Filter

Fijne verkoper met veel kennis van het produkt dat hij verkoopt.

Heel fijn binnenkomen. Genoeg tijd om rond te kijken en de verkoper had genoeg tijd om ons alle produkten te laten zien waar onze interesse naar uit ging. veel informatie over het verzorgen van het produkt en alle vragen werden beantwoord met een lekker kopje koffie.

Goede service!

Aardige medewerkster, goede service en snelle levering.

uitmuntend

Goed geholpen in de winkel en keurig op tijd geleverd. Mijn buren geadviseerd om ook bij de tuinmeubelshop een tuinset te kopen.

Zeer goed klantenservice

De medewerker kon onze vragen duidelijk antwoorden, gaaf ons ruimte om zelfstandig rond de showroom te kijken en was vriendelijk in de contact.

Top producten bij van der garde!

Onze hele tuin staat vol met top producten van van der garde. Laatst die ene mooie buiten eettafel gekocht, die we zo graag wilden hebben. Handig ook de full montage bezorg optie. Alles wordt in elkaar gezet en de rompslomp van karton wordt weer netjes meegenomen. Wat wel heel jammer was, dat de monteur/bezorger erg knorrig/chagrijnig was. Je zou denken dat als je flink wat geld uit geeft, dat ene stukje klantvriendelijkheid er ook bij zou krijgen...

Fantastische tuinmeubelshop!

Na veel verschillende tuinmeubel winkels af te zijn geweest kwamen we hier terecht. Prima geholpen door de verkoper, niet opdringerig en goed advies. Ook de levering was prima en niks op aan te merken We zijn zeer blij met onze tuinset.

Ruime keuze met goed advies

Wij werden vriendelijk geholpen en ondanks dat de lounge set die wij op de website niet bij elkaar in de winkel stond, werden overal de elementen bij elkaar gehaald en als één set getoond. Op zaterdag besteld en op woensdag geleverd, dat was dus snel.

Prima service en goede prijs kwaliteit

Prettige service. Product is precies zoals de website doet vermoeden. Bezorging perfect.

Ziet er erg mooi uit!!!

Fijn advies! Goede service!! Correcte levering!!! Het loungeset zit heel comfortabel!!

Service en kwaliteit voor een goede prijs

Het prieel bij ons nieuwe huis, van zichzelf al mooi, is helemaal af met een prachtige tuinmeubelset. Hij zit heerlijk en met dit mooie weer genieten we er elke dag van.

Grote sortering, vriendelijke mensen

Goed geholpen, en heel tevreden.

Goed geholpen en goede keus kunnen maken

Personeel heeft ons vriendelijk geholpen bij onze zoektocht naar een tuinset. De bezorging was op het afgesproken tijdstip en is goed afgeleverd.

mooie winkel,fijn personeel en voldoende keuze in het assortiment

Fijn geholpen door de medewerker en mooie launge-set gekocht!

Top zaak en supermarkt vriendelijk en een goede after sail

Goede uitleg Goede ontvangst After rail Veel interesse Super afwikkeling Top

Prettig geholpen. Mooie tuinset tegen scherpe prijs.

In de winkel zijn wij op een prettige manier geholpen. Rustig rondkijken en daarna een goed advies. Een mooie tuinset gekocht tegen een scherpe prijs. Snelle bezorging.

Heerlijk loungeset

Goede ervaring met de verkoopster in Gouda, dacht met mij mee I.v.m.de beperkte ruimte op mijn balkon

Verkoop goed leveren slecht

De verkoop was netjes goed advies gekregen na overleg telefonische besteld.1 schade stoel volgende dag nieuwe geleverd door de zaak 👍 Maar de man die het leverde wat was hij narrig op zijn Nets gezegd .

Een prachtige tuinset voor een eerlijke prijs met een eerlijk advies

Het contact met de verkoper was prettig. Kreeg een eerlijk advies, was erg klantvriendelijk. De levering verliep super. Keurig op tijd een melding hoe laat geleverd word, binnen een tijdvak van een half uur. Netjes op tijd, keurig afgeleverd. We zijn enorm blij met onze aankoop.

Op zich alles prima

Enkel een beetje jammer dat werd gesuggereerd dat ik de set zelf in elkaar moest zetten, hetgeen afgekocht kon worden voor een bedrag van € 49,-. Dit gedaan, en dan blijkt dat de set gewoon in zijn geheel aan komt en er helemaal geen montagewerk is. Verder een mooie set en alles volgens afspraak.

Mooie meubels en snel geleverd voor een mooie prijs!

Grote en mooie opstelling met alle type en prijsklassen tuinmeubelen. Aardig personeel en mooie spullen voor een mooie prijs

Meer dan tevreden

Keurig optijd de spullen gebracht Helaas stoelen er niet bij . Zouden s’avonds gebracht worden maar stonden in de middag alweer voor de deur met de 8 stoelen Meer dan lof voor de chauffeurs

Eerst de tuinset in de winkel bekeken met een goede uitleg van de verkoper. De bestelling via de site gemaakt dit ging snel en makkelijk. De levering ging top👍. Wij zijn zeer te vrede over Tuin meubelshop.

Duur en slechte kwaliteit.

Een stoel van €169,00, die kraakt en waarvan de rits van he5 kussen stuk gaat. Alleen op gezeten, een keer of tien. Waardeloos. Stoelen gratis op te halen. Spijt als haren op mijn hoofd.

Goede service van A tot Z!

N.a.v. het bezoeken van uw internetsite zijn wij naar de vestiging in Bergen op Zoom gegaan. Daar werden we vriendelijk ontvangen, de verkopers hadden meteen door dat wij eerst rustig even wilden kijken en daarna werden we goed geïnformeerd waarna een aankoop volgde. Bij de kassa werd alles goed uitgelegd inzake de verdere procedure en dit ging exact conform hetgeen aan ons verteld werd. De aflevering werd ook keurig verzorgd! We hebben nu een tafel gekocht maar denken eraan om ook nog stoelen te kopen en evt. een bank en komen dan zeker weer een keer bij u langs in Bergen op Zoom! (Het zou dan ook leuk zijn als we winnaar worden van uw actie van het sierkussenpakket,)

Goede service en bezorging

Goede service tegen goede prijs, fijne bezorging, klantvriendelijk

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA