Filter

Pluspunten

Geen perfect geleverd wat besteld werd

LeverTIJD

Pluspunten

Snelle verzending Netjes afgeleverd volgens afspraak

Geen opmerkingen

Pluspunten

Nu we eindelijk een huis met een tuin hebben gekocht, konden we een loungeset aanschaffen. Via internet Van der Garde gevonden. Wat een ontdekking dat deze winkel een kwartier rijden was van onze woonplaats. De keuze is enorm ruim. Wat vooral opviel is dat er geen standaard sets staan. Na een vriendelijk ontvangst konden we in alle rust rondkijken en onze keuze maken. De afhandeling werd netjes en correct afgehandeld. Ook de bezorging was enorm snel en zeer correct. Zaterdag gekocht, woensdagochtend stond het in onze tuin. Kortom een enorm goede ervaring!!!

Misschien een tip om de tuinmeubelen door de bezorger uit te laten pakken en het verpakkingsmateriaal mee te nemen. Nu moesten wij drie grote dozen opslaan totdat we ze naar het oud papier konden brengen. Ik zou zeker bereid zijn hier een klein bedrag extra voor te betalen.

Pluspunten

New Castle set bestelt, mooi,stevig product, snel geleverd. Goede,duidelijke contact per mail.

Pluspunten

Pluspunten

We zijn ontzettend goed geholpen en onze tafel en stoelen zijn snel geleverd. Gelukkig is het nog mooi weer en kunnen we buiten genieten van onze prachtige set!

Pluspunten

Goede service! In het filiaal van Sliedrecht zijn we zeer goed geholpen. Toen ik na de levering van mijn bestelling toch niet blij was met mijn keuze kon er probleemloos (enkele delen van de loungebank) geruild worden.

Pluspunten

Voor de eerste keer in uw zaak. Afgesproken om alleen te kijken. Maardat we goed zijn ontvangen, men heeft ons vrij gelaten. We zijn naar huis gegaan, met een hele goede aankoop. Goede behandeling, toch echt belangrijk. We hadden uitsluitend de hele winter de tijd, om ons te laten kijken wat we wilden. Dit is dus gelukt, zo zie je dat het belangrijk is hoe men met je omgaat. Met een vriendelijke groet Nel de Ruiter

Pluspunten

Veel keuze en behulpzame medewerkers

Pluspunten

Super service en leuke verkopers !!!! Zeer mooie showroom !!

Pluspunten

Snel en helder

Pluspunten

-mooie collectie, goede prijzen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Volgens afspraken de levering, qua tijd en datum. Netjes geinstalleerd Duidelijke verkoopzaal, mooie spullen

Geef iets meer koffie als je aan het uitzoeken bent. Prijzen op internet waren anders dan in de winkel, is wel herstld maar gaf wel een vervelend gevoel, scheelde 100 euro en moest ik zelf achter komen!

Pluspunten

Gemaakte afspraken zijn goed nagekomen

Voor de bezorgdienst kan je nu alleen een dag uitkiezen van 7.00 uur tot 17.00 uur. We zouden liever ook het tijdstip aangeven of kunnen kiezen voor bezorging 'smorgens of 's middags.

Pluspunten

Het personeel laat je rustig je eigen keuze maken geeft op verzoek goed advies en nemen de tijd voor je. Overzichtelijke winkel. De hond (puppy) mag ook mee naar binnen en het is niet erg dat die per ongeluk een klein plasje doet. Zeer tevreden over de geleverde tuinset.

Pluspunten

Fijn geholpen, groot assortiment, goede afspraken over de aflevering en prima bezorging

Pluspunten

De levering was super op tijd! Tussen 7 en 8 uur s'ochtends...OP ZATERDAG!!!! Daarom hebben wij de hele dag kunnen genieten van onze nieuwe tuinset!

Pluspunten

Servicegericht, accuraat, snel

Pluspunten

Keurig geholpen ,en nette aflevering

Pluspunten

Zeer prettig geholpen door medewerker. Liet ons alle tijd om eerst zelf te kijken en gaf daarna op verzoek advies. levering was precies op dag en tijd zoals gemaild. groeten Rob Mols

Geen, ga zo door!

Pluspunten

prima levering, goede communicatie over de levering en betaling.

Pluspunten

Vriendelijk en snel

Pluspunten

alles keurig volgens afspraak

Pluspunten

snelle levering goede uitleg en vriendelijk te woord gestaan

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA