Filter

Huiverend heb ik besloten on-line mijn aankoop te doen. Echter dit is voor iedereen aan te raden. Afhandeling van de bestelling was top, volgen van de bestelling super en aflevering super goed geregeld.

fantastisch

Goede ervaring en een hele fijne service. Alles gaat naar afspraak dus geen verrassingen. heel fijn en ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen voor aankopen van tuinmeubelen

Snel en goed en alles volgens afspraak.

Werden op een prettige manier geadviseerd en geholpen. Hadden zelf al op de site van Tuinmeubelshop gekeken en zo al een goed idee gekregen wat we wilde. Toen we in de zaak aankwamen werden ons goed uitgelegd welke mogelijkheden er waren en dat gaf mij niet het gevoel dat ze me snel even iets aan wilde smeren. Alles keurig op de afgesproken dag afgeleverd.

Prettig behandeld

we voelden ons niet te opdringerig benaderd

Prima geholpen

Mooie tuinmeubelen, veel keus en goed geholpen.

Perfecte louncheset en keurig geleverd volgens afspraak.

Prima heldere communicatie en berichtgeving.

Netjes verpakt afgeleverd mooi kwaliteit tuinset ik zal zeker m’n volgende aankoop bij jullie afnemen en bij familie en vrienden jullie aanbevelen!!!

Prima product zeer tevreden.

In de Shop keuze maken afspreken en leveren! Zonder problemen.

Super tevreden en een vriendelijke service

De levering was super snel ( binnen 3 dgn) Alles wordt keurig geplaatst, geen doos of plastic gezien ( het werd uitgepakt in dr vrachtwacht) Bij levering waren de kussens van de hoek niet meegekomen?! Bij het nabellen, werd ik vriendelijk te woord gestaan en juist geholpen. Binnen 2 weken is het geleverd via de post! En nu genieten;)

Mooie winkel, aardige mensen die helpen. Leuke, ontspannen sfeer ondanks de drukte

Het advies in de winkel was uitstekend. Wij konden rustig alle opstelmogelijkheden testen. De levering was zoals afgesproken. Vlak voor aankomst netjes gebeld. Alle spullen heel professioneel ingepakt. We zijn erg tevreden.

Top service!

Onlangs onze nieuwe loungeset gekocht, bij bestelling ging het al heerlijk soepel, gewoon telefonisch mijn bestelling door kunnen geven! Deze binnen een week geleverd gekregen, keurig bij bezorging kunnen betalen, en een een geweldige service van de transporteur toen het pakket niet door het hek paste. Kortom, fantastisch geholpen en heel erg blij met mijn nieuwe loungeset!

Snel geholpen in de winkel, week later thuis bezorgd op de aangegeven tijd. Gewoon goed.

Fijne set gekocht, goede communicatie via mail en op tijd geleverd! Goede prijs kwaliteits verhouding

Voldoet aan onze verwachtingen

Zijn superblij met ons loungeset! Heel erg vriendelijk ontvangen, geholpen en geadviseerd! Zullen jullie zeker aanbevelen bij onze familie en vrienden!

Klantvriendelijk

Sinds lange tijd weer een bedrijf gevonden waar de klant centraal staat. En ondanks het corona virus en ondanks dat het op het moment dat wij er waren erg druk was zijn wij zeer goed geholpen en belangrijker hebben ze de tijd voor ons genomen. Deze verkoper luisterde goed naar wat wij wilde. Bezorgen doen ze gratis. Top service. Nu schrijf ik deze review op onze nieuwe loungebank die binnen een week al geleverd was.

Mooie zaak met betaalbare spullen. Of het nu een tafel is of een hele set. Vriendelijk geholpen

Naar de winkel geweest om informatie te vragen. Netjes antwoord gehad en goede informatie. Wij hebben ondertussen een lounge set met afdekhoes. Erg tevreden wachten nog op 2 tuinkrukken,die waren helaas uitverkocht. Maar zodra ze binnen komen worden die ook besteld. Wij genieten nu al met volle teugen.

Netjes geholpen in de winkel. Mailtje gekregen met de levertijd met een marge van een half uur!! Zo fijn zo'n kleine marge. Op de leverdag waren zij binnen de marge tijd, vriendelijk en kon met pin betalen. Ze leverde geheel corona proef ;)

Alles liep volgens plan en iedereen was erg behulpzaam

Super tuin set ben er blij mee super dervice!!

Alles Top Top goeie medewerkers goeie kwaliteit alles perfect yasskk

Prettige benadering

Zeer kundig maar bovenal prettig verkoopgesprek

Super blij mee

Snelle service en mooie kwaliteit

Goeie kwaliteit en geweldige service

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA