Filter

Pluspunten

Deskundig advies Levering stipt op tijd

Pluspunten

We werden goed geholpen in de winkel en de levering was ook volgens afspraak. Het is niet voor niets dat we ook ons 2 de set bij jullie gekocht hebben.

Pluspunten

Goede prijzen, mooie collectie en snelle levering.

Pluspunten

Assortiment, deskundig advies, .

Pluspunten

Nette vriendelijke verkoper en bezorger

Pluspunten

Alleen maar positieve punten over dit bedrijf, wij zijn vol grote verwachtingen vanuit België vertrokken naar de toonzaal in Eindhoven en het ontvangst was top. we hebben de tijd gekregen om samen met de verkoper ons volledig gedroomde tuinset uit te zoeken en dit van eettafel en stoelen tot de loungehoek en ligzetels. Ook de levering is vlekkeloos verlopen. Wij zijn alvast tevreden klanten en komen zeker nog eens terug om een mooi barset en BBQ toestel te kiezen.

Pluspunten

Zeer snelle en juist levering

Pluspunten

Vriendelijk geholpen en snelle en goede levering van de tuinset

Pluspunten

Het is altijd de mens die het verschil maakt. En in ons geval troffen wij een uitermate goed meedenkende, vriendelijke en vrolijke vrouw als verkoopster. Een verademing!

Pluspunten

Goed advies en snelle levering.

Pluspunten

We zijn op een goede manier geholpen in de showroom. alle tijd werd genomen met een kopje koffie erbij. Ook de levering op zich is goed gegaan. Er werd netjes een afspraak met een tijd genoemd en dat is perfect verlopen! Een aanrader!

Het is wellicht ondoenlijk om alle goederen door de chauffeur te laten controleren omdat alle delen verpakt zijn. Met het uitpakken van de tafel ontdekten we helaas een behoorlijk deuk in de omlijsting van de tafel. Ik zal hiervan een foto mailen naar het mailadres waarop ik jullie enquête kreeg.

Pluspunten

Super vriendelijk personeel

Prijzen bij de producten in de showroom.

Pluspunten

Vlotte afhandeling. Goede medewerker en goede service

Pluspunten

Genoeg keuzes Snelle levering

Pluspunten

Zeer flexibel en uitstekende adviezen. Onze order moest worden aangepast en dit werd, zeer snel en correct gedaan. Vriendelijke chauffeurs.

Telefonische bereikbaarheid

Pluspunten

Werden vriendelijk geholpen en het werd keurig op tijd bezorgd!

Pluspunten

Correcte te aflevering. Beleefd personeel.

Wij hadden nog een vraag echter de zaak was slecht bereikbaar. Misschien dat daar iets aan gedaan kan worden.

Pluspunten

Ontzettend snelle en goede service. We genieten nu volop van ons luxe loungeset. Goede kwaliteit en ziet er mooi uit.

Pluspunten

Snelle levering. goede prijs kwaliteit verhouding.

Wij zijn blij met onze lounchebank met tafel. Het verbaasde ons echter dat op de afleverbon stond dat wij al betaald hadden! Dit was echter niet het geval en dus hebben wij netjes betaald voor de geleverde spullen. Ik ga er niet van uit dat het de bedoeling was dat we de spullen gratis zouden krijgen. Ik hoop voor uw bedrijf dat er meer mensen zijn die zo eerlijk zijn dan wij' MVG. Johan en Karin Houterman.

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst - Snelle levering en de meubels waren bijzonder goed en netjes verpakt. Tevens waren de bezorgers stipt op tijd en erg behulpzaam. Niets aan veranderen.

Kan niets bedenken.

Pluspunten

We zagen ons tuinmeubel op de webshop. We gingen ‘proefzitten’ In Kesteren. Dat was h’m, eindelijk hadden we onze tuinset gevonden. We werden geholpen door vriendelijk personeel. Ook de bezorging thuis verliep volgens afspraak .

Pluspunten

Vriendelijke jongens die het brachten en op de juiste tijdstip. (vooraf gebeld) Keurig de verpakking ook weer mee terug genomen.

Geen verbeterpunten, ga zo door dan zullen er nog vele klanten volgen.

Pluspunten

nette winkel veel keus, klantvriendelijk, niet opdringerig vakkennis, gewoon fijn winkelen

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA