Service en kwaliteit met een glimlach!
We zijn om onze tuinset te kopen 3x bij Tuinmeubelshop Gouda geweest en we gingen er elke keer weer met plezier naar toe. De 1e keer waren we er puur om te oriënteren en Anneke was ons tot een grote hulp! :) We hadden ons oog op Tika laten vallen en ze dacht met ons mee & keek wat er evt qua prijs mogelijk was. We gingen naar huis met Tika in onze gedachten, maar gingen daar toch twijfelen aan de kleur. Op de site werden we enthousiast van de Cinta set. Wij op naar Gouda, maar helaas, het stond niet goed op de site. Cinta moest besteld worden. Dit werd meteen voor ons geregeld en een week later was de set binnen. Wij voor de 3e keer naar Gouda. Het voelde inmiddels al vertrouwd, we werden alweer vrolijk begroet. 😁 De Cinta was al voor ons in een hoekje gezet en de set zat heerlijk. We twijfelden alleen over de tafel die erbij zat en wilden de Ferrata bij de set zien. Anneke dook meteen het magazijn in voor ons. Toen twijfelden we over het formaat (twijfelaars hè 😉). Bart, een andere behulpzame medewerker, haalde er nog een rechthoekige tafel bij, maar we gingen toch voor de vierkante. We hebben de andere tafel weer weggezet en gingen met Bart in gesprek. Omdat er nog maar 1 Cinta was, moest het snel geregeld worden, zodat we eind van de week de set al binnen zouden krijgen. Anneke en nog een dame die daar werkt gingen meteen achter de computer staan en zodra Bart de gegevens had, rende hij naar de computer om ervoor te zorgen dat wij z.s.m. de set binnen zouden krijgen. Anneke vulde de gegevens in, en ja hoor, het was gelukt! Ze hebben zélfs nog met ons meegedacht over de prijs en waren ook daarin heel behulpzaam. Al met al een super prettige ervaring en ieder van onze vrienden die nu op zoek zijn naar een tuinset, raden we de Tuinmeubelshop aan! :) De cinta staat prachtig en we genieten ervan. Tuinmeubelshop Gouda, Anneke, Bart, hartstikke bedankt voor alles!