Filter

Waardeloze service

Twee jaar geleden een tuinmeubelset gekocht. Na een maand ging deze al kapot. In eerste instantie ging het alleen om de pootjes, deze zouden worden vervangen. Toen bleek dat er meer kapot was, hebben we dit meteen gemeld en toen begon de ellende. Ze gaven geen thuis. Uiteindelijk de rechtsbijstand ingeschakeld. Er was een nieuwe tuinmeubelset beloofd na ruim 6 maanden. En pas na 5 maanden kregen we deze. Leverancier kreeg de schuld. Deze tuinmeubelset bleek weer dezelfde mankementen te hebben. Door een expert nagekeken. Wij kregen gelijk dat het een ondeugdelijk product was, maar dat was niet genoeg. Na weer bijna een jaar nu uiteindelijk ons geld teruggekregen. En ook dat duurde ruim 3 maanden na hun belofte en na meerdere mailtjes van de rechtsbijstand. Ze hadden dit heel makkelijk op kunnen lossen, maar kozen voor de weg wat bijna een rechtzaak werd. Kortom koop hier nooit je tuinset!

Geweldige service binnen 1 dag geregeld.

Ze zijn de afspraken nagekomen. De bezorging was op tijd.. Het personeel zeer vriendelijk. De klacht is direct in behandeling genomen en gezien de opgelegde maatregelen goed afgehandeld. Alleen jammer dat het geruilde object slechter was, dan het ingeleverde. Ook daar zal wel een passende oplossing voor komen.

We zijn van het begin tot de levering perfect geholpen en geadviseerd. Top

Deskundig advies met een professionele uitstraling, perfecte prijs / kwaliteit. De uitlevering was ook perfect, zeer correcte en nette medewerkers, mogen jullie trots op zijn. Wij zijn heel blij met de spullen, laat de zomer maar komen.

Voor mij de juiste winkel

Vriendelijke en deskundige voorlichting door verkoper

Top zaak Sliedrecht

Fantastisch winkel mooie indeling keurig netjes! Verkopers zijn top niet opdringerig wel deskundig. Fout gemaakt met de aflever datum zoals dat opgelost in één woord FANTASTISCH 👍👍👍

Zeer te vreden

Goed en netjes geholpen en ze namen de tijd om me wens te bespreken

Toppertje

Keurig geholpen in de showroom in Bergen op Zoom! De levering van de bestelling ook netjes op tijd!

Lichtpuntje in donkere tijden

In quarantaine zitten is niet fijn, maar áls het dan moet dan maar op onze nieuwe, super mooie en comfortabele tuinset. In de winkel werden we goed geholpen en de bezorgservice is prima: je kunt zelfs kiezen nog even te wachten met bezorgen ivm het werr bijvoorbeeld. En als het dan bezorgd wordt gebeurt dat keurig zoals afgesproken en goed te volgen, door vriendelijke mensen. Bedankt!

Ik ben niet geholpen met het uitzoeken, want die keus wist ik al. Maar snelle en goede levering.

mooie loungeset die ook nog eens heerlijk zit

de contacten met tuinmeubelenshop verliepen snel en ook de levering was keurig op tijd

Een prachtige en solide tuinbank die op tijd en keurig bezorgd werd!

We zijn erg blij met de bank, hij was makkelijk in elkaar te zetten en hij staat te pronken op het terras, super!

Vriendelijke en kundige medewerkers die ons top hebben geholpen

Op vriendelijke en kundige wijze zijn geholpen

heerlijk zittend en goed uitziend tuinset

in deze tijd van winkelen opper best rustig rondgekeken en daarna goed gehlpen

Gastvrije zaak met een mooi assortiment, prima prijs en snelle levering

We werden zeer gastvrij ontvangen en deden alle moeite om te laten zien wat we wilden. Mooi en ruim assortiment met een goede kwaliteit en prima prijs. Onze nieuwe tuintafel werd snel en gratis geleverd en we konden zelf kiezen hoe we wilden betalen. Dat kon dus ook mooi bij aflevering.

mooie tuinsets en goede service voor goede prijs

mooie tuinsets en goede service voor goede prijs

Leuke practische tafel

Tafel op tijd geleverd en aardige chauffeur die er voor zorgde dat hij in de tuin kwam

Goede service. Eerst verkeerde afgeleverd maar in een dag opgelost

Zoals hierboven

Super goed geholpen in de winkel ,er werd echt met ons meegedacht en naar onze wensen geluisterd . De bezorging was ook prima ,precies op de tijd die was aangegeven . Deze winkel zal ik zeker aanraden bij anderen .

Erg blij met onze nieuwe tuinset!

We zijn op een zeer prettige manier geholpen. We konden rustig ons rondje doen en toen pas kwam een medewerker op ons af met de vraag of we geholpen wilden worden. Super!

Wat een fijne winkel met ruim assortiment en snelle service

Prettig geholpen door medewerkster en super snelle bezorging. Top !!! Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Keurig

Vroeg geleverd vriendelijk en netjes alles in elkaar gezet en rommel meegenomen.

Goed advies en fijne ontvangst!

Geweldig zo ook mooi

Met de hand gemaakt Geweldig ,zo mooi

Hele mooie tuintafel en tuinstoelen

In Veldhoven gezocht naar een ronde tuintafel met bijpassende stoelen. Enkele tafelpoten vergeleken en Derby tafel en Bo stoelen besteld. Snelle levering binnen een week. Levertijden schommelde, daardoor lastig om rekening te houden dat we thuis waren op moment van bezorgen. Heel blij met eindresultaat!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA