Filter

Pluspunten

verkoper die verstand van zaken heeft en vriendelijk is; niet opdringerig. Telefonisch opdracht gegeven en correcte bezorging. Alles goed en nauwkeurig v erlopen en een goed product ontvangen.

geen verbeterpunten

Pluspunten

Zeer correcte en stipte levering.goede uitleg in toonzaal.mooie prijs-kwaliteit verhouding.top!!!

Pluspunten

Leuk geholpen. En snelle service

Pluspunten

Wij zijn uitermate vriendelijk, doch niet opdringerig, behandeld door het team van van der Garde toen wij daar op een zaterdag een paar weken binnen liepen om onze nieuwe tuinset aan te schaffen. Zeer ruim opgezette showroom waar het geen probleem is dat wij af en toe wat verschoven en verbouwden om combinaties van tafels en stoelen te bekijken die wij in gedachten hadden. Lekker kopje koffie er bij, later een bitterballetje en een glas fris. Goed advies gehad, de uiteindelijke prijs viel niet tegen dus besloten tot aankoop over te gaan. De set is afgelopen weekend geleverd en gemonteerd. Alles compleet en fraai afgemonteerd afgeleverd.

Enige tip: Als beloofd wordt dat alles wordt gemonteerd en al het verpakkingsmateriaal wordt meegenomen, haal dan ook de kussens uit het plastic en neem dit mee.

Pluspunten

Nette showroom, personeel met kennis van zaken. Ook transport en levering keurig op de afgesproken tijd.

Pluspunten

Mooie grote winkel ,met veel verschillende meubel opstellingen. Vriendelijk en deskundig personeel.

Pluspunten

Snelle levering en het product voldeed volledig aan de verwachtingen voor een goeie prijs.

Pluspunten

Snelle levering, spullen worden netjes in de tuin afgeleverd

Pluspunten

Ik had dinsdag mijn tuinmeubelen gekocht en had ze vrijdag al in huis! Je krijgt een tijdsindicatie wanneer ze komen leveren en bellen een half uur van te voren als ze onderweg zijn. Snelle levering en erg klantvriendelijk!

Pluspunten

Goede aankoop en prima levering

Pluspunten

Super goeie en snelle service en erg vriendelijk personeel! Er wordt met je meegedacht wat ik als prettig heb ervaren. Zeker omdat dit gebeurde zonder opdringerig te zijn. Tuinset is netjes kosteloos thuis afgeleverd en het ziet er prachtig uit! Goeie prijs kwaliteit verhouding. Al met al zeer tevreden en zou dit bedrijf zeker aanraden.

Pluspunten

prettige klantenbenadering

Pluspunten

Super enthousiaste verkoopster Niet opdringerig Goed advies

Pluspunten

Dienstverlening, moeite om je alles te laten zien, bereikbaarheid voor vragen

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam om een keuze te maken.

Pluspunten

Het punctueel nakomen van de afspraken Aflevermoment gepland op 13.49. Feitelijke levering13.49

Service kan iets beter

Pluspunten

Vriendelijk personeel, veel keuze, mooie producten. Snelle levering

Pluspunten

Vriendelijk en professioneel personeel, snelle levering.

Pluspunten

Goed geholpen in winkel , fijne duidelijke uitleg Bezorging thuis netjes en behulpzaam super van der garde

Nee zeer tevreden

Pluspunten

Goede service, zeer snelle levering mogelijk.

Pluspunten

Fileaal veenendaal bezocht en door zeer nette verkoopster geholpen en geadviseerd, met een goed gevoel de winkel en als er wat fout gaat(wat bij mij het geval was) 1 keer bellen en er word gelijk actie ondernomen werd zelfs aangeboden om de levering in twee keer te doen zodat we toch buiten konden zitten! Nu de trotse bezitter van een mooie tuinset!! Tuinmeubelshop een dikke duim omhoog voor jullie en personeel!!

Nvt

Pluspunten

Keurige en hartelijke ontvangst in de winkel in Den Bosch. Goede advisering en niets is teveel. Snelle levering conform afspraak. In een woord: top!

Geen enkel verbeterpunt!

Pluspunten

Vriendelijke verkopers die niets opdringen maar alle verschillen voor je op een rijtje zetten.

Pluspunten

Zeer aardige medewerkers maar dat kan ook niet anders in Brabant. Goed om weer in mijn geboorteplaats te zijn geweest. Heel veel keus uit kwalitatief goede loungesets. Snelle levering en meteen gemonteerd. Zijn heel erg blij er mee en zit fantastisch

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA