Filter

Pluspunten

Na vele maanden van hard werken aan ons nieuwe huis konden we eindelijk alles afsluiten met de kers op de taart. Een nieuw tuinset en wat voor een. Hij staat prachtig onder de mooi overkapping en geeft n luxe gevoel. We zijn uitstekend geholpen zonder dat we enige druk of aandringen hebben gevoeld. Daardoor konden we vrij kiezen naar wat voor ons de mooiste leek. Dankjewel daarvoor. Ook de bezorgers waren jongens met oog v de klant.

We kunnen geen verbeter punten opnoemen. Alles is als zeer positief ontvangen.

Pluspunten

Super klantvriendelijk personeel met traditionele waarden en dat is te merken of je nu opbelt of in de winkel bent of de aanlevering krijgt thuis bezorgd alles klopt.

Ga voor al zo door klanten en toekomstige klanten gaan het verschil merken suc6....

Pluspunten

Heerlijk bij jullie de winkel mogen verbouwen om te kijken of de meubels bij ons zouden passen. Nu de meubels thuis en echt fantastisch!

Pluspunten

Werd netjes bezorgd en in de tuin op verzoek afgeleverd.

Pluspunten

We zijn tijdens ons bezoek aan de showroom in Veenendaal erg fijn geholpen en niets was teveel! We hebben daardoor nu een prachtig loungeset in onze veranda staan! Fijn dat het set even in de showroom in een ander filiaal kon blijven staan, totdat wij ook de plek hadden om het neer te zetten! Hierna een bezorgafspraak ingepland; alles was goed geregeld! Set is netjes in het plastic thuis afgeleverd.

geen

Pluspunten

helder advies, correcte snelle levering

Pluspunten

De rustige maar duidelijke manier waarop we geholpen werden hebben wij heel erg gewaardeerd. Erg prettig!

Pluspunten

Fijn geholpen door aanwezig personeel. Ook over de levering zijn wij zeer positief.

Pluspunten

Vriendelijk personeel en een groot assortiment

Nog niets op te merken

Pluspunten

Vriendelijk en veel keus ,ondanks dat het seizoen voorbij is,

Vrij lange wachttijd voordat je iemand aan de telefoon krijgt. Je jan wel inspreken,maar dat vind ik niks,

Pluspunten

Fijn geholpen in de showroom! We liepen eigenlijk onverwacht binnen en vertrokken uiteindelijk met een loungeset, een patioset en een schitterende eettafel met stoelen. Vanwege de uitverkoop ook nog eens enorm veel korting. We waren heel blij! Ook de levering was perfect en goed in samenspraak! De jongens hebben alles keurig bezorgd!

Pluspunten

Heel fijn en deskundig geholpen in de winkel en een stipt op tijd bezorging van de tuinset.

Pluspunten

Wij hebben duidelijke voorlichting en een goed advies gekregen van een beleefde en zeer professionele verkoper. De levering was keurig op tijd! Wij hadden nog wat vragen over de vuurtafel die door de klantenservice heel voortvarend zijn opgepakt en opgelost. Hierbij werden wij steeds op de hoogte gehouden over de voortgang. Dikke pluim!

nvt.

Pluspunten

Prima service en nette aflevering ,niets op aan te merken.

Pluspunten

snelle levering, prima service

Pluspunten

Alles is precies volgens afspraak verlopen. Vriendelijke verkoopster en aardige bezorgers.

Hoewel wij er wel een vonden viel het aantal ronde tafels dat er te koop was iets tegen.

Pluspunten

De medewerkers laten de klanten zelf kiezen en geven goed advies als er om gevraagd word. Er wordt totaal geen druk opgelegd om tot een aankoop over te gaan. Ze hebben verstand van zaken en kijken of de meubels goed bij je lichaamslengte passen.

geen

Pluspunten

Prima geregeld allemaal. Wij hebben geen klachten.

Blijf vooral zo doorgaan!!

Pluspunten

Prima uitleg en mogelijkheden laten zien in de winkel. Bezorging goed te plannen en op tijd geleverd. Wij hebben 6 stoelen gekocht en voor 4 zaten er schroeven bij.. Per post gelijk nagestuurd.

Pluspunten

We zijn keurig geholpen en goede adviesen gekregen

Pluspunten

Bij van der Garde, in de tuinmeubelshop is de klantvriendelijkheid helemaal top! Goede kwaliteit voor een redelijke prijs, Wij blijven vaste klant, zeggen we als bewijs!

Pluspunten

No nonsense. Gewoon goed zoals het hoort.

De bezorging had iets vriendelijker gemogen. Maar dit is uitbesteed.

Pluspunten

Erg behulpzame en meedenkende medewerkers. Niet opdringerig maar oprecht geïnteresseerd in onze wensen. Daar werd ook aan tegemoet gekomen. Erg goede kwaliteit meubels tegen een hele mooie prijs. Erg veel en gevarieerde keuze.

Niet, ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA