Filter

Zeer klantvriendelijk en deskundig!

We hebben een tuinmeubelset gekocht bij van der Garde Veenendaal. We werden hartelijk ontvangen en deskundig geadviseerd over de aankoop van een tuinmeubelset. Daardoor hebben we een set gekocht waar we heel tevreden mee zijn en nog iedere dag plezier van hebben.

Prettig

Prettig ervaring fijn zelf je tuinmeubels op je gemak uitzoeken. Lekker zitten en proberen. En als je ze uitgezocht hebt wordt je heel goed geholpen en dan netjes thuis gebracht. Bedankt

top winkel

winkel personeel erg aardig zelfs met een hoge temperatuur in filiaal. daar zou men iets aan moeten doen, dit is het enige min puntje. Het is voor de klant en personeel heel erg warm daar binnen. bezorgers erg aardig leuke aardige mannen die gezellig een praatje maken

top

netjes en volgens afspraak .

Als familie ontvangen

Binnen de winkel zijn we hoed ontvangen en begeleid. Ook onze 2 jongens konden zich goed vinden in het testen van de vele tuinsets. En dat met een fris flesje water er bij omdat het zo warm was.

Prettig geholpen en goede deal gemaakt met twee sets

Prettig geholpen en goede deal gemaakt met twee sets

Accurate levering en de loungeset is top!

De loungeset is qua prijs (in de aanbieding) helemaal gunstig geprijsd. Onze 3 pubers kunnen we er prima op kwijt. En met 5 mensen zit je comfortabel. De leverancier was vriendelijk en keurig op tijd en men zette het netjes voor ons in de garage. Wel hebben we nog een tip: op de website is niet te zien dat de tafel een glazen bovenkant heeft en het staat ook niet bij de toelichting. Hier werden we door verrast. Kun je het glas bv. In de winter buiten laten staan? Goed om dat nog even toe te voegen.

Goede klantvriendelijkheid en service

Wij zijn heel tevreden over onze aankoop

Lekker genieten van de nieuwe meubels

Mooie nieuwe tafel en stoelen welke precies passen bij ons

Vakkundig en meedenkend.

Vakkundig en meedenkend personeel. Goede prijs kwaliteit verhouding

Fantastische service en met plezier voor jaren de deur uit!

Bij binnenkomst vriendelijk gedag gezegd, maar niet direct een medewerker die zich opdringt. Nadat we wat rondgekeken hadden hadden we een paar vragen. Uit de antwoorden bleek aan alle kanten dat de verkoper wist waar hij het over had. We kregen een duidelijke uitleg waarin reële verachtingen van het product (4seasons buiten bank en tafelset) geschept werden. Omdat het balkon aan de kleine kant is wilden we e.e.a. even nabouwen, dot mondde uit in een vrolijke verbouwing waar de verkoopmedewerker opgewekt aan mee hielp. Op die manier wel een goed beeld gekregen van of en hoe alles zou gaan passen op het balkon. Na een kopje koffie gedronken te hebben en het eens te zijn geworden over de prijs werd snel de leverdatum bepaald. Levering aan huis was keurig en op tijd, communicatie hierover vooraf was ook duidelijk. De bank en tafels staan prachtig! Ik ben er heel gelukkig mee en kan weer jaren vooruit met deze heerlijke tuinset!

Leuke meedenkende service

Wij zijn twee keer in de winkel geweest. De eerste keer hebben wij wat meubels bekeken om ideeën op te doen. En de tweede keer hebben wij een mooie en luxe set gekocht. Wij vonden de service meer dan goed. De verkoopster was erg vriendelijk en zij bood ons gelijk wat te drinken aan, daarna liet ze ons rond kijken. Als we vragen hadden vlogen ze voor ons. Bij de aankoop kon de tafel niet dezelfde week geleverd worden, maar dat is al snel geregeld door een leen tafel op te sturen. Voor de bezorging kregen wij een mail en konden wij precies zien wanneer zij kwamen. Het is nu nog even wachten op onze eigen tafel. Heel erg bedankt voor de fijne service

Vriendelijk geholpen in het ruime aanbod met een goed resultaat.

Na een rondje door de winkel in Gouda,hadden we wat vragen en zijn hier goed bij geholpen en was niets te veel. Nu hebben we uit het ruime aanbod een mooie loungebank gevonden en zijn er heel blij mee👍

Prima..goed geregeld en netjes!!

Alles goed geregeld,werd netjes bezorgd en prima voorbereid...in een woord..GOED!! En nu nog een paar dagen mooi weer🤗🔆

Zeer klantvriendelijk!

In het filiaal in Gouda werden we vriendelijk ontvangen. Ze gaven ons de ruimte om rustig rond te kijken en vervolgens de juiste hulp en advisering bij het bestellen van de tuinset. De tuinset werd snel geleverd en we genieten iedere dag van onze nieuwe set!

Behulpzaam en deskundig

In de winkel is voor het personeel geen moeite teveel om de verschillende opties te proberen ook al moest er het nodige verschoven worden. Voors en tegens werden beiden aangegeven. Nadat we onze keuze gemaakt hadden is er ook supersnel geleverd en zitten we nu heerlijk in de tuin. We zijn er erg blij mee!

Ontspannen sfeer en zeer vriendelijk en kundig

Fijne ervaring met het kiezen van een nieuw tuinset in jullie filiaal in Den Bosch. Vriendelijk en kundig personeel die ruim de tijd en alle rust voor je neemt. Kortom prima behandeld en ook de aflevering ging probleemloos en zeer accuraat.

Top winkel Top service

Uitstekend geholpen in de winkel. Alles op tijd geleverd. Mooie kwaliteit spullen. Voor herhaling vatbaar.

Goede service en goede informatie

Bij aankoop prettig geholpen niets te veel. Goede info per mail en goede info bij levering

Mooi product en fijne snelle levering!

Positieve ervaring

Goed advies, mooi product, keurig afgeleverd en geinstalleerd.

We werden goed geholpen en geadviseerd in de winkel in Veldhoven. De aflevering door vriendelijke en ervaren monteurs was netjes op de aangegeven tijd en het product werd keurig gemonteerd en alle verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Het product voldoet aan de verwachting.

Hele fijne en goede service

Prettige sfeer en zeer vriendelijke medewerkers Fijn om daar te kopen

heel goed

goed geadviseerd en fijn en vriendelijk geholpen

Leuke tuinmeubels in verschillende soorten en maten

Leuks winkel en fijn personeel die niet de hele tijd op je lip zitten maar heb je vragen kan je gelijk terecht. En bezorging ging ook snel en goed.

SUPER👍

Ik vind het in 1 woord SUPER,van de verkoopster in de winkel,tot de jongens van de bezorging,en van de klantenservice aan de telefoon,1 goed totaal pakket een dikke 10😁

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA