u vindt ongetwijfeld wat u zoekt zei Jan

Rondgekeken, geïnformeerd naar andere maten voor enkele tafels en stoelen van een andere set bij de tafel van onze keuze gezet. Door Ria en Jan van de nodige informatie voorzien. Daarna besloten de combinatie te kopen. Daar het de laatste 6 stoelen waren die nog konden worden verkocht nog een nette korting ontvangen. Gesprek bij de afrekening met Ria en Jan (vermeende zoon) was zeer ontspannend. Een mooie winkel met uitstekende service. Jan treft u vanaf maandag aan in de nieuwe vestiging in Heerlen!

Leuke winkel word altijd goed geholpen

Ik heb alleen een puntje ik heb een buiten tafel gekocht met vier stoelen op de ene tafelpoot is een heel klein putje van date coating af kunnen jullie dat repareren gr Ria

In alle opzichten een prima ervaring, zowel in de showroom en bij het maken van de keuze, de aankoop en het bezorgen. Alles verliep vlekkeloos. Lekker bakje koffie in de winkel. Top!

Goed ontvangen, super kwaliteit

Zeer snelle levering en super behulpzaam bij levering

Goede ontvangst en fijn geholpen...

Goede ontvangst en fijn geholpen.

Prachtige tafel via site gekocht. Levering en verpakking perfect

Heel blij met de tafel

Geweldige winkel en de bediening was perfect wat zijn wij goed geholpen!!!

Goed contact,goede service

Blij met onze lounge set! Zit heerlijk!

Vriendelijk en correct geholpen bij de aankoop

Verkoper adviseerde ons en maakte ons tevens attent op een iets goedkopere oplossing.

Prachtige Tuintafel

Wij zijn bij Tuinmeubelshop wezen kijken naar tafel. Geleverd aan huis, zeer tevreden. Mooie tafel!!!

Kwaliteit op tijd

Alle beloften nagekomen, fijne stoelen gekocht!

Wat een mooie tuinbank!

Mooie tuinbank gekocht, volgens afspraak geleverd en gemakkelijk in elkaar te zetten. Een pronkstuk in onze voortuin!

Alles kan je mag Alles pakken om je tuinmeubels compleet te maken zodat je een compleet plaatje krijg van je a.s aanschaf..

Super geholpen door verkoper Mark, snelle levering, en mooie en kwalitatief goede producten!

Heel erg tevreden met het winkelbezoek, tot aan de aflevering toe. We komen de tuin niet meer uit!

Goede samenwerking via Leen Bakker BV

Snelle levering, netjes aangeleverd.

Vriendelijk personeel

Goed geholpen

Goede toelichting en fijn om meubilair in showroom te kunnen zien

Prettige verkopers met kennis van zaken, mooie showroom

Wij zijn héél goed geholpen door vriendelijk personeel. Ook de bezorger was zeer vriendelijk en heel behulpzaam. De Diningstoelen zitten heerlijk én de capucino mét een heerlijke bonbon maakte het als een extra leuk uitje.

top bedrijf

goed advies en snelle levering

Alles volgens afspraak heerlijk

Nette bezorging beleeft en behulpzaam.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA