Filter

Top jongens en veel assortiment en waanzinnige service, echt een aanrader.

Alles is bespreekbaar en de service is heel goed. Keurig geholpen en ook de jongens die bezorgen zijn heel netjes. Ruime keuze van assortiment van modern tot sfeervol.

Zeer tevreden, maar toch kleine foutjes

Geleverd op de afgesproken dag, wel weinig communicatie hierover ontvangen (enkel dag voordien mail van de leverdienst). Ook één tafeltje de verkeerde afmeting geleverd

Zeer mooie set maar zeer slechte ontvangst in winkel

Voor Pasen deze set live gezien in de winkel. Hier waren op dat moment 3 verkopers aan het discussiëren over het wel of niet opzetten van een religieuze radiozender. Wij als potentiële kopers werden compleet genegeerd. Nadat ik vroeg of de kussens inclusief waren en of ze een oude set mee terug wilden nemen (duidelijk koopsignaal) liep 1 verkoper straal langs ons heen. Misschien omdat ik geen rokje droeg of mijn man een metalshirt droeg? Uiteindelijk verbouwereerd de showroom (sliedrecht) uitgelopen en maar online besteld. De set zelf is prachtig. Minpuntje dat de bezorgers om 8.30 voor de deur stonden terwijl het levervenster vanaf 10u was. Tip: besteedt meer aandacht aan de full service bezorging, achteraf hadden we graag 50 euro over gehad voor uitpakken, neerzetten en meenemen afval. Oh en stuur de verkopers van Sliedrecht op een cursus verkopen en klantvriendelijkheid.

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel

De levering van de door mij bestelde loungeset was keurig op tijd. Echter bij het openmaken van de eerste doos viel mij al op dat een pootje de lasnaad van een pootje kapot was. Helaas was dit niet het enige beschadiging. Nadat ik dit bij de serviceafdeling gemeld had stelde ze mij voor om te loungeset om te ruilen, ook al ging het in dit geval om een show model. Ik kan niet anders stellen dan dat ik zeer tevreden ben over de wijze van afhandelen.

Op tijd geleverd Was goed verpakt Product is top

Mooie stoelen voor een mooie prijs

4 stuks heerlijke verstelbare tuinstoelen gekocht voor een zeer aantrekkelijke prijs. De levering vond exact plaats op de vooraf vastgestelde dag en tijd. Kortom; uitermate tevreden.

uitstekend!

Ik bestelde 4 tuinstoelen. Kreeg onmiddellijk een bevestiging. De bestelling werd binnen drie dagen op de afgesproken tijd bezorgd.

Prima in orde

Op tijd volgens afspraak, goede service.

Klantvriendelijk

Het onderstel van mijn tafel had niet genoeg voorgeboorde gaten! Daarna is er een monteur geweest en die heeft het opgelost! Voor de rest zeer tevreden! En ze zijn erg klantvriendelijk!!

goed advies!

Toe aan een compleet nieuwe tuinset na 20 jaar Hartman! Waar koop ik deze? We kwamen uit bij Tuinmeubelshop Gouda. We gingen voor een aanbieding via Facebook maar al snel bleek dat ze betere en mooiere spullen hadden die langer meegaan. Goed advies van de verkoper en zo gingen we met een zithoek voor de veranda, een zitbank en een bar met 6 krukken de deur uit. Perfect geleverd op het afgesproken tijdstip. Goede zaak en erg klantvriendelijk. Een aanrader en zeker niet duur!

Prettig aankopen doen !!

Zoals beloofd laagste prijsgarantie en ondanks lastige tijden alles in 4 werkdagen geleverd.

Uitstekende service

Jonge kerel met goede vriendelijke attitude. Die de meubels netjes binnen zette. En waar we achterna vollop van genoten hebben in de zon.

Top werk geleverd

Weten waar ze het over hebben. En wordt netje op de juiste datum en tijd afgeleverd. Top werk!

Uitstekende eerste aankoop ervaring

De website is overzichtelijk met duidelijke en heldere foto's en word er volledige informatie verstrekt per product. Na de bestelling,loungeset, te hebben geplaatst kreeg ik keurig een bevestigingsmail. De dag erop een mail met daarin bezorgdag en tijdsbestek. De bezorger was zelfs wat vroeger dan gepland en heeft de gehele loungeset keurig in de tuin gezet. De set was keurig verpakt en geheel compleet. Super ervaring dus.

Vriendelijke ontvangst en prachtige tuinmeubelen

Erg vriendelijk en mooie tuinsets

Voor herhaling vatbaar

Uitstekende afleveringsservice alleen wel wat vroeger dan aangegeven geleverd maar dat was géén probleem

Het begint met een leuke aankoop en eindigt met topservice

Leuk en informatief verkoopgesprek. Attente verkoper die over een goedkopere zonneparasol net zo enthousiast vertelt als over een duurder exemplaar. De parasol die wij kochten was niet direct op voorraad. Net toen de zon er volop was. Belde de verkoper of we misschien geholpen zouden zijn met een showmodel? Kijk, dat is service. Top!

Super.......

Super snelle service,makkelijker website zeer uitgebreide info bij het artikel in mijn geval een hoekbanktuin set. Wilde de hoek andersom makkelijk te wisselen en te bekijken op merk. Geleverd in de 3 dagen zoals gepland bij aangegeven datum. De jongens hebben het netjes afgeleverd en waren zeer beleefd. Kortom helemaal Top voor ons

Helemaal top !!

Bestelling via de chat ging fantastisch. 's-Avonds 22u geregeld, chat medewerker besluitvaardig en kon financiën en logistiek regelen. Keurig volgens planning geregeld

Goede en snelle service!

Ik heb afgelopen woensdag een mooi loungeset besteld en werd vandaag netjes op de afgesproken tijd bezorgd. Erg fijn dat je een duidelijk tijdslot krijgt van 30 min van wanneer ze op de stoep staan. Goede service en het tuinset is super mooi en zoals de beschrijving, we zijn er erg blij mee!

Service en kwaliteit met een glimlach!

We zijn om onze tuinset te kopen 3x bij Tuinmeubelshop Gouda geweest en we gingen er elke keer weer met plezier naar toe. De 1e keer waren we er puur om te oriënteren en Anneke was ons tot een grote hulp! :) We hadden ons oog op Tika laten vallen en ze dacht met ons mee & keek wat er evt qua prijs mogelijk was. We gingen naar huis met Tika in onze gedachten, maar gingen daar toch twijfelen aan de kleur. Op de site werden we enthousiast van de Cinta set. Wij op naar Gouda, maar helaas, het stond niet goed op de site. Cinta moest besteld worden. Dit werd meteen voor ons geregeld en een week later was de set binnen. Wij voor de 3e keer naar Gouda. Het voelde inmiddels al vertrouwd, we werden alweer vrolijk begroet. 😁 De Cinta was al voor ons in een hoekje gezet en de set zat heerlijk. We twijfelden alleen over de tafel die erbij zat en wilden de Ferrata bij de set zien. Anneke dook meteen het magazijn in voor ons. Toen twijfelden we over het formaat (twijfelaars hè 😉). Bart, een andere behulpzame medewerker, haalde er nog een rechthoekige tafel bij, maar we gingen toch voor de vierkante. We hebben de andere tafel weer weggezet en gingen met Bart in gesprek. Omdat er nog maar 1 Cinta was, moest het snel geregeld worden, zodat we eind van de week de set al binnen zouden krijgen. Anneke en nog een dame die daar werkt gingen meteen achter de computer staan en zodra Bart de gegevens had, rende hij naar de computer om ervoor te zorgen dat wij z.s.m. de set binnen zouden krijgen. Anneke vulde de gegevens in, en ja hoor, het was gelukt! Ze hebben zélfs nog met ons meegedacht over de prijs en waren ook daarin heel behulpzaam. Al met al een super prettige ervaring en ieder van onze vrienden die nu op zoek zijn naar een tuinset, raden we de Tuinmeubelshop aan! :) De cinta staat prachtig en we genieten ervan. Tuinmeubelshop Gouda, Anneke, Bart, hartstikke bedankt voor alles!

Snelle levering, vriendelijk personeel die met je meedenken, gewoon een hele fijne winkel! Top!

Heel goed geholpen.

Een prachtige winkel, met vriendelijk personeel. Mooie spullen, ruime keus.

Fantastische service

Voor het eerst bij jullie geshopped. Zal het bij iedereen aanraden. Tot ziens!!!

Perfecte, vroege bezorging....wat een plezier, met dit mooie weer!

Prima behandeling, van moment van bestelling tot en met aflevering en een goede communicatie via de mail.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA