Blij met deze tuinset
Goedemorgen,
Vorige week is mijn tuinset geleverd. Een prachtig tuinset met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Erg blij mee.
Ik werd goed en deskundig geholpen in de winkel in Nunspeet. Door de ruime keuze werd het er niet makkelijk op. De goedkopere tuinsets waren wat beperkt, maar 1 sprong er uit en was de keuze snel gemaakt.
Door coronacrisis en de beruchte (vastgelopen) Evergiven Schip was er vertraging in de levering, wat ook meteen kenbaar werd gemaakt. Hierdoor kwam ik niet voor verrassingen te staan.
Helaas was er bij levering wel een misverstand. De opgegeven leverdatum werd genegeerd en kwam de tuinset een paar dagen eerder, deze dag was ik niet thuis en daardoor duurde het nog langer voordat deze geleverd werd.
Bij levering bleken de dozen wel erg groot te zijn. Ze paste niet door de voordeur, misschien dat vanuit de leverancier hier naar gekeken worden.
Samenvattend: Erg tevreden met een mooi tuinset, goede prijs-kwaliteit verhouding, goed geholpen door filiaal Nunspeet, levering kan beter.
Mvg Ben vd Weide