Filter

Zowel de informatie als ook later de levering waren uitmuntend.

Mooi meubel, nette sevice

Onze loungeset staat mooi op ons terras. We kregen netjes advies en onze vragen werden goed beantwoord. Er is een ruime keus aan loungesets en voor iedereen is er wel iets te vinden, ook qua prijs.

afspraak is afspraak top

goede service, hoop de missende doppen snel worden nagestuurd!

zeer snelle service, goed advies in de winkel, de keuze is reuze

Een zeer overzichtelijke showroom met een ruime keuze. Wij kregen genoeg ruimte om eerst rond te kijken en werden daarna vriendelijk geholpen door het personeel van locatie den Bosch. Binnen een paar dagen hadden wij de hele tuinset in huis. Alles was netjes verpakt en zonder beschadigingen overgekomen. Dank voor de goede service

Uitstekend geholpen in winkel.

Het bestelde was op voorraad en kon 5 augustus op locatie geleverd worden.perfecte leverantie en op tijd.

uitstekend

ik ben heel goed geholpen en ik was al eerder geweest maar ik ben toch weer terug gekomen om mijn loungebank en tafel bij jullie te kopen .

zeer ruim aanbod in kwalitatief hoogwaardige tuinmeubels

Veel keuze in de winkel in Den Bosch. Goede uitleg en netjes behandeld. Enige minpuntje is dat er op de factuur in de mail ineens stond showroommodel stoelen, terwijl dit nieuwe stoelen waren. Dit werd pas duidelijk na een telefoontje naar de winkel toe. Levering uitstekend. Verpakkingsmateriaal wordt netjes meegenomen en de jongens letten heel goed op dat ze alles heel houden en nergens tegenaan stoten.

Heel vriendelijk en bekwaam personeel

Uitstekend geholpen door verkoper Joos (als ik het goed onthouden heb) onder het genot van een kopje koffie. Rustig alle tijd genomen door hem om ons een mooie tuintafel + 6 tuinstoelen te laten zoeken. Duidelijke uitleg en volledig aan onze wensen een set uitgezocht. Ook de montage van de tafel voor thuis werd goed uitgelegd. Kortom wij zijn zeer tevreden. Locatie Den Bosch

Geweldig mooie diningset plus extra stoelen!!!!!

Fijn geholpen en de aflevering was ook prima!!!

Goede prijs en kwaliteit, prima service

Zeer correct en vlot geholpen tot en met de aflevering

Een fijne bank

Vriendelijke man die de bank heeft bezorgd.

Prima geregeld. Ook bij het zoeken naar de beste keuze, staat het personeel met raad en daad bij. Zeker een aanrader. Ton

Top ervaring van het eerste contact tot en met de uitlevering.

Zeer professionele service. Zelfs toen er iets was misgelopen met een fout geleverd onderdeel heeft men binnen de 2 dagen een oplossing gevonden en is men speciaal van uit een filiaal met de wagen een omruiling komen doen. Top en nog eens bedankt!!

Prima geholpen in de winkel

Een prachtig tuinset.

Geweldig!!

Onze ervaring: Idee van ons een loungeset met hocker, maar waar evt een eettafel kan staan. We zagen een verhoogde set met eettafel en plaatsten daar zelf een hocker bij. Verkoopster zag dat en stelde voor om even koff8e te drinken. Goed idee!! Ze stond open voor onze vragen en dacgt met ons mee!! Geweldig!!

Behulpzaam personeel, gave spullen, snelle levering, lekker loungen nu!

In de winkel zijn we erg goed geholpen, met prima uitleg en ook snelle actie in het uitzoeken van vragen. Erg blij met de snelle levering aan huis, wat ook weer super verliep. Met een tijdsindicatie voor levering die realtime te volgen was (en ook goed klopte!), fijne medewerkers die kwamen bezorgen en plaatsen, konden wij super snel genieten van onze nieuwe loungeset! Zeer tevreden, voor ons echt een aanrader!

zeer tevreden

Ik had een vraag over mijn bestelling. Ik heb gebeld en werd gelijk door verbonden met het juiste filiaal ,en mijn vraag werd direct beantwoord en opgelost.

In één keer geslaagd !!

Met de adressen van vijf tuinmeubelshops in de regio Utrecht op zak gingen we de deur uit, op zoek naar een geschikte diner-/lounge-set, te plaatsen in onze tuinoverkapping. We namen ons voor niet meteen 'bij de eerste de beste' te gaan kopen, maar ons op meer adressen te orienteren. We startten onze zoektocht 'zomaar' bij de Van der Garde Tuinmeubelshop op de Utrechtse meubelboulevard. Grote sortering, vele prijsklassen, prima prijs-kwaliteit-verhouding, prettig en deskundig geholpen en..... in één keer gevonden wat we - onbewust - zochten. Dus waarom eigenlijk nog verder zoeken ?? We besloten ter plekke om daar maar van af te zien, in de stellige overtuiging 'beter wordt het niet !!'. Hoe wiij terugkijken op onze aankoop bij Van der Garde ? Geen moment spijt van gehad !

Prima service. Aardig personeel

Zorgvuldige bezorging. Keurig verzorgd

Super!!!!!!!

Wij waren eerst wezen kijken wat we wilden , nou 2 weken terug gegaan en de verkoopster en verkoper konden ons nog van de vorige keer, dat vond ik erg leuk ook waren ze zeer behulpzaam !! Dat kleine vrouwtje in Gouda heeft zelfs de stoelen naar beneden en buiten gezet zodat we goed de kleur konden zien, Dus in 1 woord super geholpen ook het bezorgen ging allemaal volgens afspraak ! Grote Pluim voor Filiaal Gouda in elk geval 👍🏼👍🏼

Prima geholpen. Daarnaast zeer snelle levering.

Erg vriendelijk!

Vriendelijk personeel, en weten waarover ze praten. Snelle levering wij zijn erg tevreden.

Goed! Super blij met het eindresultaat.

Goede kwaliteit, ziet er mooi uit. Levering ging goed. Kwamen mooi op tijd. Alleen kan de bijgeleverde gereedschap beter. :)

Prettige ervaring

Vriendelijk geholpen en alles is snel bezorgd.

Formidabel

We gingen op een zaterdag middag langs bij de vestiging in Veldhoven eerst langs het rechter gedeelte vol met blokhutten en geweldig mooie sfeervol ingerichte kamers hier keken we onze ogen al uit. Vervolgens lopen we het linker gedeelte met de tuinsets en tuinmeubelen binnen, we liepen daar al vlug tegen onze nieuwe aanwinst aan! We kregen al de ruimte om te beslissen welke set we wilden en we werden heel fijn geholpen, en het mooiste nog nadat we besteld hadden riep de verkoper ons nog terug om te zeggen dat hij zelfs nog meer korting kregen op onze vuurtafel, dit kom je zelde tegen chapeau !

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA