Slechte levering en communicatie
Op 19 april hebben wij een tuin set en lounge besteld bij de filiaal Cruquius, deze zou bij ons begin mei geleverd worden. Toen wij halverwege mei nog niks hadden vernomen, zijn wij gaan bellen om te vragen wat de status is van de levering. De dame aan de lijn gaf aan dat er vertraging is op de lounge set en dat de levering van de tuin set begin eind mei begin juni zou plaatsvinden.
Eerste week van juni hadden weer gebeld om een afspraak plannen en toen kregen wij te horen dat ze onze gegevens niet konden terug vinden en dat we weer terug gebeld zouden worden. Maar helaas werden we weer niet terug gebeld. Waarop we weer zelf moesten bellen en wij te horren kregen dat het half juni geleverd zou worden. Wij zijn maandag 14 juni nog in het filiaal Cruquius geweest om te vragen wat er aan de hand is en toen hebben wij de toezegging gekregen dat we donderdag uiterlijk vrijdag gebeld zouden worden. Helaas is het nu maandag en we hebben weer niks vernomen. We hebben meerdere keren aangegeven dat de communicatie zeer slecht is, maar na al onze telefoontjes en bezoeken is het er niet beter op geworden. Wij hebben geen vertrouwen meer in dit bedrijf.