Filter

Pluspunten

Goede klant vriendelijke hulp

Pluspunten

Mooie duidelijke site. Snelle levering en goeie prijs. Aardige en behulpzame mensen die je spullen netjes in de tuin zetten. 5 sterren meer dan waard.

Pluspunten

heel goed advies. zeer correcte aflevering en stipt op tijd.

Pluspunten

Geweldige service.bij bezorging bleek 1 stoel scheef te zijn. 1 telefoontje en binnen een week een nieuwe stoel. Geweldig.

Pluspunten

De personeelsleden zijn vriendelijk en behulpzaam en hebben kennis van zaken. Willemieke en Henrick verdienen een bonuspunt!

Pluspunten

Prettige mensen in de showroom in Eindhoven. Goed advies gegeven. Mooie sets, goede kwaliteit. Gekochte set werd binnen een paar dagen keurig geleverd.

Bedrijf wat moeilijk te vinden

Pluspunten

Fijne benadering van de verkoper. Je kon lekker rustig rondkijken zonder gelijk benaderd te worden of ze je kunnen helpen. Erg behulpzaam en er werd je niets opgedrongen. De eerste keer zijn we ons wezen oriënteren wat er zoal te koop was en wat ons aansprak. Na meten thuis, zijn we een paar dagen terug gegaan en hebben een zithoek en stoelen gekocht. Tafel was uitverkocht maar komt in december weer. Geen probleem voor ons. Snelle levering. Keurig alles uitgepakt en verpakkings materiaal weer meegenomen. Top en heel blij met de tuinmeubelen en wij vinden een redelijke prijs. Bedankt

Pluspunten

een 10 wat moeten we nog meer schrijven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De producten die in de showroom staan zijn erg mooi.

Had gevraagd om een lonche hoge tafel met glazen blad, heb een andere gekregen, daar ik niet weet wat de namen van de tuinsets zijn kon ik niet controleren op de bon of ik de tafel die ik in de show room had gezien ook bezorgd zou worden, helaas dus. Ook is mij niet gevraagd welke service ik zou willen, alleen leveren of leveren, uitpakken en in elkaar zetten. Omdat ik een alleenstaande vrouw ben en ms heb had ik hier veel problemen mee, terwijl ik nog geprobeerd heb om dit te laten doen tijdens bezorging. Ik was ook erg overrompeld en dacht er even niet bij na om het terug te sturen. Ook hebben ze een pen van mij meegenomen zonder toestemming te vragen. Heb nog telefonisch contact opgenomen , maar deze glazen plaat zou dan erg duur worden, en dat ze ik ook niet zo zitten.

Pluspunten

Ruime showroom, leuke verkopers.

geen

Pluspunten

Goed advies. Prima service. Snelle levering

Showroom is minder uitnodigend

Pluspunten

Leuk en behulpzaam personeel.

Pluspunten

Vriendelijke verkoper,laat je op je gemak rondkijke en denkt mee.

Pluspunten

ruime keuze voor leveringsdatum en ook tijdsblok van de levering.

Pluspunten

Klantvriendelijk geholpen, meedenkende verkoper, geen gezeur over aanbetaling (terwijl het best om een hoog aanschafbedrag ging). Nette afspraak over aflevering en nog een keer telefonische bevestig met tijdsafspraak.

Pluspunten

Snelle afhandeling, goede kwaliteit spullen, zelf inspraak in wanneer het bezorgd wordt en als tijdsindicatie uiteindelijk maar 1 uur waarbinnen de bezorger ook keurig op tijd was. En tot in de achtertuin gebracht, super!

Pluspunten

Wij waardeerden dat de medewerker je eerst in alle rust rond laat kijken. Kopje koffie aan een grote ruime tafel.

Pluspunten

geweldige service goede matriaLe en super snel in huis en ja voor die prijs een lachtertje

vooral doorgaan

Pluspunten

-winkel bleef na sluitingstijd open tot de aankoop afgehandeld was -supersnelle levering -keurige bezorgdienst/bezorgers

-in tegenstelling tot de afspraak is de orderbevestiging na de aankoop niet per mail ontvangen. Zou goed zijn om aankopen in de toekomst wel aan alle klanten te bevestigen.

Pluspunten

Bestelling, levering allemaal vlekkeloos verlopen.

Voor zo'n bedrag mogen de tafels/ stoelen best in elkaar gezet worden bij levering en afval weer meegenomen worden.

Pluspunten

Vriendelijk - vlot - behulpzaam

Pluspunten

Prettig om zelf je datum en tijdstip te kunnen aangeven . Correct afhandelen bij beschadiging van tafelblad , wordt snel afgehandeld . Prettige bezorgers .

Pluspunten

Super aardige nette verkoper!! Ook de aflevering was keurig netjes, zowel de afgesproken tijd van levering , als ook de bezorging zelf, complimenten!

Pluspunten

We werden vriendelijk en naar tevredenheid geholpen, zijn blij met de aankoop.

G een

37 Groeneveldselaan A