Filter

Super advies en levering

Fijn personeel , met duidelijke en eerlijk advies . Goede levering .

Mooi product en prima levering

We hebben een geweldige tuinset gekocht. Geweldige kwaliteit en een dito uitstraling. Ook de bezorgservice is uitstekend.

TOP

ben zeer tevreden over de tuinmeubelen en ook over de service. Top

Prima kwaliteit en men komt hun afspraken na

Prima kwaliteit tuinmeubelen voor een goede prijs

Lounge sets in alle soorten en maten

Ruime keuze en mogelijkheden, het moet wel vreemd lopen om niet te slagen in deze winkel.

Zeer goed en goede prijzen

Nette winkel en servicegericht personeel

Bij binnenkomst kregen wij van de jongeman netjes een kopje koffie aangeboden. Hij gaf ons de ruimte om rond te kijken en kwam gelukkig niet gelijk op ons afgestormt of hij kon helpen. Dit is in overige winkels wel anders. Nadat wij onze ronde hadden gedaan, hadden wij al snel een keuze gemaakt. Na enkele vragen die de gastheer netjes en goed beantwoorden hebben wij ons tuinmeubelset aangeschaft. De set werd geleverd op de afgesproken datum. Voor de tijd krijg je netjes een mail met een link waarbij je de chaffeur kan volgen. Top! Alles was compleet. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

Snelle levering en ontzettend klantvriendelijk en behulpzaam, erg vakkundig.

Ik heb zeer goede ervaring met aankoop in die winkel.

Nodigt uit voor een volgende aankoop

Wij zijn uitstekend geholpen bij Tuinmeubelshop. Ze namen de tijd en aandacht voor je waardoor wij een goede keuze hebben kunnen maken. Ook de koffie was heerlijk. De levering wordt afgesproken op een zelf uitgekozen dag en de avond van te voren kregen we een tijdvak aangegeven. Fijn,want dan hoef je niet de hele dag te wachten! De producten waren goed verpakt en zonder schade aangekomen. Nu nog wachten op mooi weer om van onze nieuwe tuinset te kunnen genieten :)

fijne winkel, goede kwaliteit

- goed ontvangen winkel veenendaal - grote collectie, flexibel - netjes bezorgd en snel

Goede service in winkel

Aflevering was slecht. Hadden telefonisch een tijd afgesproken 19 december na 16.00 uur omdat er eerder niemand thuis was. Ook nog mail gekregen tussen 15.45 en 16.15 uur wordt het bezorgd. Hebben ze het gewoon eerder zo maar buiten weggezet.

slechte nazorg

Op locatie Gouda een dure parasol gekocht. Helaas is 1 van de armen afgebroken. Op de 1e mail kreeg ik nog netjes antwoord ("u hoort nog van ons"), daarna werd het, ondanks onze berichtjes, heel stil. Gelukkig heeft de producent van de parasol ons prima verder kunnen helpen met een reserve arm en inbouw instructies.

Goede service omdat we pas na 2 maanden geleverd wilden hebben, alles kom, Top!

Flexibel!

super

geweldig geholpen door de dame aan de balie en super snel bezorgd door de chauffeurs ,beter kan niet , dank je wel

Tuinmeubelshop Bedankt!

Voor nieuwe tuinmeubelen gingen wij naar 'De Tuinmeubelshop' ter inspiratie. Al snel bleek, het verkopen van goede meubels is echt hun specialisatie. Na meten, informeren, proefzitten en overleggen wisten we het... Ja dit is het juiste, prachtige tuinset. De datum van levering verliep in goede harmonie. En het leveren vervolgens in een uiterste precisie. Kortom, wij zijn zeer tevreden.... en hebben onze veranda dankzij de Tuinmeubelshop prachtig kunnen aankleden.

Perfecte service, met zeer mooie collectie tuinmeubelen

Zeer goed en deskundig geholpen ,afspraak/opvolging

Zeer vriendelijk personeel ,wat goed aandacht aan onze wensen bestede ,zeer goede kwaliteit tuin meubels. Het tuinset werd keurig geleverd met veel zorg ,alles keurig uitgepakt en netjes op de plaats gezet de bezorgers waren zeer netjes en vriendelijk , zeker een zaak om aan te bevelen 👍

Keurig volgends afspraak nette aflevering

Wij zijn heel tevreden alles is keurig geleverd netjes op de afgesproken tijd en keurig verzorgd en vriendelijk . Alle geleverde spullen zien er netjes uit . Bij het plaatsen van de tafel was er een hoek afgebroken van de zuil die is binnen enkele dagen vervangen voor een nieuwe heel netjes.

Goed, maar kan altijd beter

De tuinmeubelen kwamen op tijd maar we moesten alles zelf uitpakken waardoor we ook het vele afval moesten weggooien. Aangezien wij maar één klikobak hebben was dat wel een uitdaging.

Vlot en correct

Materiaal klopt zoals beschreven stond. Levering vlot. Netjes vetpakt. Kortom vlotte en correcte service.

Prima service. Op zaterdag tuinmeubelshop bezocht, donderdag daarna stond ons gekochte lounche/diningset Domani al op zijn plek in onze tuin. Prachtige set, goede zit, voor een zeer betaalbare prijs!

Positief

Goed geholpen in de winkel, snelle levering en een prachtige set!

zeer goede winkel

super geholpen en klantvriendelijk

Zeer goede combinatie van tuinsets en aanwezige kennis/ hulp.

We hebben alle tuinsets kunnen zien en testen (zitten). Op gepaste wijze bood medewerkster haar hulp en kennis aan. Ze nam de tijd en vulde aan wat we nog niet wisten of waar we over na konden denken. Tevens was ze erg aardig voor ons dochtertje, zodat het ook voor haar niet te lang duurde. Je koopt tenslotte niet in vijf minuten een tuinset.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Kiyoh Recensioner

‱ Alla kunder kan lĂ€mna en recension, men alla recensioner mĂ„ste följa vĂ„ra anvĂ€ndarvillkor och integritetspolicy
‱ Vi genomför bĂ„de automatiska och manuella granskningar för att minimera förekomsten av falska recensioner.
‱ Recensioner som skickas in ”spontant” publiceras direkt online och granskas inom 72 timmar för verifiering.