Pluspunten
Bij de diverse keren vanaf november 2017 dat we ons in de vestiging Den Bosch georienteerd hebben, zijn we altijd uiterst correct behandeld en adequaat van informatie voorzien . Kwamen we eerst voor een kleine tuinmeubelset, spoedig daarna werd er een grote aan toegevoegd. Vóor de definitieve bestelling plaatsvond , wist de dienstdoende verkoopster na vele weken nog precies wat de bedoeling was en stelde de sets met zichtbaar plezier weer op. Een volgende keer kwam er de belangstelling voor sidechairs bij en vonden we een twee-persoons bankje ook erg leuk, die uiteindelijk tesamen een grote order opleverden.
De immer prettige ontvangst was hieraan mede debet. Gezien de levering op termijn ( maart 2018) moest de langdurige opslag wel worden geregeld en daarna een transport over 200 km. Er was geen moeite te veel en alles kwam in orde. De bezorgdienst was keurig op de afgesproken tijd aanwezig en heeft alles netjes geplaatst .Omdat de nieuwe woning nog ''droog'' stond, konden we de mannen helaas niet voorzien van een welverdiend bakkie koffie, maar daar maalden ze uiteraard niet om.
Daarom deze ode aan het bedrijf en ook nog speciaal aan hen.
Tot slot: bijna overbodig te vermelden dat later ook uit de nieuwe collectie Hartmann tuinkussens eenvoudig een keuze voor mooie passende exemplaren kon worden gemaakt.
Als van der Garde Buitenleven daarop hun invloed zou kúnnen uitoefenen , zitten we spoedig onder een heerlijk lentezonnetje volop van alles om ons heen te geniet
Verbeterpuntenonverbeterlijk !