Filter

Pluspunten

Werden direct vriendelijk begroet bij de winkel. Werden heel goed begeleid bij de aankoop van onze dining set. Alle ruimte en vrijheid om de sets te proberen.

Ga vooral zo door. Goede service en vriendelijk en deskundig personeel!

Pluspunten

Ruime keus, Goed advies, snelle service, prima aflevering

Vooral zo doorgaan

Pluspunten

Zeer gastvrij, niet opdringerig...goede service en uitermate vriendelijk en behulpzaam

Ga zo door

Pluspunten

Ik kwam bij Veenendaal binnen en de klik was gelijk goed niet aandringen goedendag kijk u maar rond dan horde we of we u kan helpen dat even dit ik was net geopereerd aan mijn knie nieuwe dus ik moes naar het toilet toen nog met de goeder lift mee naar beneden dat vond ik heel fijn hoor dat er nog zulke mensen zijn en de koffie was ook lekker

Zijn er niet Veenendaal ga zo door ik bevel al mijn kennissen aan jullie aan ook mijn vrienden natuurlijk wij komen bij jullie terug

Pluspunten

vriendelijk,niet opdringerig

ga zo door

Pluspunten

Goed geholpen door een vakkundig iemand. Wij waren op zoek naar een ligbed. Nog getwijfeld omdat wij stoelen hadden die niet geheel bij het bed kleurde maar uiteindelijk toch overtuigd dat het zou kunnen. En nu ook super blij mee. Laat de zomer maar komen.

Pluspunten

top zowel de winkel als de schaufeurs zelf bepalen wanneer je de spullen wilt hebben ben bij verschillende tuincentrums geweest maar ben blij dat ik bij jullie terecht ben gekomen toppie

zou niet weten wat jullie nog kunnen verbeteren het is gewoon goede service geweldig hellemaal top

Pluspunten

Erg vriendelijke verkopers. Meedenker! Geen moeite is teveel!

Zorg dat deze kwaliteit behouden blijft! (volgende keer s.v.p. koffie aanbieden in een stenen kopje i.p.v. een kartonnen bekertje

Pluspunten

prima service in winkel en bij levering.

Pluspunten

Snel geleverd goede prijs kwaliteit verhouding en een prettige persoonlijke aanpak.

Vooral zo doorgaan !!!!!!!!!

Pluspunten

Prachtige tuinstoelen ,gratis thuis gebracht door een aller aardigste bezorger en precies op het afgesproken tijdstip !!

Pluspunten

We zijn eerst daar geweest om eens te kijken naar de verschillende modellen en werden zeer goed geholpen. Toen we terug zijn gegaan om te kopen was er een andere verkoper maar ook toen werden we weer zeer goed geholpen. De levering was voor de week erna gepland maar we werden gebeld of dit niet eerder kon wat toch zeer positief is. Er werd afgesproken om s'morgens om 7 uur te leveren, en ze waren er ook stipt om 7 uur. Alles was zeer goed verpakt. Voor ons niets dan positieve dingen van deze zaak.

Niets

Pluspunten

snelle levering,goeie service,klantvriendelijk, mooie grote winkel

meer reclame maken. had er nooit van gehoord

Pluspunten

Ik ben tegen sluitingstijd aangekomen en toch nog bediend geweest. Uitgebreide keuze aan een goede prijs. In België vond ik niet wat ik zocht. 130 km rijden naar uw bedrijf was zeker de moeite waard. ZEER VLOT GELEVERD! Alles werd zelfs op zijn plaats gezet, dit is een groot pluspunt. Doe zo verder, ik heb u reeds aanbevolen aan mijn vrieden die de tuinset prachtig vonden.

17u30 is wel. Vroeg om s'avonds te sluiten t.o.v. winkels in België. Eigenaardig dat de website op zondag niet kan geraadpleegd worfen.

Pluspunten

Snelle en correcte service zowel bij aankoop als bij garantiegevallen.

Pluspunten

Klantvriendelijk benaderd, goed geadviseerd.

Geen eigenlijk.

Pluspunten

Alles netjes op tijd

Pluspunten

Goede kwaliteit spullen, goede service

Pluspunten

Vanaf het moment dat ik in de zaak stond tot het moment dat mijn bestelling gebracht werd gaf het mij een gevoel van klantvriendelijkheid en service. Dat was een fijne goede ervaring. Dank daarvoor. José kats.

Pluspunten

Tevreden

Pluspunten

Prima ontvangst in de winkel en verder uitstekend voorgelicht omtrent onze aankoop. Vriendelijk personeel dat meedenkt als er een oplossing moet worden gevonden Zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen!!!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veel keuze in tuinsets en vriendelijk personeel

aflevering bij de klant,zorg dat de spullen compleet zijn,zodat de klant geen weken hoeft te wachten op onderdelen,die ontbreken,montage tafel en parasol

Pluspunten

Hele goede voorlichting en goede levering.

Een minpuntje. De glasrubbers voor het glazenblad ontbraken. Wel meteen gestuurd maar noet de juiste.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA