Filter

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd volgens afspraak

Pluspunten

alles verliep volgens planning, snelle levering, dik tevreden!

Pluspunten

Meedenkend, heldere uitleg over het 'hoe te behandelen van de tuinset', snelle levering

Pluspunten

Goede service , snelle levering

Pluspunten

Leuke winkel, met veel keus. Personeel is klant gericht, en heeft kennis van zaken. Spullen werden netjes op de aangegeven dag en tijd geleverd. Ga zo door.

Pluspunten

Je word netjes en beleefd geholpen.

Als ze de meubels komen bezorgen dat ze die uitpakken en de verpakking mee nemen

Pluspunten

Afspraken worden nagekomen en snelle levering

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel. Die mij goed geholpen hebben met het adviseren van een loungeset. Zeer goede prijs weten te krijgen voor een mooie set. Complimenten voor de service!

Niets op of aan te merken!

Pluspunten

Gezellige en vriendelijke behandeling. Alle stoelcombinaties mochten geprobeerd worden

Pluspunten

Een warm welkom door een dame bij de receptie. Ze gaf mij vriendelijk en alle informatie die ik vroeg. Ze kon mijn vragen beantwoorden die ik had over het behandelen van het hout soort. Ook in de buiten showroom werd ik vriendelijk ontvangen.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk.Zweefparasol naar volle tevredenheid geïnstalleerd in de tuin. Deskundige meedenkende medewerkers zowel in de verkoop als bij de bezorging. Top!

Pluspunten

Prima advies, perfecte levering. Exact volgens afspraak

Pluspunten

Snelle levering en vriendelijk personeel

Bezorgen liep uit met 2 uur

Pluspunten

Goede uitstraling, de kwaliteit is gewoon zichtbaar. Heel leuk bereid om te helpen en je als klant op je gemak te stellen. Snelle en effectieve levering en ook nog gratis. Zeker een positieve ervaring.

Pluspunten

Goede kwaliteit voor weinig geld Snelle service Makkelijk te monteren En eind resultaat mag er wezen Dus een tevreden klant erbij

Pluspunten

Vriendelijk, goed advies, behulpzaam in de winkel. Keurig afgeleverd op de afgesproken datum, per mail kreeg ik bericht hoe laat de bestelling afgeleverd werd. Dik tevreden.

Pluspunten

De bezorgers waren heel vriendelijk, ze hebben alles netjes in elkaar gezet en alles netjes mee genomen

Pluspunten

Denken mee (naar 5e etage), snelle levering, sympathieke mensen die komen installeren

Pluspunten

Leuke showroom met vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je. Kregen zelfs 2 kussen cadeau! Prima levering, alles werd keurig in elkaar gezet en opgeruimd. Meubels bevallen prima tot dusver, goede prijs/kwaliteit.

showroom heeft niet alle artikelen op voorraad staan

Pluspunten

Alle meubels keurig op tijd en onbeschadigd geleverd ondanks de OV-staking. Ben niet gewoon tevreden maar zeer tevreden!

Het is goed zoals het is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel en zeer snelle en goede communicatie, maar door een "technische fout" kon de levering niet doorgaan op de afgesproken dag. Ontzettend vervelend, aangezien ik die dag speciaal verlof had genomen, en de stoelen bestemd waren voor een event de volgende dag. Jammer van de 50 euro leveringskosten.

Misschien een kleine commerciële geste wanneer het bedrijf haar afspraken niet kan nakomen?

Pluspunten

Goede service !

Geeen

Pluspunten

Zijn met veel plezier gaan kijken in de winkel in Veldhoven. We werden erg prettig ontvangen en het personeel had ook alle tijd voor ons. Zeker een aanrader!

Eigenlijk geen verbeterpunten

Pluspunten

snelle levering en gezellige bezorgers op de zaterdag

Pluspunten

goede adviezen bij aankoop

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA