Filter

Pluspunten

Goede kwaliteit.

Pluspunten

Een prettige open sfeer in de winkel, erg vriendelijk, ook tegen onze kleine, drukke kinderen. Doordat ze hier goed op in speelden, konden wij even rustig kijken en een prachtige tafel met stoelen kopen!het

Het was prettig geweest als we de bevestigingsemail van de levering met het precieze tijdstip erin iets eerder zouden krijgen, nu was dat 24 uur van te voren, waardoor we de hele dag moesten vrijhouden.

Pluspunten

Goed geholpen ,bezorgen was ook goed

Pluspunten

We zijn heel netjes geholpen in jullie winkel.. En superblij met onze loungeset..

Pluspunten

Pluspunten

Je krijgt volop tijd om zelf te ervaren hoe stoelen en loungesets zitten, zonder een verkoper die gelijk van alles aanprijst. Pas als de verkoper in de gaten heeft dat je ongeveer weet wat je wilt, helpt hij om de juiste keuze te maken. Verder werd het set thuisbezorgd door 2 aardige jonge mannen, die alles installeerden.

Pluspunten

Vriendelijk geholpen door het personeel, ze gingen zelfs stoel van beneden halen om te kijken of het bij de lounge paste.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

personeel aardig en kundig om mee te denken.

Pluspunten

Heel gezellige winkel veel keuze en erg goed geholpen en ze denken met je mee echt geweldig In een word hele leuke winkel

Geen verbetering nodig

Pluspunten

Mooie collectie, concurrerende prijzen, goede voorlichting en snelle levering!

Pluspunten

Accurate levering, goede service in de zaak. Ook het combineren van delen van een tuinset met delen van een andere tuinset was prima bespreekbaar, netjes gedaan.

Geen.

Pluspunten

Fijn contact in de winkel. Personeel neemt ruim de tijd voor je. Denkt goed mee Goede service.Ook via telefoon fijn contact.g

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Goed geholpen en goede aflevering

Geen verbeter punten gewoon goed

Pluspunten

Heel goede en vriendelijke winkel personeel ben zeer goed en duidelijk geholpen met het aanschaf van een mooi tuin set . Zal deze winkel zeker aan bevelen.

Pluspunten

Prettig te woord gestaan in de showroom, alle mogelijkheden werden getoond. Zelf kunnen bepalen wanneer er zou worden bezorgd. Prima ervaring! Bezorgtijd 7 uur 's morgens voor ons wel erg vroeg maar staat tegenover dat we niet hele dag thuis moeten zijn. En voor werkende mensen natuurlijk heel fijn.

Pluspunten

Vriendelijke bediening in de showroom, ze namen alle tijd voor ons, ook al was het een paar minuten voor sluitingstijd.

Wij hadden na de aflevering (telefonisch) een vraag over de garantie (aangezien wij de bestelling pas na ca. 4 mnd. - na onze verhuizing - wilden openen). I.p.v. dat hier een antwoord op kwam, werd ons gevraagd deze vraag nog eens te mailen. Dit viel ons tegen. Uiteindelijk is dit naar tevredenheid beantwoord.

Pluspunten

zeer behulpzaam..meedenkend...tips en advies gekregen.

geen

Pluspunten

Bij bezichtiging in showroom geholpen door vriendelijke medewerker die ons goed hielp bij het maken van de keuze van de meubels. Ook netjes uitgelegd hoe het verder ging met bezorging. Ook mail over bezorging was duidelijk. Nette bezorgers die de meubels voorzichtig op de aangewezen plaats zetten. Zal het bedrijf zeker aanraden als mensen vragen waar we de tuinmeubels hebben gekocht.

Pluspunten

Mooie toonzaal, fijne bediening en snelle service!

Wij kwamen voor een ronde tafel op ons terras, daar was helaas weinig keus. Misschien wat meer variatie en niet alleen vierkante tafels!

Pluspunten

WOW!!!wat kan je blij worden als je FIJN word geholpen en advies krijgt in een winkel...en Uiteraard Lekker bakkie KOFFIE...aan ons nieuwe TUINSET...GEWELDIG...!!!helemaal TOP!!!!

Geen idee.. heb alleen maar PLUS PUNTEN!!!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA