Filter

Pluspunten

Zeer vriendelijk, goede service, niets is te veel om de klant van dienst te zijn. goede prijs kwaliteit verhouding.

Prijzen zijn niet altijd duidelijk als het bv betreft een los tafelblad met losse poten.

Pluspunten

Zo enthousiast na een bestelling in de winkel, toch maar direct verder loungeset uitgebreid middels een bestelling in de webshop. Ook hier perfecte, snelle en correcte afhandeling. Snel besteld en snel geleverd! Nu heerlijk genieten van de set met mooi weer maar ook nu met onweer en weerlichten ;-)

Pluspunten

Perfect behandeld. De tijd om even rustig rond te kijken. Kosten nog moeite gespaart om combinaties te maken Flinke korting. Professionele keuze advies . Snelle levering

Tip Vooral zo doorgaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Positief was het contact tijdens de aankoop, we werden leuk en informeel geholpen. Ook het afhalen van de parasolvoet verliep prima.

Wij hadden een tafel en zes stoelen besteld. Bij het bezorgen zat er bevestigingsmateriaal bij voor 4 stoelen i.p.v. 6. Toen we daarvoor belden was de dame aan de telefoon niet echt klantvriendelijk. We moesten maar even een mail sturen?! Pardon? De winkel zit in veenendaal en wij wonen er ook. Even afgeven of op laten halen? Kon niet. T moest opgestuurd worden. Oké prima, duurde 1 week, nou ja geeft niet. Wat bleek, het was weer niet compleet. Wederom gebeld en wederom door een dame die niet klantvriendelijk was. Geen sorry, of goh wat vervelend, niks van dat. T gaat niet erom dat als er iets niet goed gaat het adequaat en vriendelijk wordt opgelost. Dat is hier niet gebeurd. Zo’n dame aan de telefonie zorgt wel voor de eerste indruk.

Pluspunten

Netjes, vriendelijk goed geregeld en n goede prijs

Pluspunten

Vriendelijke bediening en mee denken in oplossingen. Niet opdringerig!!!! Gezellige winkels met oog op de kinderen.

Pluspunten

Geen opdringerige verkoper Keurig inbegrepen levering aan huis

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit. Duidelijke afspraken Goed te bereiken op locatie, via mail en telefoon

Ga zo door!

Pluspunten

Goede service, leuk geholpen om onze aankoop te doen. Koffie met een koekje! Echt Nederlands en dit kan in een familiebedrijf.

Pluspunten

Goede service duidelijke uitleg veel keus is zeker een aanrader

Pluspunten

Heel veel keus, groot assortiment. Goede uitleg over onderhoud.

De eerste verkoper liet ons even overleggen met een heerlijk bakje koffie, vlak daarop kwam er een tweede die vonden wij vrij opdringerig was best jammer hij nam het helemaal over van de eerste verkoper we vergaten de voetenbankjes daardoor. Thuisgekomen gebeld en gelijk geleverd met de andere meubels.

Pluspunten

Vriendelijke verkoper. Goed advies en snelle levering.

Pluspunten

We werden snel en leuk geholpen. De verkoper dacht met ons mee en binnen een half uur was de koop gesloten.

Pluspunten

Zeer klant vriendelijk. Zowel aan de telefoon als in de winkel. Prijs/ kwaliteit prima. Dank zij de mooie banken kunnen we een mooie zomer tegemoet zien. Ga zo door met jullie team.

Pluspunten

Vriendelijke verkoopster en alles op tijd en correct afgeleverd. Lekker kopje koffie met Goudse wafel gekregen tijdens het bespreken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede ontvangst en hulp bij aankoop.

Pluspunten

Prettige verkoopster, behulpzaam en zeker niet opdringerig.

Pluspunten

Snelle, duidelijke levering

Pluspunten

Echt klantvriendelijk goede uitleg en geweldige service, Zeer zeker goed, en weer aan te bevelen voor onze volgende verkoop Dank u Luke! (Lucky) Bart!

Mij aannemen als ik zou komen solliciteren ;)

Pluspunten

Netjes geholpen

Pluspunten

Snelle en perfecte levering perfect op tijd. Tuinmeubelen in perfecte staat in de tuin geleverd. Top!

Geen.

Pluspunten

Vriendelijk geholpen in de winkel. Goed contact over de levering en betrouwbaar.

Pluspunten

Prima service en levering. Zeer gebruiksvriendelijke website

Weet niet

Pluspunten

Prachtige winkel met supervriendelijke verkoopmedewerkers. Heel fijn geholpen door een lieve vrouw in Den Bosch. Aan de telefoon ook heel vriendelijk geholpen, had een paar lastige vragen, maar toch elke keer netjes teruggebeld en alles is netjes beantwoord! Echt een top bedrijf.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA