Filter

Goed geholpen zeer vriendelijke dames en een zeer goede service ondanks een beschadiging prima opgelost

Super snelle reactie en service!

Wij zagen de set (Garden Collections Giardino/Ferie dining loungeset) op internet en waren er meteen enthousiast over, alleen stonden er op de website geen afmetingen vermeldt. We zagen een button om contact op te nemen, maar meestal wordt daar dan na een paar dagen pas op gereageerd, maar niet in dit geval. Heel snel haden we al een antwoord en zijn we via de mail super te woord gestaan door Chrisdian Florissen (naam juist gespeld ;D) van de vestiging Van der Garde tuinmeubelen Kesteren. We hadden ook nog een andere optie op het oog, maar de snelle en goede communicatie heeft er zeker aan bijgedragen dat we uiteindelijk voor deze optie zijn gegaan! Dank Chrisdian en Tuinmeubelshop.nl, we zijn superblij met onze aankoop.

Goed peoduct en snel geleverd

Ik heb een tuinset gekocht. Ben er heel tevreden mee. Was makkelijk in één keer in elkaar te zetten. Alles paste perfect dus geen enkele moeite. Daarnaast werd het precies geleverd zoals je van tevoren kon opgeven. Zeer tevreden dus.

Warm veilig en respectvol ik houd daar van

Er werk goed meegedacht, zonder opdringerigheid, mooie set gekocht waar we super blij mee zijn , kortom aanrader voor ons bekende tuin , balkon bezitters.

Goede medewerkers

Snel en goede leveren

Woord is woord

Perfecte service en absoluut een goede prijs - kwaliteit verhouding Helaas bij de levering één verkeerd artikel geleverd In de winkel kon ik het nog dezelfde omruilen Klasse service 👍

Binnen een half uur super tevreden en klaar voor de zomer!

Super snel geholpen, nog sneller geleverd zijn we heel erg blij met onze tuinmeubelen! Laat de zomer maar komen!!

Goed geholpen in de winkel

Fijn personeel Snelle bezorging

Uitstekende winkel en heel fijn personeel

Zeer fijne winkel waar je rustig kan rondkijken en zitten op veel tuinmeubelen. Personeel is vriendelijk en zijn er als je ze nodig hebt om te helpen bij vragen. Bestellen gaat onder genot van wat te drinken(koffie, thee) Kortom een winkel om aan te raden.

Zeer tevreden! Goede en snelle service

We zijn in de winkel in Gouda geweest. Mooie overzichtelijke winkel en vriendelijke en behulpzame verkopers. Tuinmeubels gekocht die al snel geleverd konden worden.

Eerlijke service

Goed geholpen en geadviseerd. Levering volgens afspraak.

Er werd meegedacht

Ik kwam in de winkel en de verkoopmedewerker hielp jij goed met sets die geschikt zijn voor mijn lengte. Ik heb de set gekocht. Afgelopen donderdag werd de loungeset geleverd. Alles netjes ingepakt. Bij het in elkaar zetten blijkt dat sommige schroefgaten niet recht op elkaar zitten. Ik heb hierover een mail gestuurd naar de klantenservice. Binnen 24 uur heb ik een mail ontvangen dat ze langs willen komen. Nu is het afwachten op een datum.

Prima kwaliteit voor zo'n prijsje!

Mooie teakhouten tafel. Lage prijs. Snel bezorgd zoals beloofd. Goed afgewerkt product en heel verzorgd en doordacht verstuurd; verpakking van gerecycled karton. Bescherming van hetzelfde karton, vastgebonden met katoenen touwtjes. Bouten een stukje op de schroeven vast, zo raken ze niet kwijt. Kortom; tevreden klant. Zal hier vele zomers van genieten.

Goed advies weten waarover ze het hebben

prima komen afspraak na. De aflevering was ook zoals afgesproken.

Veel keus in mooie spullen!!

Ben lang en meerdere keren in de winkel geweest omdat ik geen keuze kon maken. Vriendelijk personeel maar zij konden mij ook niet helpen met kiezen. Uiteindelijk de knoop doorgehakt door samen met mijn man te gaan. Snelle levering van de stoelen. Binnen een week kon ik heerlijk buiten zitten.

Betrouwbare leverancier

Stoelen zijn goed afgeleverd en komen helemaal overeen met de video presentatie.

Makkelijk te bestellen op de website. Netjes op de hoogte gehouden over de levering. Keurige jongens die het kwamen leveren. Keurig verpakt en makkelijk in elkaar te zetten. Daarnaast zit het ook nog lekker en ziet het er ook nog eens mooi uit.

Bij ons bezoek aan de tuinmeubelshop in Sliedrecht zijn wij heel goed geholpen. Was nog gezellig ook met een kopje koffie erbij.Personeel heel vriendelijk en zeker niet opdringerig. Met inachtneming van de coronamaatregelen ging het prima. Vonden daar precies wat we zochten. Ook keurig afgeleverd thuis. Zijn er heel blij mee. Zeker een aanrader om daar te gaan kijken/kopen.

Wederom perfecte service

Deze week onze 3e set gekocht bij Tuinmeubelshop Veldhoven. Super vriendelijk personeel die je erg goed advies geven en helpen bij vragen.

Goede service. Afspraken worden nagekomen. Levering vindt snel en netjes plaats

We zijn heel netjes geholpen.

Wij zijn erg blij met ons tuinset

De bezorg service hebben het netjes afgeleverd!! Hebben de dozen en plastic meegenomen toppie!!

Prima afhandeling

Prima afhandeling van de bestelling die ik gedaan heb.

Super service, ben zeer tevreden over de kwaliteit van de loungebank die ik had besteld. Ook kreeg ik netjes een mail met het bezorg momment. Werd presies op tijd geleverd.

Vindt het echte lente gevoel bij de tuinmeubelshop

We kunnen nu lekker genieten van de eerste lente stralen.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA