Filter

Pluspunten

Deskundig advies. Verkoper vriendelijk en geduldig. Goede producten tegen een goede prijs.

Pluspunten

Goede service en deskundige mensen die snel helpen!

Vooral zo doorgaan !

Pluspunten

Goed geholpen, al liet de verkoper ons wel schrikken toen hij ons onverwachts toonde dat de glasplaat van onze uitgezochte tuintafel wel tegen een stootje kon door hem zo'n 60 cm op te tillen en te laten vallen. De tafel werd volgens afspraak precies op tijd geleverd

nvt

Pluspunten

3 x Top Top geholpen in winkel Wormerveer. Top levering Top service ,

Pluspunten

Heel plezierig geholpen, er was echt niets teveel om ons alle inlichtingen te geven, die nodig waren om tot aankoop over te gaan. De afhandeling liet ook niets te wensen over.

Ga zo door

Pluspunten

Ontvangst in de showroom was goed en we kregen uitleg over het product waar wij interesse in hadden. Snelle levering

Pluspunten

Een verademing om zaken te doen met een bedrijf die waar maakt wat hij in zijn advertentie beloofd.

Pluspunten

Goede uitleg en correcte bezorging.

Pluspunten

Personeel is erg aardig.we zijn erg goed geholpen.

Pluspunten

Mijn ervaringen met Van der Garde zijn zeer positief. Tijdens het bezoek aan de showroom werd ik goed geholpen. Wat fijn is is dat de medewerker met mij mee dacht en de tijd nam. Bij de aankoop goed kunnen onderhandelen en beide tot een goede deal gekomen. De bezorging verliep vlekkeloos. Netjes een bevestigingsemail ontvangen en een bezorgtijden email. Vriendelijke bezorgers. Ben superblij met mijn lounge dinerset! Zit perfect en van goed materiaal.

Ga zo door.

Pluspunten

Grote keuze, mooie collectie, eerlijk advies. Vriendelijke medewerkers, Gewoonweg een prima bedrijf.

Pluspunten

Super service!! Op zaterdag bij jullie een nieuwe tuinset gekocht een week later al geleverd! Heerlijk, omdat wij vertelden over onze bruiloft en dat we de tuinset graag voor die tijd geleverd wouden hebben!! Nu hebben we met onze bruiloft gasten kunnen genieten aan de mooie tuinset, in onze nieuw aangelegde tuin. zelfs de bezorger feliciteerde ons met het voorgenomen huwelijk! Bedankt!

Pluspunten

Groot assortiment. Geen aanbetaling. Vlotte levering met korte bloktijd.

Pluspunten

prima service, we zijn goed geholpen! met gevolg dat er een prachtig lounge set in de tuin staat.

Pluspunten

Geen opdringerige verkoop medewerkers. Staan wel gelijk paraat om info te verschaffen over artikelen. Ik was er op een drukke zaterdag en de medewerkers moesten echt multitasken. Dit ging ze goed af. Zeer tevreden.

Pluspunten

Goede levering en op tijd en tuinset zit heerlijk

Berzorgers hadden geen gereedschap bij dus bij ons kunnen lenen geen probleem, maar misschien makkelijker om zelf al bij te hebben

Pluspunten

Goede uitleg en snelle leverservice.

Telefonisch slecht te bereiken

Pluspunten

goede kwaliteit,prima services.100%tevreden.echt een fijn bedrijf

niks op aan te merken

Pluspunten

Mooi bedrijf. Netjes geholpen

????

Pluspunten

Vriendelijke en gemotiveerde medewerk(st)ers. Duidelijke communicatie. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ook de bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

sympathieke, klantvriendelijke verkoopster snelle en ook klantvriendelijke bezorgers

geen extra kosten voor het uitpakken

Pluspunten

- nette verkopers - in één maal goed geleverd - snel geleverd - goed product gekocht

- uit laten pakken en plastic afvoeren kost extra - zondag gesloten

Pluspunten

Vriendelijke verkopers die een zeer goede uitleg gaven, en correct handelde. Ook het leveren gebeurde probleemloos. Ik ben blij dit bedrijf te leren kennen.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA