Slecht, aftersales/service is een ramp
Na bezoek winkel Den Bosch div artikelen merk Presto besteld. Tot zover alles OK. Na aflevering (25-08) en uitpakken bleek slechte afwerking en vele beschadigingen. Dan begint het!! Ik met 1 stoel en hocker naar de winkel om het te laten zien, reactie wij zijn alleen verkooppunt en je wordt verwezen naar mail-adres. Dan maar mailen , na 3 dagen nog steeds geen reaktie, dan maar bellen. Zelf retourneren kan maar dan alleen in originele verpakking, dat wordt lastig als het al is uitgepakt. Om een lang verhaal kort te maken, 3 september bus gehuurd (kosten 87 euro) en de spullen teruggebracht naar Kesteren. Aankoopsom zou binnen 2 weken worden gerestitueerd, gisteren na opnieuw div. contacten bedrag ontvangen. Ook hier de nodige fouten, retourformulier/afgiftebewijs Kesteren zoek geraakt, administratie met vakantie, ja, ja. Misschien moeten ze eens in de leer gaan qua service bij van der Garde te Opheusden!! Wel wil ik Tom van Tuinmeubelshop complimenteren, was altijd vriendelijk en behulpzaam. Waarschijnlijk ook voor hem vechten tegen de interne bierkaai.