Filter

Personeel zeer vriendelijk, correct en verstand van zaken!

We Kwamen binnen kregen heerlijk kopje koffie met een wafel, na een rondje in de zaak hebben gelopen kwam er een verkoper vragen of hij ons kon helpen en dat is prima verlopen, verkoper ook niet opdringerig. Nog nooit in 1 zaak geweest waren we direct konden slagen!

In 1 woord geweldig zowel de vrouw in de winkel als de bezorgers Snelle levering gewoon in 1 woord perfect raad deze winkel ook zeer zeker aan vanmorgen de loungeset binnen gekregen en vandaag er al lekker van genoten en idd ik nis nog sierkussens erin en zou het ook geweldig vinden als ik die zal winnen dat zal echt superfantastisch zijn En niet te vergeten de mailtjes van het leveren ook zo geweldig op tijd zowel van de bezorgers als van de winkel đŸ€—

Goede spullen,

Goede ontvangst in de showroom, tevreden en goed advies. Stoelen op tijd geleverd. Helaas was 1 stoel defect. Deze stoel is snel nageleverd. Goede transporteur. Zeer tevreden, en de stoel zitten perfect.

Super goed!

Correcte aflevering.

Echt goede service en prachtige spullen

Vriendelijk ontvangen

Een bedrijf waar je van op aan kunt.

Vandaag ons nieuwe tuinmeubilair ontvangen. We zijn erg tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen in de showroom en de afwikkeling ervan. Nu gaan we lekker genieten van de mooie set.

Uitstekende services

Prima afhandeling bij plaatsen van de order En keurige plaatsing van de meubelen

Prachtige aanwinst voor de tuin

Mooie showroom, vriendelijke en behulpzame medewerker, mooie loungeset gekocht die 3 dagen later gratis werd bezorgd en op z'n plek werd neergezet. Erg blij mee.

In de winkel wezen kijken en daar de stoelen al mee kunnen nemen, gelijk na het weekend de tafel geleverd en kunnen dus nu lekker genieten van het mooie weer in de tuin .

netjes, klantvriendelijk en correct geholpen

Keurig op tijd de juiste spullen afgeleverd. Alles in 1x goed geleverd datgene wat was besteld. Al met al een prima ervaring met dit bedrijf ! Zowel bij de aankoop (in showroom) als de levering (het transportbedrijf)

Zeer vriendelijk personeel, grote toonzaal,

Grote keuze van tuinmeubels,aardige mensen.

DE winkel voor het kopen van tuinmeubelen en toebehoren vindt je in Gouda.

Fijne verkoper. Liet ons alles bekijken en als er vragen waren konden we bij hem terecht. Nadat we iets hadden uitgezocht ging hij de prijs berekenen en liet ons daarna weer alleen om samen te overleggen. Dit hebben wij als prettig ervaren en hebben ons tuinset voor in de kapschuur gekocht. Wij zijn tevreden en ook over de snelle levering.

Heel goed geholpen

Duidelijk en direct

Wat je kiest, komt snel

Tis Tuintastisch!

Leuk geholpen, goede service en t voelde gelijk als thuis op de bank dat is wat we heel graag wilde.

Hele fijne winkel en vriendelijk personeel!

Wij zijn keurig geholpen in de winkel te Kesteren. De kinderen kregen een kleurplaat en hebben zich helemaal vermaakt. Toen wij later onze leverdatum aan wilde passen werden wij goed geholpen door de klantenservice. Alles was mogelijk. Super!

Heel goed!

We worden netjes en professioneel te woord gestaan! Konden rustig rond kijken en hebben uit eindelijk de bestelling geplaatst! Er was 1 ding onduidelijk over de bevestiging alleen was deze onduidelijkheid snel verholpen door de aardige klantenservice.

Goed advies en goede service

Harold bedankt voor het goede advies en goede service en snelle levering Op de vraag of de hoge tafel om gewisseld kan worden voor een poef met kussen en dienblad is dat geen probleem dus alle variaties zijn mogelijk ,waarbij je bij een andere zaak er aan vast zit aan de opstelling die er staan. Dus dat noem ik nog eens meedenken met de klant. Topzaak bedankt

Geweldige service!

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe loungebank. maandag gekocht, woensdagmiddag stond hij in de tuin. De medewerkster heeft er alles aan gedaan om dat te realiseren. Super service!

Fijn geholpen in winkel Veenendaal

We zijn erg fijn geholpen in de winkel van Veenendaal. Vriendelijk te woord gestaan en alle mogelijkheden hebben we kunnen zien. Een enorm groot assortiment waar je altijd kunt slagen!

Super, kan niet anders zeggen. Aflever datum en tijd klopte precies.

Goed advies

Goede advisering, service

Prima winkel enorme keuze

Prima winkel en gezellige mensen alles is mogelijk , vooral niet opdringerig , we zijn héél erg tevreden

Zeer degelijk en goede kwaliteit

De stoelen en tafel zijn erg licht, toch een zeer goede kwaliteit materiaal. Het vlechtwerk van de stoelen ziet er goed uit. De glazen glasplaat welke op de tafel komt is ook zeer stevig. De zuignappen welke de glasplaat op zijn plaats houden zitten een beetje losjes. Als je de glasplaat dan nog wilt verschuiven komen de zuignappen los van het onderstel. Maar als het eenmaal ligt heb je een mooie tuinset.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Kiyoh Recensioner

‱ Alla kunder kan lĂ€mna en recension, men alla recensioner mĂ„ste följa vĂ„ra anvĂ€ndarvillkor och integritetspolicy
‱ Vi genomför bĂ„de automatiska och manuella granskningar för att minimera förekomsten av falska recensioner.
‱ Recensioner som skickas in ”spontant” publiceras direkt online och granskas inom 72 timmar för verifiering.