Filter

Pluspunten

De warme gedrevenheid om ons te helpen, en het luisteren naar onze wensen, en de kwaliteit van het materiaal was voor ons de doorslag om hier onze tuinmeubelen te bestellen. En heb het nog nooit eerder meegemaakt dat we getrakteerd werden op lekkere ijsco’s en drinken met het warme weer! Klasse!!!

Pluspunten

Pluspunten

Niet pushen in de winkel en je eerst rustig laten kijken!

Pluspunten

Komt afspraak na, snelle bezorging, kosteloos!!

Pluspunten

Parasol keurig afgeleverd, echter niet doorgegeven wanneer de levering plaats vindt.

Een belletje voorafgaand aan de levering

Pluspunten

Door een goede en aardige adviseur, verkoper geadviseerd en geholpen.Mooie showroom.

Pluspunten

Eerlijke uitleg over de meubelen en prijzen.

XXXXXXXXX N.V.T.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, niet opdringerig. Doen moeite om iets te bewerkstelligen qua levering.

Pluspunten

Klantvriendelijk, mooi ruim assortiment!

Pluspunten

Een mooi breed assortiment. Wij werden hartelijk ontvangen met koffie en een mineraalwater. Wij kregen een goede uitleg over het artikel, waarin wij geïnteresseerd waren. Order geplaatst. Ook de levering was conform afspraak, juiste dag en juiste tijd. Ik kan de Tuinmeubelshop aan iedereen aanbevelen.

Pluspunten

Tuinmeubelset besteld via de website. Uitstekende leveringsvoorwaarden. Prijs/ kwaliteit en goede customer service..

Pluspunten

Wel 2 uur rond kunnen dwalen door de mooie, fijn ingerichte winkel. We waren beslist geen makkelijke klant, want we wisten nog niet goed wat we precies wilden. Na een omschrijving van ons balkon te hebben gegeven zijn we met veel geduld en humor geholpen door het personeel. Van tuinset naar tuinset, toch maar weer naar die ene, oh nee, misschien toch maar die.. Hoe zou die andere set staan in een andere opstelling? Het personeel hielp ons hierbij met opmeten en het uitproberen van verschillende opties. Mede dankzij die hulp hebben we uiteindelijk onze keuze kunnen maken voor een set met mooie prijs/kwaliteit verhouding en nog geen week later (we konden zelf de bezorg dag uitkiezen) zaten we op onze nieuwe aanwinst in de zon op het balkon. Aflevering gebeurde keurig en zij gaven aan dat we met vragen altijd contact op mochten nemen; dat geeft vertrouwen! Al met al een zeer fijne ervaring en zeer tevreden met onze aankoop! Bedankt!

Ga zo door, humor en geduld van het personeel zorgt voor een fijne shopervaring!

Pluspunten

Snelle levering en goede service in de winkel

Pluspunten

Goed geholpen in de shop in Sliedrecht. Keurig op tijd geleverd en wat staat de set prachtig in onze tuin. Maakt het helemaal af! Set zit heerlijk met de grote stevige zacht zittende kussen. Plus is het kussen van de tafel zodat er ook een extra zitplaats (poef) gecreëerd kan worden.

Pluspunten

Super goed geholpen in de winkel van Veenendaal. Leuke mensen en speelplek voor de Kids zodat papa en mama even goed konden rondkijken. Ook werd er aandacht aan m'n kids geschonken door ze Drinken aan te bieden.

Geen 5 sterren omdat er miscommunicatie was over de app omtrent het leveren van ons loungeset.

Pluspunten

net personeel ook de bezorgers afspraken goed nagekomen

Pluspunten

Goede service aardig personeel

Pluspunten

Goed en ruim assortiment producten, vriendelijk geholpen in de showroom bij het bekijken van de loungesets. Uiteindelijk een keuze gemaakt en goed per mail op de hoogte gehouden van de levering. Een dag van tevoren netjes een mail met track & trace info tot op de minuut ontvangen. Product werd netjes in de tuin gezet en na wat uitpakwerk (zat goed verpakt) heerlijk kunnen genieten op onze nieuwe loungeset. Top!

Geen.

Pluspunten

Prima service. Vriendelijk en hulpvaardig personeel

Pluspunten

We zijn erg vriendelijk en goed geholpen.Het was totaal niet opdringerig wat wij bij een ander tuinmeubel winkel wel hebben ervaren.We hebben een mooi uniek set.Er werd zelfs nog contact met ons opgenomen of het set bevalt.

Pluspunten

goede service, snelle en nette levering

geen

Pluspunten

Hele vriendelijke correcte personeelsleden. Op een natuurlijke manier. Niets gemaakt ! Duidelijke communicatie.

Pluspunten

Nooit geweten dat er zo’n mooie tuinmeubelzaak in Gouda was. Verrast door de uitgebreide collectie. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ook de levering verliep vlekkeloos! Ik ben heel blij met mijn loungebank!

Geen.

Pluspunten

De mooie showroom en de vriendelijke goed van z’n werk wetende verkoper! Natuurlijk moet de prijs/kwaliteit ook goed zijn om iets te gaan kopen,maar ook daar hadden wij een goed gevoel over.

Geen mening

37 Groeneveldselaan A