Filter

Pluspunten

Diverse aankopen bij dit bedrijf gedaan in volle tevredenheid.

Pluspunten

Vriendelijke, attente medewerkers Snelle levering

Telefonische bereikbaarheid

Pluspunten

Aandacht voor de klant. Prijs-kwaliteit verhouding is super!

Pluspunten

zeer vriendelijk en behulpzaam

Pluspunten

een prachtig bedrijf! echt in één zin als geweldig te omschrijven! Vrijdag 6 april 2018 was een mooie zomerse dag om op zoek te gaan naar een mooie loungeset in onze tuin! Wij kwamen op internet van der garde en vdgarde tegen. Heel vreemd, twee dezelfde namen, maar wel een ander assortiment. Door een beetje speurwerk kwamen wij erachter dat dit twee broers waren. Op de website kwamen wij verschillende loungesets tegen die direct onze aandacht trokken, maar op locatie in Veenendaal kregen wij echt te maken met de service die dit bedrijf bied, maatwerk en alles voor de klant willen over hebben. Een galante dame hielp ons bij het uitzoeken van "de" perfecte loungeset (ja zo'n ding gaat wel 5/10 jaar mee). Tijdens het rondje zagen dus de perfecte loungeset staan (Leonardo), keurige maat en uitvoering. de madame liet ons nog wat andere opties zien en wij kregen de tijd om hier rustig over na te denken (onder het genot van een koud glas water). Vervolgens werden wij geholpen door een jongeman (vlot, keurig en oprecht). Hij deed ons een prijsvoorstel, omdat wij een tafeltje niet mooi vonden. Hier ging hij professioneel mee om en bood ons een passende prijs. Deze accepteerde wij direct! Ook kregen we nog een gratis buitenhaard mee! Maar dit was nog niet alles! levering één week na aankoop. Goede aftersales en nalevering van klein product. Beide medewerkers bedankt voor de mooie ervaring, tijd en kennis! Wij gaan nog lang genieten van de mooie loungeset!

Pluspunten

5 Alle punten Haha... super blij en enorm tevreden met mijn aankoop! 6 prachtige stoelen (Buckingham dining stoelen;) Aanrader...

Pluspunten

Het was eindelijk mooi weer en we wilde een buitentafel. Op internet de tafel gezien en gelijk even gaan kijken. Goed geholpen in de winkel en gelijk de tafel op donderdag avond besteld en een week later werd deze al geleverd. Het was een loodzware tafel en de jongens hadden moeite km de tafel te dragen, maar ze hebben hem super netje op ons terras gezet. We hebben de tafel gelijk in elkaar gezet wat iemand met 2 linker handen nog kan. Nu al veel plezier van de tafel gehad en iedereen die bij ons langs komt vind hem super mooi en vraagt waar besteld. Zullen dit dus ook zeker aanraden en mochten we nog iets nodig hebben, weten we jullie te vinden!!

Pluspunten

Goed advies

Levering mag wat sneller nu ontving ik het tuinstel op de tiende dag!

Pluspunten

Goed advies vriendelijke bediening en snelle levering. Wij zijn zeer tevreden .

Pluspunten

Gezellige en vakkundig bedrijf, goede voorlichting word er gegeven op een erg klantvriendelijke manier, geen opdringerigheid, uitermate veel keuze. Snelle levertijd en ook dit bedrijf werkt uitstekend en op afspraak

Pluspunten

Keurig geholpen door de verkoper en volgens afspraak geleverd. Jammer dat de toegezegde verbindingsklemmen ontbraken.

Pluspunten

Keurige bediening door personeel Afspraken worden keurig nagekomen Flexibel en meedenkend in onze wensen

Prijzen bij complete sets duidelijker vermelden wat er wel en/of niet bij zit in de prijs maar er wel bij staat in de set.

Pluspunten

Levering vlgs afspraak!!!

Neen.. Alleen jammer, ik wilde nog een nabestelling doen via de website was helaas niet beschikbaar gegevens ingevuld voor zsm contact en geen reactie gehad.

Pluspunten

Zeer goede service!!!!

Nvt

Pluspunten

Perfect geholpen in filiaal eindhoven zeer mooie toonzaal zeker een aanrader

Zijn hier niet van toepassing

Pluspunten

Keurig geholpen duidelijk advies ! Bezorging netjes !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed verpakt en redelijke snelle levering

chat is goed en snel .alleen ze kunnen je niet verder helpen als je iets vraagt om als je wat bij wil hebben bij een levering , verder is de tijdslimiet van bezorgen niet helemaal lekker als je bericht krijgt dat het tussen 6.30 en7.30 in de ochtend de levering is .voor de bij bestelde hoxers daar zit ik nu 14 dagen al op te wachten . na een ingesproken bericht ,en nog eens een mail, na 24 uur geen antwoordt,en nog steeds niet geleverd .jammer .

Pluspunten

Mooie loungebank met tafel. Keurig verpakt en makkelijk in elkaar te zetten. Gebeld door de chauffeur, dat de levering iets later op de dag plaats zou vinden. Alles perfect geregeld. Al met al een superbedrijf.

Pluspunten

keurig geholpen en op tijd afgeleverd

Pluspunten

Netjes geholpen in de winkel alle moeite gedaan om juiste bij elkaar te vinden en zeer vriendelijke verkoper en goeie koffie

Pluspunten

wij zijn erg tevreden. Correcte bezorging en afhandeling. Wij willen van der Garde dan ook zeker aanbevelen.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA