Filter

Super leuke Tuinmeubelshop.

Wij hebben een prachtige set gekocht en zijn super tevreden. We zitten er heerlijk op we hebben een hoekbank en fauteuil. We zijn super leuk geholpen door medewerker bij kanaleneiland. Hij heeft ons goed laten zien wat mogelijk is. Op de avond werden we met koffie en wat lekkers erbij verwend. Super bedankt Tuinmeubelshop.

Geweldige service en mooie assortiment voor de tuin

Vriendelijjke mensen aan de balie die je nauwkeurig helpen. En de afleverservice was goed naar behoren

Deskundige hulp in de winkel en snelle levering.

Ik ben heel fijn geholpen in de winkel en met nog geen week mijn nieuwe tuinset al in de tuin. Alles supersnel en uitstekend geregeld.

Mooi

Leuke stoelen voor ons terras

Fijne klantenservice en goede levering

Het personeel in de winkel was erg vriendelijk. De levering ging snel en zonder problemen. Helaas miste er 1 kussen van onze loungebank. In de winkel werd dit snel opgelost en nu kunnen we heerlijk genieten van onze mooie loungebank!!

Mooie meubels goede service

Eerst op de website het eea voor de tuin uitgezocht. Vervolgens gaan proefzitten in Sliedrecht. 3 dagen later stond de bank in onze tuin, ook helemaal gemonteerd en wel. Goede ervaring gehad. Laat de zomer nu maar komen!

De aankoop verliep soepel en vlot. Koffie en een kersenbonbon op de koop toe! Toe maar!

Zie boven. Vervolg: De aflevring ging in twee gedeelten omdfat de stoelen en de tafel van een verschillende plaats moesten komen. Maar: de aflevering verlipe keurig. De jongens die de spullen brachten waren zeer correct en meedenkend. De tafel werd al om 7.00 u. 's morgens gebracht (stond ook in de mail) Andere dagen staan we iets later op...Dat zei mijn vrouw ook tegen de knapen.'Wel vroeg, hoor, voor wat oudere mensen'. 'Ja', zei de chauffeur, 'dat begrijp ik, maar voor ons is het ook vroeg, hoor'. Ze kwamen nl. uit Kesteren...

Snelle professionele service

Wij kwamen eigenlijk puur oriënterend binnen wandelen in de winkel in Cruquius toen we daar tegen een loungeset aanliepen waar we eigenlijk beiden op slag verliefd op waren. Er was snel een medewerker om ons uitleg en een prijsopgave te geven. Negen dagen laten stond hij in onze tuin en konden we ervan genieten. Ook de bezorgen waren zeer vriendelijk. Wel een minpuntje was dat het afval niet meegenomen werd. Maar al met al een hele prettige ervaring!

Goed en duidelijk geholpen. De dingen die we gekocht hebben waren helemaal geweldig, goede kwaliteit! Raad het iedereen aan!

Top product!

Goede service, reageren snel op email of whatsapp berichten

Vriendelijk geholpen bij het bestellen in de Tuinmeubelshop winkel, bij de aflevering zeer goede service gehad. Tussendoor waren er wat kleine “foutjes” maar dit is keurig opgelost. Bij het openen van 1 van de verpakkingen van een rugkussen bleek het kussen gescheurd te zijn. Ik heb meteen gemaild en ik kreeg savonds laat nog antwoord met dat er een nieuw kussen opgestuurd zou worden, 2 dagen later was het nieuwe kussen binnen. Dat noem ik nog eens TOP service! Ik zou zeker terug komen bij deze winkel.

Leuke verkopers en opdringerig . Goede aflevering

Super goede snelle service

Mooi dienblad voor buiten. Ik ben er erg tevreden mee

Prima medewerker, snelle levering

We hebben alleen de tafel nog niet. Die wordt later geleverd. Het enige wat ik miste is uitleg over de soorten wicker. Ik dacht dat halfronde wicker ook echt massief was, blijkt hol te zijn en hele wicker ook. Verder prima bank en dikke kussens.

Heel simpel: tevreden

In de winkel werden wij al uitstekend en vriendelijk geholpen. Al snel waren wij er uit. Nog een kleine korting gekregen en zeker ook heel fijn: 2 werkdagen werd de tuinbank al bij ons geleverd. Werd keurig naar achteren gebracht en was prima verpakt. Tuinbank zit heerlijk, ziet er leuk en gezellig uit en de prijs vonden wij ook best redelijk voor wat je krijgt. Kortom zeer tevreden

Nog nooit zo'n slecht bedrijf en service meegemaakt

Waardeloos, waardeloos, Cijfer 1 is nog te veel. Wij zullen niemand aanraden om daar ook maar iets te kopen Levering van onze op internet bestelde en betaalde tafel was zelfs na 10 dagen niet mogelijk. Diverse malen telefonisch kontact gezocht, want zij bellen ondanks beloftes echt niet terug. De laatste keer 43 minuten in de wacht gestaan. Ook geld terug betalen is een ramp. En excuses, echt niet. Mooie principes houden ze erop na. Hans Bos

meedenken met klant.

Tijdens onze zoektocht naar een voor ons passend lounge set, werden wij goede en adviserend geholpen door verkoper. tevreden en met een mooi lounge set rijker naar huis gegaan. Levering prima volgens aangemelde tijd en goede service.

Prima prijzen voor goede producten.

Showroom heeft voldoende te laten zien. Verkoop was best aardig. Kan veel persoonlijker en minder commercieel.

Geweldige aankoop

Overzichtelijke toonzaal, veel keus, prima advies en snelle levering van een hele mooie loungeset. Ook verhouding prijs/kwaliteit uitstekend. Al met al een zeer tevreden klant.

Dmv googlen per toeval de site ontdekt. Wij waren specifiek op zoek naar dinerset wat op onze andere lijkt ( zelfde niet meer te krijgen ) en op uw site gezien. Er was genoeg keuze daar keken wij van op omdat wij uw zaak niet kende. Vriendelijk en behulpzaam personeel en correct geholpen. Keurig volgens afspraak in de achtertuin geleverd. Vriendelijke jongeman. Wij zijn zeer tevreden en hebben u aanbevolen bij vrienden en familieleden! Ik ga niet akkoord met de verwerking van mijn privé gegevens dit omdat ik het vakje wel moet aanvinken anders kan ik dit niet verzenden! Vandaar dat ik dit hier apart noteer. Ik wil dat u dit respecteer ( maak hier ook foto van )

topservice en top om in te zitten

we werden vriendelijk geholpen, de verkoper had alle tijd en ook de aflevering ging goed

Wat een mooi moment in coronatijd dat we hier van mogen genieten

doordat onze vakantie niet doorging zijn we op zoek gegaan naar een loungeset en daar waren we redelijk snel uit. We genieten met ons gezin van de set....hopelijk de hele zomer....en jullie succes

Zeer goede service

Vanaf het eerste chatcontact tot en met de levering in de tuin. Hopelijk gaan we veel plezier hebben van onze tuinset en zweefparasol.

Wat problemen

Problemen werden goed opgelost

heel netjes geholpen en netjes gratis thuisgebracht en mail gestuurd goede tijd bezorgd. heel goede service

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA