Filter

Ik had t in september telefonisch gekocht en hoefde niet aan te betalen en kon t pas bezorgd krijgen als t mij uitkwam en dat was uiteindelijk pas november. De levering ging ook perfect op de doorgegeven tijd dus👍👍👍

Goede prijs kwaliteit. Snel geleverd

Goede prijs kwaliteit. Snel geleverd

Mooie comfortable diner loungeset

Alles keurig netjes op tijd geleverd, geen beschadigingen. Zit heerlijk ziet er super top uit. We gaan er zeer zeker van genieten met de mooie zomerdagen

Ik heb voordat ik mijn loungeset heb aangeschaft redelijk wat mails verstuurd met vragen. Iedere keer ben ik op correcte manier beantwoord en niets was te veel moeite. Klantvriendelijkheid staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Ook de aflevering was correct en op tijd. Spullen waren goed verpakt en onbeschadigd. Ik zou zeker nog een keer terug gaan als ik weer een aankoop overweeg.

Prettige bediening, goed naar ons geluisterd, netjes geleverd

In de winkel werden wij prettig geholpen. Ondanks dat het niet druk was in de winkel, kregen we alle gelegenheid om rustig onze keuzes af te wegen. Vragen werden duidelijk en snel beantwoord. Onderhandelingen vonden plaats in een prettige sfeer en we werden gastvrij voorzien van frisdrank en koffie. Daarna werden afspraken gemaakt omtrent levering. Die was snel en op een voor ons gewenst tijdstip. Bovendien werden we via mail ruim op tijd geĂŻnformeerd over tijdvak van levering. Track en trace van de zending werkte bijzonder goed via de toegestuurde link en de chauffeur was vriendelijke en behulpzaam. Al met al een erg prettige deal. Dank en complimenten!

Goede duidelijke informatie en goede service!!!

Er was 1 stelpootje tekort bij de levering, maar na 1 mail, werd deze gelijk toegezonden. Vriendelijke mail terug.

geweldig

goede begeleiding bij aankoop van tuinmeubel

Geweldige aankoop

de aankoop van het tuinstel is helemaal conform onze verwachtingen en het beeld dat op de website werd gegeven. Snelle levering (precies op tijd!!) en klantvriendelijke afwikkeling

alles perfect geregeld

fijn en prettig geholpen

Heerlijk genieten

In de winkel in Den Bosch liepen we tegen deze tuinset aan en wisten meteen: dit is de set die we moeten hebben, hij ziet er perfect uit zoals we het voor ogen hadden en hij zit erg comfortabel + niet geheel onbelangrijk: voor een goede prijs. We zijn erg fijn en goed geholpen in de winkel en hebben de set meteen besteld en zoals afgesproken werd hij op de minuut af op de afgesproken tijd keurig afgeleverd. Nu hebben we er al lekker op gezeten genietend vd laatste zonnestralen van dit jaar. Hopelijk komen er nog een paar mooie dagen anders moeten we wachten tot het voorjaar voor we weer lekker buiten van onze set kunnen genieten.

Mooie loungeset, uitstekende prijs

De winkel in Veenendaal ziet er prachtig uit, geen opdringerige verkopers en zeer deskundig advies als je een vraag stelt. De loungeset staat prachtig onder onze veranda en ondanks het seizoen, hebben we al heerlijk van het zonnetje kunnen genieten deze week. Kwalitatief zeer goed, voor een aantrekkelijke prijs

Op de lokatie hebben wij een loungeset gekocht. Wij zijn er 2x geweest en beide keren zijn we goed geholpen en werd er met ons meegedacht. Een goede service ook achteraf, toen bleek dat er met 1 deel iets niet goed was. Zonder problemen werd deze vervangen. Snel en goed geholpen! Top en erg blij met onze set.

Hele goede service

Ik ben vriendelijk geholpen door de verkoopmedewerker in het filiaal in Sliedrecht. Voor de aflevering kreeg ik netjes een mail met de tijd van levering, de chauffeur was iets te laat vanwege de file met het boerenprotest maar had wel even gebeld van te voren. Heel netjes! Klantenservice is vriendelijk.

Liever een leuning gehad waarin je lekker naar achter kunt liggen.

We vinden het bankstel super mooi, Maar we hadden liever een schuinere rugleuning naar achter gewild want deze is iets te recht.

Service is slecht

Aflevering afspraken niet nagekomen. Bij eerste aflevering afspraak geen email en ook geen levering. Tweede aflevering afspraak geen email, geen telefoontje wel levering

vlotte bestelling, goede levering en mooie prijs

via internet gezochten besteld en binnen drie dagen in onze tuin een heerlijke zithoek gecreëerd. Jammergenoeg ging het toen regenen maar vanuit de kamer genieten we ook heel erg van de nieuwe aanwinst.

Prima service zowel in winkel als online en een snelle levering!

We hebben eerst in de winkel in Bergen op Zoom de showroom bezocht, waar we prettig te woord werden gestaan. Na een tuinset te hebben gezien die we zouden willen hebben zijn we thuis eerst in de tuin gaan kijken of het qua afmetingen ook zou staan. Dit was het geval en we hebben de set direct online besteld. Binnen 3 dagen geleverd door 2 aardige bezorgers die voor ons alles keuring in elkaar hebben gezet en de verpakkingen hebben meegenomen. en het zit heerlijk.

Zeer vriendelijk personeel. 👍👍👍

Word vriendelijk geholpen en de aankoop is zo gepiept en de thuisbreng serves is top pluim voor de jongens top. Bij voorbaat dank.

perfecte zakelijke afwikkeling met een persoonlijke noot

alles werkelijk perfect geregeld van uitkiezen, tot bestellen tot bezorgen! Zakelijk maar wel een met een zeer prettige persoonlijke noot!

Prima geholpen in de winkel en netjes volgens afspraak bezorgt .

Veel keus en niet duur .

Prima set, keurig op tijd geleverd

Keurige meubels

Peroonlijk en vriendelijke service

Zowel in de winkel als via de webshop netjes geholpen. Bedankt met het meedenken en het advies. Genoeg keuze en variatie in meubels, prijs en kwaliteit. Meubels waren netjes op de afgesproken datum bezorgd.

hele mooie winkel met super behulpzaam personeel

Wij zijn in Gouda in de winkel geweest. We zijn super leuk en goed geholpen door het personeel en alles is keurig uitgelegd en er is meegedacht met de aanschaf van de set die bij ons past. Alles is keurig netjes op tijd geleverd. We zijn er blij mee !

Heel blij met mijn prachtige loungebank!

Montage was heel eenvoudig, kussens zitten heerlijk. (Helaas konden we er maar heel kort op zitten i.v.m. de regen.) Levering ging prima, op tijd. Vriendelijke mensen in de winkel en later ook aan de telefoon.

De winkel waar ik kom in bergen op zoom is voor mijn heel klant vriendelijk en daar houw ik van

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Kiyoh Recensioner

‱ Alla kunder kan lĂ€mna en recension, men alla recensioner mĂ„ste följa vĂ„ra anvĂ€ndarvillkor och integritetspolicy
‱ Vi genomför bĂ„de automatiska och manuella granskningar för att minimera förekomsten av falska recensioner.
‱ Recensioner som skickas in ”spontant” publiceras direkt online och granskas inom 72 timmar för verifiering.