Filter

Pluspunten

Word vriendelijk geholpen en snelle levering

N.v.t.

Pluspunten

Een zeer goed geordend bedrijf zonder levertijden en correct voor een zeer scherpe prijs.

Vooral zo blijven door gaan

Pluspunten

Ik ben bij u in het bedrijf erg naar tevreden geholpen, was helemaal geen probleem om stoelen naar beneden te omdat ik moeilijk loop. Lekker bakje koffie onder het wachten erbij. Netjes alles thuis bezorgd. heel erg blij mee

Ga zo door

Pluspunten

Gezellig personeel, niet opdringerig. En goed advies gekregen. Kan nu al heerlijk genieten van m'n loungeset.

Ben heel tevreden, ga zo door.

Pluspunten

Uitstekende service, snelle reactie. Ik kwam een koppeling setje tekort, deze werd heel snel nageleverd. Ik was wat huiverig met online bestellen van een tuinset, aangezien je niet weet hoe het zit. Maar ik ben meer dan tevreden! Prijs, kwaliteit en service deze staan hoog in het vaandel bij jullie. Top!

Pluspunten

Goede informatie

Nvt

Pluspunten

Zeer ruime keuze, Zeer vriendelijke bediening, Uitstekende service, Snelle levering!

Ik zou het niet weten, goed is goed!

Pluspunten

Fijne service in de winkel, goede kwaliteit en stipte levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes bezorgd

De tijd tussen 6 uur en 8 uur s,morgens was erg vroeg . Nu heb ik gelukkig geen kleine kinderen die naar school moeten

Pluspunten

zeer vriendelijke medewerkster. correct geleverd

Pluspunten

Hartelijke gastvrije ontvangst. Begroeten, kopje koffie aangeboden. Gevraagd wat onze wensen waren en vervolgens laten zien wat bij onze vraag paste. Deskundige toelichting op de collectie en wat de verschillen waren. En heel belangrijk, alles op gemak kunnen bekijken en uitproberen, zonder te pushen iets te kopen. Zelfs twee loungestoelen die in de showroom ver uit elkaar stonden en waar we tussen twijfelde naast elkaar gezet zodat we goed de verschillen konden zien en testen. Goede prijs. Netjes thuisbezorgd. Wat niet op voorraad was netjes nabezorgd. Parkeren voor de deur.

Nee, heb inmiddels al tegen de buren gezegd ook naar jullie toe te gaan. Misschien tip om op de website aan te geven dat de vestiging in Den Bosch voor mensen met een lichamelijke beperking lastig is. Trap op. Of, als die er is, duidelijk aangeven dat er een lift is.

Pluspunten

goed advies, snelle levering. vriendelijke geholpen.

Pluspunten

Na een vervelende ervaring bij een (andere) online shop, besloten dat we liever ons loungeset bij een stenen winkel kochten. We zijn netjes te woord gestaan, hebben nog wat aanpassingen gedaan op het loungeset dat we uitgezocht hadden, allemaal geen probleem. Ik belde de dag voor bezorging voor een tijdsindicatie voor bezorging en werd ook weer heel vriendelijk te woord gestaan. Je kan duidelijk merken dat er in dit bedrijf goed samengewerkt wordt. Fijn om iemand aan de telefoon te krijgen die hart heeft voor de zaak, even de moeite neemt om een en ander voor je uit te zoeken en dat iedereen ook echt zijn afspraken na komt. Dik tevreden dus!

Pluspunten

- Na het online bekijken van een loungeset naar de showroom gereden om hem in he echt te bekijken, altijd fijn! - Geduldig en aardig personeel - Snelle reactie en afhandeling van een beschadigd pakket

- In de showroom niet te veel vermelden dat alle producten top zijn. Personeel was zeker aardig maar iets te enthousiast over de eigen producten.

Pluspunten

Goed advies, snelle levering, concurrende prijs.

Pluspunten

Eerst rustig rondgekeken, daarna zeer prettig geholpen. Bezorging correct en volgens planning. Een aanrader.

Pluspunten

Sneller levering Duidelijke klantenservice Bevestiging per mail Duidelijk en stipt met afgesproken leveringstijd

Pluspunten

Er was even een misverstand over de levering maar na contact met de klantenservice deden ze alles om dit in orde te krijgen

Ik kan niets bedenken. Erg tevreden. Zeer klantvriendelijk!

Pluspunten

mooi ruim opgesteld, ruime keus , leuk geholpen

Pluspunten

Mooie website en nog mooiere tuinset. Heel tevreden over levering en communicatie. Wij blijven klant!!

Gewoon zo blijven doorgaan.

Pluspunten

Goede service en kwaliteit binnen week geleverd.

Geen verbeteringspunten

Pluspunten

Vriendelijk en kundig personeel. Snelle levering en goede service!

Pluspunten

Wij zijn heel prettig geholpen .

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA