Filter

Pluspunten

Wij zochten een loungeset in een afwijkende maat. Diverse winkels bezocht en gezocht op Internet. Men kon niet aan onze wensen voldoen. Uiteindelijk terecht gekomen bij u. Met deskundige en vriendelijke hulp van één uwer medewerkers konden wij onze loungeset samenstellen. Daarna nette en snelle levering. Wij zullen uw shop zeker aanbevelen!

De uiteindelijke prijs viel iets tegen in vergelijking met een door u samengestelde en tentoongestelde loungeset. Maar dat zal zeker te maken hebben gehad met de afwijkende maatvoering die wij wilden. Verder gewoon een prima bedrijf met deskundige en vriendelijke medewerker(s).

Pluspunten

wij waren super verrast dat de meubelen zo snel geleverd kon worden . klasse voor het bedrijf ga het zeker door geven aan andere.

dat zou ik niet weten

Pluspunten

Zeer goede service en bijzonder flexibel. We hebben een kussen opbergbox gekocht en wilde deze direct meenemen. Helaas paste deze niet in onze auto. Geen probleem, de box werd alsnog thuis bezorgd.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Service en informatie mbt bezorgtijd

Pluspunten

Alles ging volgens de afspraak, goed product!

Pluspunten

Perfecte klantreis ervaren.

Pluspunten

Goede service en deskundig advies

Op dezelfde wijze verder gaan

Pluspunten

Heel vriendelijk personeel, niet opdringerig maar wel makkelijk benaderbaar. Goed advies en snelle service. Met een kinderhoekje konden wij rustig rond kijken.

Pluspunten

Denken met je mee en geeft goede aandacht.

Is goed zo

Pluspunten

Spontane, kundige verkoper. Na problemen met levering (dit probleem lag bij een externe vervoerder) heeft de Tuinmeubelenshop dit perfect opgelost zodat wij op de afgesproken dag konden genieten van onze prachtige loungeset. Complimenten!

Pluspunten

Helemaal goed prima geholpen. Ik had vandaag zelf al een beoordeling ingestuurd . Heel mooi tuinset voor een prima prijs.

Kan volgens mij niet beter ,

Pluspunten

We hebben de verkeerde kleur van de stoelen gekregen, maar was green problem ze worden gewoon omgeruild en tot die tijd morgen we ze gewoon gebruiken. Verder complimenten de bezorging, mooi op tijd en een half uur er voor even gebeld dat ze er aan kwamen

even helpen uitpakken

Pluspunten

Zeer vriendelijke verkoper, tijdige en keurige bezorging. Mooie bijpassende kussens. Ik ga nog even teug om toch nog een beschermhoes voor de loungeset te kopen.

Pluspunten

Prima , het hele proces, van aankoop tot levering. Absolute aanrader

Pluspunten

Alles compleet nu gisteren nog de laatste stoelen gebracht, zelfs na sluiting van de winkel is geen probleem

Graag reageren op e-mail

Pluspunten

Keurig geholpen Snelle levering Gemaakte afspraken werden nagekomen

Pluspunten

Super advies en nu een prachtige serre

Pluspunten

Top service, komen afspraken na. Helemaal happy met onze nieuwe lounge set en living chairs. Dank

Moeilijk te vinde. Dat heet woon mijn leven al in Eindhoven maar heb het bedrijf nooit gezien(kom vaker in hun straat) en ook niet op andere manier. Jammer

Pluspunten

Goed advies lekkere koffie snel geleverd

Koekje bij de koffie

Pluspunten

brede keus, geen extreme prijzen. vriendelijke bediening.

geen

Pluspunten

Mooie winkel met ruime keuze aan tuinmeubelen en loungesets. En ook voor iedere prijsklasse. Zeer vriendelijk personeel die met je meedenkt. Ook snelle levering. Ik raad deze winkel zeker aan voor vrienden en familie :)

Kan geen verbeterpunten bedenken.

Pluspunten

Goede binnenkomst overzichtelijk vriendelijke personeel goed geholpen niet op dringenrige

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel en mee denkend over de mogelijkheden van wat je nodig hebt . Ook de kwaliteit is top .

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA