Filter

Pluspunten

Pluspunten

Geweldige service. We hadden een verkeerde hoes voor onze vuurtafel en loungeset gekregen. Ik was er voor openingstijd ( de lampen moesten nog aan) maar ik werd zonder pardon gelijk geholpen door de aardige verkoopster. Zo had ik nog net optijd passsende hoezenvoordat het begon te regenen. Top winkel!

Pluspunten

Vriendelijk en professionele advies eb service

Pluspunten

Snelle levering.

Nvt

Pluspunten

Je wordt er zeer goed te woord gestaan en het personeel neemt echt de tijd en uitleg voor de klant zeer tevreden!!

Pluspunten

veel keus gunstig geprijsd

?

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan en goed advies.. Goede aflevering van de loungeset .

Pluspunten

Mooie producten die met zorg en aandacht aan de klant aangeboden worden. In de winkel vonden we dan ook direct wat we zochten. Vriendelijk personeel. Er wordt tijd voor je genomen. Je wordt van koffie en lekkers voorzien en ook aan de kinderen wordt gedacht. Pluspunt! Toen de levering wat langer duurde, omdat we een set wilden wat heel veel verkocht werd, werd er ook met ons meegedacht. In de winkel zijn ook genoeg accessoires, dus we hebben meteen ons loungeset 'aangekleed' met leuke extra's. We moesten er even op wachten (zaten zelfs een tijdje met mooi weer buiten op een picknickkleed, omdat ons oude tuinset al weg was), maar toen we eenmaal van ons loungeset konden genieten, waren we het wachten alweer vergeten. Wat een mooi set voor een goede prijs. We kunnen heerlijk buiten zitten, eten en ook de kinderen genieten op hun side chair. Het buiten eten is voor het hele gezin een feest en is alles op dan genieten we heerlijk na op de bank met een (voorlees)boek. Deze winkel heeft heel veel keus, dus een echte aanrader! Goede kwaliteit voor een mooie prijs!

Ons loungeset werd in één doos geleverd. Omdat we een extra side chair kregen (drie, voor alle kinderen één), moesten we zelf de montage doen en dus ook de spullen uitpakken. Omdat alles in één doos zat, kon het nauwelijks door de poort naar achter gebracht worden. Het zou fijn zijn als het in twee dozen gebracht kon worden, dan voorkom je dat het hele gebeuren 'klem' komt te zitten.

Pluspunten

Goede keus. Klantvriendelijk, zeker op een rustige doordeweeks dag.

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers met veel geduld snelle levering en correct volgens de afspraak klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dus in 1 woord top

Pluspunten

Perfect geleverd op tijd een 8

Pluspunten

Hele goede service..groot pakket moest 3 hoog trappen op ZONDER gemopper en zeer vriendelijk werd het geheel er neer gezet..mannenvan de bezorging top..het gekochte product is van nazorg voorzien..top bedrijf echt..goed onthouden v.d garden Veenendaal

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk bedrijf met een groot assortiment.

sneller reageren op de email over de klachten. en artikelen die je gaat omruilen bij de klant eerst nakijken voordat je het levert. (2 keer langs gekomen met nieuwe artikelen)

Pluspunten

Vriendelijk personeel en meer dan genoeg aanbod. Mooie grote showroom met alles er op en er aan. Bezorging goed geregeld via de mail, ook een bezorgmoment om te kiezen. Ideaal! En natuurlijk een mooi product afgeleverd!

Pluspunten

Goed en netjes geholpen Erg handig dat je zelf het bezorgen kan inplannen

Pluspunten

Goed advies in de winkel, niet opdringerig. Wij konden in alle rust beslissen onder genot van een kopje koffie. Zeer vriendelijk personeel. Ook over de aflevering zijn er geen klachten. Zeer vriendelijke monteurs en de tafel werd keurig in elkaar gezet. Het tuinameubelement werd keurig op zijn plaats gezet.

Pluspunten

Rustig mogen rond kijken in de mooie showroom, daarna vakkundig en correct afgehandeld. én afgeleverd

Pluspunten

Tot op de minuut op tijd bezorgd Super aardig en correct bezorgings personeel.

Pluspunten

Goed geholpen en advies gekregen

Zou fijn zijn als bij aflevering alles wordt uitgepakt en afval meegenomen.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk Duidelijke afspraken over de bezorging en het tijdstip daarvan

Pluspunten

wij waren op zoek naar een Loungeset ,en kwamen bij jullie terecht. Na goed en vriendelijk te zijn geholpen ,hebben we er eentje kunnen kiezen, En gingen we met een goed gevoel naar huis !!! Bedankt voor de goede service!

Pluspunten

snelle levering, goede service.

Pluspunten

vriendelijke service , meedenkend , niet pushend Leveringsdatum en tijd op 2 uur ingepland zodat je niet tenminste een halve dag moet wachten

Lever ook de stenen mee ( gewicht voor de voet )

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA