Filter

Pluspunten

Goede service, goede prijs, kwaliteit en zeer schappelijke bezorgers.

Een telefoon.nr. voor de klantenservice.

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel. En erg beleeft.

Pluspunten

Goed contact en nette levering

Nvt

Pluspunten

Ontvangst, gastvrijheid en service was erg goed. Wij kunnen geen enkele klacht over uw bedrijf noteren. Ook het geleverde product was prima voor elkaar.

Pluspunten

Goede service. Prima mogelijkheden voor opslag voor latere levering.

Geen verbeterpunten, alles verliep perfect

Pluspunten

Goed en eerlijk advies. Niet het gevoel gehad dat ze ons het duurste tuinset wilde aansmeren,maar juist datgene wat het beste bij onze wensen paste.

Geen.

Pluspunten

Klantvriendelijke ontvangst met inachtneming van een vrijheid om rond te kijken in de showroom. Correcte bejegening en duidelijkheid, geen moeite was teveel.

Nvt

Pluspunten

Vriendelijk geholpen en netjes afgeleverd.

Pluspunten

Heel klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding, aflever service: vriendelijke jongens.

Showroom niet zo mooi aangekleed, tafels stonden op elkaar dat maakt het minder waarschijnlijk dat ik nog een keer naar de showroom kom.

Pluspunten

Goed advies en uitleg,zeer netjes geholpen. Wij zijn tevreden!!!

Pluspunten

zeer vriendelijk personeel we waren heel vriendelijk en netjes geholpen

Pluspunten

Levertijd was begin december. Gebeld of het later geleverd kon worden. Kwam voor ons beter uit. Totaal geen probleem. Het werd tenslotte 2,5 maand later dat het ons uitkwam. Geen extra kosten voor langere opslag. TOP bedrijf.

Kan niet beter. Goede service. Vriendelijk personeel. Zelfs toen het geleverd werd, alles netjes opgeruimd (plastic en papier) en meegenomen.

Pluspunten

Goede verkoophulp door dame in vestiging utrecht. Gunstige prijs. Topservice bij plaatsen door de mannen van de bezorging

Pluspunten

Uitgebreide keuze in de showroom. Zeer klantvriendelijke behandeling. Levering thuis op afspraak was heel prettig. Heb dit bedrijf al aan mijn collega aanbevolen die er ook al een aankoop heeft gedaan. Door de aankoop van de loungeset bij van der Garde schijnt de zon in onze tuin iedere dag :-)

Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en deskundige levering. Helemaal tevreden.

Pluspunten

Leuke spontane verkoper met verstand van zaken. Neemt de tijd, geeft goede argumenten en was gelukkig heel overtuigend... anders had ik de verkeerde keuze gemaakt!

Misschien een speelhoekje voor de kinderen, pand in Utrecht is groot genoeg! Verder geen op - en aanmerkingen. Ga zo door!

Pluspunten

Overzichtelijk en aardige mensen die alle vragen kunnen beantwoorden. Veel aanbod dus voor iedereen genoeg keus.

Wij zijn heel goed geholpen met een heel mooi set en hangstoel. Kan niet wachten tot het lente wordt...

Pluspunten

- goede klantenservice - Ookal was sluitingstijd we werden nog rustig afgeholpen!

- draai muziek in je filialen

Pluspunten

Zeer netjes en correct geholpen.al heerlijk in het eerste winter zonnetje kunnen genieten

Is allemaal naar wens

Pluspunten

Indien je ergens over belt wordt je vriendelijk te woord gestaan. Tot nu toe stoelen en een loungeset gekocht bij van der Garde. Erg tevreden over de prijs/ kwaliteit en service.

Pluspunten

vriendelijke verkoper, ook de chauffeurs zeer vriendelijk en geduldig

Pluspunten

Heel spontaan en fijn geholpen met een bakkje koffie in de showroom!! Omdat ons nieuwe huis nog niet klaar was, werden de meubels zonder probleem opgeslagen en ook toen het allemaal tegen zat met de bouw, bleven jullie ons behulpzaam om het later te leveren. We zijn jullie erg dankbaar en prijzen jullie bedrijf aan!!!

Hebben we niet:)

Pluspunten

Zeer klantvriendelijke uitleg in de showroom. Duidelijke uitleg en meedenken naar de beste oplossing. Zeer belangrijk voor ons dat we de gelegenheid kregen om zelf rond te kijken om daarna samen met ons te kijken naar onze wensen en mogelijkheden. Zeker voor ons een 10.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA