Filter

Pluspunten

Alles werd ontzettend goed en klantvriendelijk geregeld. Een topbedrijf

Pluspunten

Heel erg goed geholpen om een loungeset van ons budget uit te zoeken. Ruime keuze in de winkel. En snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie spullen, fijn advies, mooie winkel. Afhandeling van problemen worden snel en naar tevredenheid afgehandeld.

Als je bekende problemen hebt die dan proactief oplossen.

Pluspunten

correcte service snelle antwoorden op mails op afgesproken moment geleverd, wel zonder de beloofde kussens maar die zouden nog nagestuurd worden dus als deze aankomen nogmaals een super service

op dit moment geen opmerkingen

Pluspunten

-tijdens ons bezoek aan de winkel in Den Bosch zijn we uitstekend te woord gestaan en kregen we een prima uitleg van allerlei mogelijkheden om een tuinset samen te stellen van de aanwezige tuintafels en tuinstoelen. De verkoper nam echt alle tijd voor ons. -gevolg hiervan:aankoop van een tuinset (incl 6 stoelen): € 1200. -de aflevering kwam binnen de geplande tijd (5 dagen). -de bezorging was erg korrekt en precies volgens een mail die we hadden gekregen, alles was keurig ingepakt en goed te monteren en uit te pakken. -de transporteurs hebben alles in de tuin gedragen op mijn verzoek omdat ik nogal last had van rugklachten. -kortom we zijn zeer tevreden met onze tuinset.

geen

Pluspunten

Goede service, vriendelijke medewerkers, snelle levering

Pluspunten

Professionele aandacht, mooie collectie en betaalbaar. Bestelling snel en op tijd thuis bezorgd

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan.

Aanbiedingen op de website zetten.

Pluspunten

Je wordt fijn geholpen en een goede service

Pluspunten

netjes geleverd tot in de tuin volgens afspraak.

Pluspunten

goed geholpen in de Winkel, met deskundige uitleg. Levering was door ons vertraagd, maar dit was allemaal geen probleem, netjes in opslag gehouden.

Pluspunten

Goede service en vriendelijk personeel. Denken mee in wat je zoekt.

Duurde best lang voor we geholpen werden terwijl er diverse medewerkers door de winkel liepen. Moest ook zelf iemand aanspreken.

Pluspunten

Fijn geholpen in de winkel, zonder opdringerig te zijn. Levering perfect geregeld. Werd netjes op de juiste plek gebracht. De tijd van bezorging was goed te volgen en klopte precies. Uitstekend!

Pluspunten

Transporteur geeft avond van te voren een tijd op maar komt 2 uur eerder. Kon ook geen contact met het bedrijf krijgen

Pluspunten

Betrokken dames en heren die je goed advies geven!

Pluspunten

Ruime keus, goede uitleg en correcte levering!

Pluspunten

* Personeel in de winkel * Duidelijke opdrachtbevestiging * Goede communicatie * Afspraken worden nagekomen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel aanbod voor een goede prijs

Betere communicatie met de klant. 1 van de tafels was verkeerd geleverd en ik moest zelf steeds contact zoeken. Het zou beter zijn als jullie proactief contact met de klant houden.

Pluspunten

Fijn geholpen!! Ruime keus, leuke verkoper!! Ga zo door! We kwamen om te inventariseren.....maar door Jan zitten we nu al heerlijk in de tuin te bivakkeren..!!

Pluspunten

goede afspraken mee te maken! nakomen van geplande afleverdatum en tijdstip bij telefonische vragen: goed en nette afhandeling

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA