Filter

Pluspunten

Duidelijke communicatie en snelle levering

Pluspunten

Wij zijn zeer goed geholpen in de winkel in Utrecht deze jonge man heeft op als onse vragen een duidelijk andwoord gegeven en we zijn zeer positief over het geheel met de levering het was gewoon top groet fam Groener

Ga vooral zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

een goed juiste uit leg

een bakje koffie aanbieden

Pluspunten

Klantvriendelijk en goed geholpen bij het maken van onze keuze. Behulpzaam met opmeten en mogelijkheden bekijken.

Pluspunten

Ruime showroom, Netjes geholpen Bakkie koffie of fris

Betere communicatie wat betreft het afleveren, geen bevestigingsmail op welke dag en ook geen belletje 2uur van te voren, maar is wel geleverd op de mij aangegeven voorkeursdag en tijd.

Pluspunten

Werd ontzettend fijn geholpen!Moesten aardig wat meubels hebben voor ons nieuwe huis!Meubels voor in de serre en buiten!Er was iets met onze bank en werd meteen keurig opgelost! Komen al jaren bij jullie bedrijf!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurige levering

Betere afspraken over de leveringsdatum en de factuur

Pluspunten

Goede hulp in de winkel. De dame die ons hielp gaf goede adviezen en kon samen met mij mijn man overtuigen van de juiste kleur :). De bezorging was supersnel en ze waren zo lief om de zware stoelen via de garage vast op het terras te zetten. Scheelde mij sjouwwerk. Ik ben zeer tevreden en zal de winkel zeker aanraden aan anderen. Het enige jammere is, dat sinds we de stoelen hebben het alleen nog maar geregend heeft :(. En we willen zo graag lui in de stoelen liggen.... maar daar kan het bedrijf niets aandoen :)

Alles was tip top in orde, tot het kopje koffie en glaasje water aan toe. Dus wat mij betreft geen verbeterpuntjes nodig.

Pluspunten

Goed advies, goede prijs en snel geleverd, helemaal blij met onze nieuwe tuinset

Pluspunten

Aardige mensen, werd goed geholpen

Kachel/airco in t pand

Pluspunten

Overzichtelijke uitstallingen in showroom. Correcte benadering en advisering van klant en afhandeling van de aankoop.

Pluspunten

Superservice! Bij ontvangst een beschadiging achteraf geconstateerd en daags daarna al door de medewerkers van filiaal Eindhoven naar volle tevredenheid opgelost !

Pluspunten

Exact op tijd geleverd. Vriendelijk en vooral niet opdringerig geholpen.

Pluspunten

in Gouda mooie showroom. Voldoende parkeergelegenheid. Je kon rustig rond kijken, zonder dat er meteen een verkoper op je af komt. Hele vriendelijke verkoper. Nam goed de tijd om het product uit te leggen en toe te lichten.

Pluspunten

Een hele goede service, reageren gelijk op mail en telefoontje.

Heb ik niet

Pluspunten

Makkelijk dingen te regelen. Vriendelijk personeel Leuke aanbiedingen Aantrekkelijke advertenties

Showroom gezelliger maken.

Pluspunten

Hartelijk ontvangst vrij rondlopen zonder dat mede werkester opdringer is. Behulpzaam.

Ga zo door

Pluspunten

Nette en snelle levering.

Pluspunten

Fijn geholpen. Probleem direct opgelost. Snelle levering. Goede kwaliteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij de bestelling in de winkel was ik vergeten te vragen of er nog een leuke actie was (lees: kan er wat van de prijs af). Een paar dagen later heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een mailtje gestuurd. Bij het showmodel stond een heel leuk dienblad. In mijn mail opgemerkt dat dat dienblad wel heel goed bij de set past en dat ik dat als goede klant :-) wel heel graag cadeau zou krijgen. Van der Garde reageerde vrij snel met een positief bericht. De set nclusief dienblad staan te pronken op ons terras.

Pluspunten

Snelle bezorging, omruilen zonder problemen.

Pluspunten

vriendelijkheid is goed. je wordt goed te woord gestaan. en keuze zat er is van alles wat. en anders proberen ze met U,een zetje te maken naar U,zin en je kan er wat afpraten wat de klant altijd prettig vindt.

ik zou zeggen goed is goed gaat lekker door zo.

Pluspunten

Assortiment. Vriendelijke en deskundige houding tegen klanten

geen

37 Groeneveldselaan A