Filter

Super blij mee

Wij wilden een tuinset die precies paste in onze tuin, nergens kunnen vinden. Het was de kleur niet, de juiste maat niet, kussens zaten niet lekker en ga maar door. Bij tuinmeubelshop in Gouda eindelijk precies gevonden wat we zochten. 🌞Konden alles naar onze wens aanpassen. Het kon zelfs in meerdere kleuren!!!! Set zelf samengesteld... heel vriendelijk en goed geholpen!! Ook de bezorging was heel goed, goede service en vrolijke chauffeur! Wij zijn er superblij mee!!! Dikke 10 zeker een AANRADER!!!! Bedankt 👌👍

De perfecte meubels voor de perfecte plaats

Tuinmeubelshop bezocht en konden rustig rondkijken alvorens men vroeg of we koffie wilden en/of we geholpen wilden worden. Na een prettig gesprek waarin al duidelijk was wat we wilden de order geplaatst. Meubels werden afgelopen donderdag geleverd en gelijk geplaatst. Het regende licht, maar al snel scheen de zon. Even genoten in het zonnetje en daarna nog meubels bij besteld. Erg te spreken over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid.

Super vriendelijk!

Echt een hele klantvriendelijke medewerker. Naast dat de prijs gunstig was heeft het ook een hoge gun factor

Uitstekend.

Heel gastvrij ontvangen in de winkel, ondanks deze tijden. Goed geholpen op afstand. Met de levering ook alles duidelijk ontvangen en netjes afgeleverd op de plek. Het tuinmeubel is prachtig, daar kunnen we van gaan genieten!

Wij zijn erg tevreden.

Als een warm bad!

Goede ontvangst en verzorging

Prima ervaring, goede verzorging en berzorgde winkel

Ik ben uiterst tevreden over de levering en het geleverde product, het voldoet aan perfect aan mijn verwachting. Ook m.b.t de afgesproken lever tijd geen op of aanmerkingen. Ben er heel blij mee. Wel prijzig maar ik heb er iets voor terug. Nu de zon ☀ nog.

Groene oase!

Snelle en goede levering en dat zelfs in Corona tijd. Petje af!

Prachtig

Een goede service met de professionele advies de prachtige tuinset ontvangen. Ik kan ermee loungen en dinning.

Goede service en prettige bediening

Je wordt vriendelijk te woord gestaan en krijgt goede uitleg. Ondanks Covid werd er gepaste afstand gehouden. Zeer prettige ervaring

Uit stekend geholpen

Zeer tevreden over de aan koop Bedankt

Erg blij met mijn tuinmeubel

Ik ben blij met mijn meubel. De loungebank zit heerlijk. Service is goed. De meubels werden op de afgesproken dag geleverd.

Netjes te woord gestaan en snelle levering

Leuke loungeset,inmiddels staat ie en zo blij mee,volgens afspraak geleverd prima geregeld,een minpuntje ze waren de zon vergeten đŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€Ł

Service super, product kleine beschadigingen

De service was super. Alles is in elkaar gezet en de dozen zijn mee genomen. Bij een snelle check voor het aftekenen leek alles in orde. Bij een grondigere check even later bleken de kussens toch wat beschadigingen te hebben (haperingen, goed zichtbaar). Jammer, maar verder alles dik in orde.

Top toppie top bedrijf

Uitstekend geholpen en perfect geleverd

Klantvriendelijk zoals het hoort te zijn

Bij ons bezoek aan de de tuinmeubelshop in Wormerveer zijn wij vriendelijk gehandeld wat wij zeer op prijs stelde. We werden niet opdringerig benaderd door het personeel maar konden onze vragen op een fijne manier kwijt. Daarbij werden we vriendelijk geholpen en was de afhandeling (met in acht neming van de coronamaatregelen) prezierig. Onze bestelde tuinstoelen werden op de afgesproken dag afgeleverd.

Service met een hoofdletter

Problemen werden zonder problemen naar tevredenheid opgelost.

Super service!

2 tuinstoelen besteld, zitten super. Snelle en vlotte levering, een echte aanrader.

Snel, vriendelijk en grappige service!

Snelle levering, vriendelijk via mail, maar ook aan de deur, de bezorgers waren in een tophumeur en supergrappig. Heerlijk om zo een cadeautje in ontvangst te mogen nemen!

Top geregeld en super mooie tuinset!

Ik heb mijn bestelling op zaterdag geplaatst en donderdag kon ik de set al thuis laten bezorgen. De bezorging was ook goed geregeld, ik hoefde niet heel de dag thuis te blijven maar kreeg een tijdsblok tussen 9 en hal 10. Super fijn! En de loungeset zelf is super mooi en hij ligt en zit heerlijk!

Super voor elkaar

Heel goed geregeld allemaal ,snelle levering . Ben super blij met ons mooie set .

Snel en kundig geholpen

Goed advies en snel vakkundig geholpen bij aankoop van onze tuinset. Dure aankoop en dan is expertise en vertrouwen belangrijk om tot een besluit te komen. Goede service.

Na de bestelling kun je zelf een dag uitkiezen wanneer het je het beste past dat ze komen om de bestelling te bezorgen. Super. In een mailtje staat precies hoe laat ze komen en als ze iets vertraagd zijn wordt de tijd gelijk bijgesteld. Ben super blij met mijn aankoop en service van de tuinmeubelshop.

zeer tevreden, selle levering

idem als eerder geleverde, dezelfde stoelen super

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Kiyoh Recensioner

‱ Alla kunder kan lĂ€mna en recension, men alla recensioner mĂ„ste följa vĂ„ra anvĂ€ndarvillkor och integritetspolicy
‱ Vi genomför bĂ„de automatiska och manuella granskningar för att minimera förekomsten av falska recensioner.
‱ Recensioner som skickas in ”spontant” publiceras direkt online och granskas inom 72 timmar för verifiering.