Filter

Pluspunten

Kwalitatief goede meubels.

Sneller digitaal contact na aankoop, niet alleen de orderbevestiging doorsturen.

Pluspunten

Snelle levering goede prijs correct geholpen lekkere koffie. Eindresultaat een heerlijk tuinset keurig in elkaar gezet en al het vuil mee genomen door de bezorgers.

Op drukke dagen meer personeel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte service met persoonlijk contact

Aflevering door Brink logistics onder de maat; geen specificatie van tijdstip ondanks belofte hierover. Proberen onder montage uit te komen ondanks expliciete afspraak

Pluspunten

Heel vriendelijke bediening en prima advies gekregen. Heel blij met de aankoop en snelle service.

Pluspunten

mooie meubels grote sortering prima verkoper in eindhoven

bij een probleem i.v.m. schade slechte afhandeling heb drie keer verschillende mensen gehad die mij belden en niet van elkaar wisten dat het al was opgelost. Joojan in eindhoven heeft alles binnen 24 uur daarna perfect geregeld

geen

Pluspunten

Vriendelijk personeel!!

Als je op mail zet om tussen 6u30 en 7u30 te leveren en ze zijn er pas om 13u30, verwittig dan de mensen. Wij hadden speciaal wekker gezet (zaterdag)

Pluspunten

Na lang wachten toch dik tevreden met onze lounge set

Tip de winkelmedewerkers mee laten kijken in de vooraad we hebben erg lang moeten wachten terwijl twee weken was toegezegd

Pluspunten

Allereerst was er heel vriendelijk en servicegericht personeel in de winkel. Fijn dat ik eerst lekker zelf kon rond kijken, zonder dat er gelijk iemand in mijn nek stond te hijgen. Dat waardeer ik altijd. Mijn vragen daarna werden snel en vriendelijk beantwoord en zonodig uitgebreid uitgelegd. Het aankoopbedrag werd naar beneden afgerond, wat altijd prettig is natuurlijk. Dat je de dag zelf mag invullen voor het bezorgen, is hartstikke handig! De tuinset werd bezorgd en zit precies hetzelfde als ik de winkel. Lekker zacht met mooie kussens. Ik ben tevreden hoor!

Pluspunten

Goede service. Vriendelijk en meedenkend personeel. Breed assortiment

Pluspunten

Mooie loungeset, keurig verpakt en compleet thuisbezorgd!

Ga zo door

Pluspunten

Veel keus Goede adviezen

Bezorgservice Twee jonge jongens maakten een hoop kabaal tijdens het bezorgen van onze loungeset. Hard praten en schelden op straat ( ***navigatie etc) op zaterdagmorgen om 7.30 uur in een woonwijk is niet zo netjes

Pluspunten

Klantvriendelijk personeel, goede prijs-/kwaliteit-verhouding, mooie showroom, snelle aflevering.

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers, oplossingsgerichtheid, goede service en vlotte levering

Pluspunten

Super communicatie. Er was een leuning ontzet. Stoel wordt zonder morren omgeruild.

Pluspunten

Ben onwijs leuk en geïnteresseerd geholpen in vestiging Utrecht (Johan?). Vriendelijk, alle tijd voor vragen, goede uitleg. Ik kwam eigenlijk informatief kijken maar, door het leuke verkoopgesprek ben ik over gegaan tot direct bestellen. Overigens waren de mannen van de bezorgdienst ook erg vriendelijk en behulpzaam. Ons tuinset en parasol werd in elkaar gezet, keurig netjes alle afval weer mee retour zoals afgesproken.

Niet zoveel leuke mooie spullen meer in de winkel zetten ;-)

Pluspunten

Goede adviezen in showroom Veel keus Goede kwaliteit

Bij levering/installatie vergeten uitleg te geven.

Pluspunten

Werd goed geadviseerd door een vrouwelijke verkoopster. Begreep wat mijn behoefte was. Prima!

Verbeterpunten zijn niet nodig

Pluspunten

Goode service en houden zich goed aan de afspraak. Goed verkoopadvies.

Pluspunten

De uitlevering was zoals gezegd binnen de afgesproken tijd.

Klein nadeelte, vandaar geen 10, is dat het verpakkingsmateriaal niet werd meegenomen. Beetje lastig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk en goed personeel een goede afleverservice

Pluspunten

Vriendelijk zakenkundig. Goede uitleg en redelijk betaalbaar. Mooie locatie gezellig en vriendelijk personeel. Ook de bezorging is goed georganiseerd. Vriendelijke groeten, Ria den Ouden

Pluspunten

Goed geholpen in de showroom. Overzichtelijke showroom en erg vriendelijk personeel! Ontzettend blij met de aankoop!!

Bezorgers mogen wel iets meer spierballen hebben ;-) Maar ik begrijp dat de jongens het ook nog moeten leren.

Niet dat ik weet

37 Groeneveldselaan A