Filter

Goede ervaring

Lounche set gekocht. Afspraken nagekomen. Tijdige en correcte levering.

Zeer behulpzaam

Wij kwamen voor een loungeset die we gezien hadden op het internet maar we zagen zoveel andere mooie sets dat we eerst (in alle rust) een paar rondjes door de winkel liepen. Nadat we bij ons droomloungeset bleven hangen kwam de verkoper. Na wat vragen en mogelijkheden zijn we samen uiteindelijk op een prima prijs uitgekomen. De set werd netjes bij ons thuis afgeleverd. Geen beschadigingen en alles was keurig verpakt. Zeer tevreden!

Snelle levering en mooie artikelen

Mooie artikelen en goed geholpen

We hebben een paar mooie parasols gekocht en hebben daarbij goed advies gehad en zijn prime geholpen in het filiaal in Veenendaal. Omdat we voeten van vorige parasols hadden moesten we wel weten of die pasten. Dat ging oke, er zijn meteen bouten en moeren meegeleverd. Maar een minpuntje: de parasols zouden op voorraad zijn, maar dat bleek niet. De levertijd was echter kort, dus geen grote vertraging.

Topzaak.

Op n hele vrijblijvende wijze geholpen en konden altijd vragen stellen.personeel krijgt n pluim,stik vriendelijke mensen.we hebben t nog niet in gebruik,want de kapschuur is nog niet klaar,maar zullen er zeker lekker in zitten.mvrgr Ellie van den elshout

Mooie en kwaliteits Tuinmeubelen

Vanuit Julianadorp naar Utrecht gereden. En geen spijt van gehad. Mooie tuinmeubelsets veel keus en uitstekend geholpen. Onze gekochte set deze week geleverd, een verrijking in onze nieuwe kapschuur. Zijn er super blij mee.

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk advies

Prima geholpen en mooie producten

Kennis van de verkoopster was wel wat theoretisch, maar uiteindelijk wel een goede keuze kunnen maken. De bezorger heeft ze zware parasolvoet meteen in de achtertuin gebracht en had praktische tips voor de montage. Wij zijn helemaal blij

Wat zijn wij blij

Oh wat zijn wij blij Nu met een dagje vrij liggen wij als koning en koningin op onze mooie lounge bank. Heel veel dank. Wij zeggen het voort zodat iedereen het hoort. Tuinmeubelshop jullie zijn top. En krijgen van ons een dikke 10, zeker weten gaan jullie ons weer terug zien.

Mooie zaak

Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Veel keus en betaalbare mooie tuinmeubels.

Goede service, snelle levering

Verrassend aanbod, goede service

Fijne winkel met aanbod dat we elders niet vonden. Goede service tijdens aankoop en bij bezorging!

top service

Online een bank en hocker gekocht. Veel heen en weer gemaild. Super goed geholpen door vriendelijke mensen. Ook het bedrijf wat het afleverde was prima. Aardige jongens die niet beroerd waren om een handje te helpen. Echt super fijne ervaring. Ga het zeker bij iedereen aanbevelen.

Vriendelijk en professioneel personeel. Goede aflevering.

Geweldige service en scherpe prijzen

Online uiterst vriendelijk en snel geholpen en de tuinset kunnen kopen op basis van een laagste prijsgarantie. Top!!

onderstaande spreekt voor zich

vanaf de middag dat wij in de winkel in gouda geadviseerd zijn tot aan het regelen van het transport van de aangekochte meubels en het leveren ervan klopt de organisatie, proficiat! Alles zeer vriendelijk, professioneel en smooth georganiseerd. Ik, als iemand die zelf een bedrijf heeft en ooit met 30 medewerkers heeft gewerkt, weet hoe belangrijk én hoe moeilijk het is om dit te realiseren.

Ruim en mooi assortiment en goede betrouwbare service

Vriendelijk personeel, niet opdringerig en geven goed advies. Snelle levering en alles volgens afspraak. Wij zijn super tevreden en erg blij met onze loungeset!

Vriendelijke verkoper!

Goed geholpen door verkoper.

Prima service en goede nszorg!

Een goed advies, ook vanwege een kleinere tafelmaat. Twee pootbeschermers worden nagestuurd!

Je wordt keurig geholpen. Ruime keuze

Zal zeker aanbevelen bij andere

Leuke aankoop en goeie service

Moest iemand in mijn omgeving een tuinset nodig heeft zou ik hun aanraden om bij tuinmeubelshop langs te gaan.

De 9 is verdient

Heel goed geholpen en aardig personeel

Super goede service,prettig personeel!

Op zoek naar nieuwe tuinmeubels zijn we in verschillende zaken geweest. Nergens zijn we zo goed en deskundig geholpen als bij de Tuinmeubelshop! Alles is gratis thuis bezorgd. Een artikel ontbrak, was niet voorradig. Dit werd na 2 dagen ook bezorgd. We zijn blij met onze nieuwe tuinmeubels! We bevelen deze zaak dus zéker aan!

Super, was de manier waarop deze zware stenen tafel bij ons is neergezet. Twee zeer klantvriendelijke mannen, die dit regelden. Ook de persoon, die ons te woord stond aan de telefoon, stond voor dezelfde klantvriendelijkheid.

Van A tot Z perfect geregeld

We zochten een nieuwe buiten set maar hadden angst van de goedkopere type. Vriendelijke verkoper wees ons op een mooie set met een nette prijs. Keurig met kussens en gratis bezorgt, helemaal Top

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA