Pluspunten
Mooie producten die met zorg en aandacht aan de klant aangeboden worden. In de winkel vonden we dan ook direct wat we zochten. Vriendelijk personeel. Er wordt tijd voor je genomen. Je wordt van koffie en lekkers voorzien en ook aan de kinderen wordt gedacht. Pluspunt! Toen de levering wat langer duurde, omdat we een set wilden wat heel veel verkocht werd, werd er ook met ons meegedacht. In de winkel zijn ook genoeg accessoires, dus we hebben meteen ons loungeset 'aangekleed' met leuke extra's. We moesten er even op wachten (zaten zelfs een tijdje met mooi weer buiten op een picknickkleed, omdat ons oude tuinset al weg was), maar toen we eenmaal van ons loungeset konden genieten, waren we het wachten alweer vergeten. Wat een mooi set voor een goede prijs. We kunnen heerlijk buiten zitten, eten en ook de kinderen genieten op hun side chair. Het buiten eten is voor het hele gezin een feest en is alles op dan genieten we heerlijk na op de bank met een (voorlees)boek. Deze winkel heeft heel veel keus, dus een echte aanrader! Goede kwaliteit voor een mooie prijs!
VerbeterpuntenOns loungeset werd in één doos geleverd. Omdat we een extra side chair kregen (drie, voor alle kinderen één), moesten we zelf de montage doen en dus ook de spullen uitpakken. Omdat alles in één doos zat, kon het nauwelijks door de poort naar achter gebracht worden. Het zou fijn zijn als het in twee dozen gebracht kon worden, dan voorkom je dat het hele gebeuren 'klem' komt te zitten.