Filter

Pluspunten

In DenBosch geweest. Geweldige ervaring! Prachtige loungeset! Top bedrijf!

Pluspunten

Persoonlijke benadering en de uitstekende behandeling, die wij hebben gekregen na een klacht over een beschadiging. Dit werd zeer snel en uitstekend opgelost. Alle complimenten

Pluspunten

Goede service, duidelijke afspraken, vriendelijk en behulpzaam winkelpersoneel

Pluspunten

Meedenken bij aankoop, alternatieven laten zien. Snelle levering.

Iets meer assecoires verkopen, zoals kussens, plaids.

Pluspunten

Goeie service snelle levering.

Nvt

Pluspunten

Leuke en goed advies, snelle levering. Alles uitgepakt door chauffeur en verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Snelle levering uit voorraad

Pluspunten

Nette afhandeling en hulp bij kiezen van een bij ons passend tuinset. Wij misten een boutje van de tafel, deze werd meteen nagestuurd. Bezorging was al na 5 dagen, we konden dus al snel genieten van ons tuinset.

Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

Wij zijn erg tevreden over de manier waarop wij geholpen zijn en de manier waarop alles netjes en goed geregeld is. Wij zijn erg blij met onze tuinset en hebben van der Garde dan ook al bij diverse vrienden aanbevolen.

geen verbeterpunten nodig. Bij van der Garde weet men wat klantvriendelijkheid en deskundigheid is.

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden, super vriendelijk geholpen, niet opdringerig, goede uitleg en zeer snelle levering woensdags gekocht vrijdags al geleverd vooral omdat het een verassing was voor mijn vrouw ivm ons 30 jarig huwelijks jubileum, wij kunnen iedereen vd Garde Veenendaal aanbevelen.

Pluspunten

Super nette service! En super blij met mijn aankoop Is echt kwaliteit!

Pluspunten

veel keus en goede,vriendelijke service

Pluspunten

Vestiging Bergen op Zoom. Erg goed geholpen; vriendelijk personeel en alle tijd voor de klant. Levering van het loungeset heeft snel plaatsgevonden. Alles zat keurig verpakt en het afval hebben de bezorgers weer netjes meegenomen. Top service!

Pluspunten

vriendelijk personeel,komen afspraken na

Pluspunten

Vriendelijke verkopers en een uitstekende levering. Ik vond het fijn om bericht te ontvangen met de tijden waarop de spullen geleverd zouden worden en dat je zelf uit verschillende de data kunt kiezen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bezorging verliep snel en goed

Pluspunten

na een tegenvaller, tafel was wel besteld maar niet geleverd, is dit prima opgelost. we hebben zelfs een betere tafel, na bijbetaling, gekregen. deze werd direkt geleverd.

betere en snellere comunicatie als er iets verkeerds of niet geleverd is.

Pluspunten

Na ee en nu zitten we in onze tuin te genietenn bezoek aan de showroom in Denbosch waar we zeer netjes en vriendelijk geholpen werden kochten we een mooie louncheset en een tuin set voor een mooie prijs,hij werd snel en correct thuis bezorgd

Enige puntje waar we mee zaten was de verpakking misschien kunnen jullie dat standaard meenemen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Bij klachten wordt alleen via de mail gecommuniceerd. Heel lastig en het duurt veel te lang voor je antwoord hebt. Uiteindelijk zelf opgelost

Pluspunten

Zeer tevreden, Goed geholpen en een nette levering

Pluspunten

Klant vriendelijke behandeling

Pluspunten

Snelle service... Denkt mee in het samenstellen van een tuinset die bij ons past. Zelfs de moeite genomen in de winkel te schuiven om zo ons ideale set te vinden

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA